0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,102 puan) tarafından
Kızlar oğlum 4 Kasım'da 5 yaşını kutlayacağız, o günü geniz ve bademçik ameliyatı olcak, Kocaeli şehir hastanesinde . 

Acaba bunlar lazer mi yapılıyor yoksa normal cerrahi işlemle mi? Çok korkuyorum ya oğluma birşey olursa , banim kuzenim 20 yol önce bu ameliyat sırasında 8 yaşında vefat etti narkozdan . Bilmiyorum korkuyorum..

Nelere dikkat etmek lazım bir de??

4 Cevaplar

+1 oy
(11,803 puan) tarafından
Öncelikle kendini korkutma bacım.rabbim zaten melaikeymis yanına almış o yavruyu ama bunlar çok nadir durumlar.her Dr yöntemi farklı oluyor keşke sorsaydiniz.ama genelde artık hepsi lazer yapiyor
(1,102 puan) tarafından
Aslında iyileşince daha mantıklı acaba narkozu hemen atlatır mı, hastanede pastane keserdik balon yapardık ama bilmiyorum kötü ğeçerse
(11,803 puan) tarafından
Atlatır canım merak etme.o tür operasyonlarda bayıltma değil uyutma yapıyorlar zaten.yani çok hafif narkoz veriyorlar
(1,102 puan) tarafından
Sağol canım benim teşekkür ederim inşallah atlatırız hemen
(11,803 puan) tarafından
Sen içini ferah tut.hic te korktuğun gibi olmayacak bak görürsün.bakalim biz de olacağız ama daha gün mun almadık.biraz daha büyüsün istiyorum.yani en azından 4 yaşında olsun
(1,102 puan) tarafından
Evet evet 5,6 yaş daha ideal aslında
-Reklam-
0 oy
(4,002 puan) tarafından
Görümcemin kızı 4 yaşında oldu şükür sorunsuz atlattı. 
(1,102 puan) tarafından
Aay maşallah çok korkuyorum oğlum doktor hastane fobisi oluşmuş hastane duyunca bile ağlamaktan krize giriyor hele damar yolu açılırsa hiç bilmiyorum nasıl olcak!! Darısı inşallah bize olur ya
0 oy
(591 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun , ameliyat sonrası tekrarlıyor diyorlar geniz eti büyümesi ,kesin sonuç mu bizde de varda da
(1,102 puan) tarafından
Açıkçası bilemiyorum yani oğlum gelişmiyor sanki yapanlar çok memnun, en azından gelişimi ve her ay antibiyotik derdinden kurtulmak için istiyorum
(591 puan) tarafından
Aslında biz doktora gittik , ameliyatsiz çözüm için,Reflü diyeti yaptık geniz eti küçülsun diye bide birkaç şey var dikkat edilmesi gereken onlaral dikkat ettik şuan iyi düzelme oldu ama tekrar büyüme olur mu bnm kafamda karmaşık
(2,709 puan) tarafından
Ablamın kızı lazerle oldu ama tekrarladı kız nefes alamıyor geceleri horluyor benim kızım üç yaşında onda da geniz eti var doktora götürecem bakalım ne diyecek
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Bu sabah tam olarak bu ameliyati oldu kizim ,geniz etini aldirdik %90 kapatmış üst solunum yolunu.Suan hastahanedeyiz şimdilik birsey yok ,korkmayın ama eğer Dr olmasi gerektigi kanaatinde bulunduysa ve sizde solunum sıkıntısı yaşadığını fark ediyorsanız, sık hastalanmaya ve hastalık süresi olmasingerekenden fazla uzamaya başladıysa surekli ağzı açık uyuma dis sıkma horlama terleme gizdan salya akmasi vs  yaşıyorsanız bir çok belirtisi var takip ederek iciniz rahat gönül ferahlığı ile bu sürece girebilirsiniz.

Korkmayın akışa bırakın hersey olması gerektiği gibi ilerliyor benim kizim 3.5 yaşında.
(4,172 puan) tarafından
Sana söylemesi kolay diye sakin düşünme bizim daha bu sabah ameliyat sonrasi 3. Günümüz  :))
(4,172 puan) tarafından
Bademcik için belki extra bir dr tavsiyesi almayı düşünebilirsin ,ben Dr değilim tabiki Dr en iyisini bilir sadece sade vatandaş olarak naçizane bir öneri.
(1,102 puan) tarafından
Ayvanın annesi, daha şimdi doktordan geldik, oğlumun ateşi 39 ve kulaktan sıvı akıyor. Orta kulak iltihabı olmuş yine
... Çocuk acil baktı direk dediki siz neden hala ameliyat yapmadınız? Yine antibiyotik verdi, doktorun yanında eşimle tartıştık, bana antibiyotik vermedin diye böyle oluyor deyi söyleniyor eşim.... Dedim doktor bey eşim beni suçluyor ama 1 ay içindi sizin bu yazdığınzma birlikte 3. Antibiyotik siz olsanız evladınıza bu kdr antibiyotik içirir msnz? G yıl içinde 13kez antibiyotik verir msnz? Şaşırdı tabiki vermk istemem ama mecbur vermelisin dedi.... Haklısın zaten çok evhamlı biriyim, sadece cerrahi işlemde kanama vs çok korkuyorum,pişman olmak istemiyorum, bilmiyorum akışına bırakmak gerek, herşelden önce haklısınız tevekkül etmek gerekiyor, herşey Allah'tan..
Allah razı olsun sizden
(4,172 puan) tarafından
Simdi kucul bir tavsiye daha ameliyati yaptırdığınız Dr git ,bu tip ameliyat öncesi rahatsızlıklara bir üst antibiyotik veriyorlar.
Zimaks ,suprax yada agumentin Es diye.Kullanmasi gereken antibiyotigi teyit ettir.tekrarlayan durumda antibiyotigi içeriğine göre takipli Dr yazıyor.Yenibreceteyi almadan. Tavsiyem budur.
Çok geçmiş olsun tekrar, çocuğa de kendinziede eziyet etmeyin.Evet ameliyat sobrasi zorluklar var ama 10-15 gün sonrası daha rahat
Aylarca yıllarca bu durumu yaşamaktansa 10-15 gün daha idare edilebilir Korkma düzelecek hersey ve bu düşünceye inan Allah yar ve yardımcın olsun,senin ve minnoş için süreci kolaylaştırsin inşallah.
(4,172 puan) tarafından
Birde akintiyi kurutmasi için (alerjinolsada olmasa antbiyotige ek ,zyrtec gibi alerjibsurubu veriliyor haberin olsun )
Yüksek yastıkta yatir,alışkın degilse uyusun sonra yastığı değiştir kulağa sivi dolmamasi için.ruzgardan koru ağrımasın Geçmiş olsun tekrar

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 322 göst.
11 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Ecem2013 (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
2 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Durunun Annesi (4,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 306 göst.
28 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 590 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,214 puan) tarafından soruldu

408,149 soru

12,258,749 cevap

37,314 kullanıcı

Kategoriler

...