0 oy
942 göst.
Diğer kategorisinde (2,839 puan) tarafından
Sinirlerim.cok bozuldu ya neyden nefret edersen burnunun dibinde biter ya o hesapppp

Rutubet gibi kötü su kokusu sinmiş çamaşır dan midem bulanır tiksinirim gerçekten ve sırf bu.yuxden kurutma aldık asla bekletmeden anında kurutmaya atmaya calisirum ki o 15 dk içinde bile kokuyor gibi geliyor bana. Geceye kaldı çamaşır kurutmaya attım yattık sabah kalktım çıkartmak.icin gittim ki Makine durmuş çamaşırlar.icinde kokmuuuusssssssssss

Ay kafayı yicem delirerek yazıyorum buraya ya. Normal yıkasam da çıkmıyor kokusu kıyafetten ağlamak istiyorum çok moralim bozuldu bir sürü kıyafetim Çöp mu oldu simdi cinnet geçireceğim ya 

30 Cevaplar

0 oy
(32 puan) tarafından
Canım ya madem bu kadar hassassin makinenin bitmesini bekleseydin yatmak için biraz fazla abartiyorsun durumun müko ise at çöpe git yenisini al yani 
(2,839 puan) tarafından
Canim kurutmaya atınca hiç tahmin edemedim kendi kendine duracağını amaaan
(32 puan) tarafından
Öylede elektronik eşya sonuçta ben asla evde elektronik bişey çalışırken yatamam uyku tutmz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tekrar yikadiktan sonra güneşe ser kurutma makinasına atma güneş alır kokusunu birde hamile isen koku hasasiyettinden kaynaklanıyordur çokta kasma kendini bunun için dediğim gibi güneşe serersen alır kokusunu
0 oy
(1,471 puan) tarafından
Makinenin filtresini temizle canım alt kısmında bı yuvarlak oluyo orda genelde birikmiş su kokutuyo benim eşimde asla tahammül edemiyo üniformasını kokuyo gibi hissediyo oysa bana gelmiyo o koku. Bide kurutma makinesi hariç çamaşırların güneş görmesi gerekiyormuş o koku ondan da kaynaklı biz artık dışarı asiyoruz o şekilde kokmuyo
(2,839 puan) tarafından
Havalar da bozulmaya başladı assam bu sefer de kuruması kokarsa :(
(1,471 puan) tarafından
Yağmur yagmadigi sürece bişey olmaz canım soğukta da kurur rüzgar esintisi daha çabuk kurutur
(2,839 puan) tarafından
Bi deneyeyim teşekkür ederim
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Benim kurutma makinemde öyleydi. Vestel mi yoksa seninki de 
(2,839 puan) tarafından
Beko ya kendi kendine neden kapanırsa anlam veremedim cidden
0 oy
(10,360 puan) tarafından
Bayil bide istersen Feriha:D Allah başka dert vermesin bacım baş yumuşatıcısı aç durulama yap
0 oy
(13,127 puan) tarafından
Kız makineye at tekrar dönsün tekrar kurut sakin yaw niye çöp olsun 
0 oy
(540 puan) tarafından
Allah başka dert vermesin bacım 

Kurutma makinen var olmayanlar ne yapsın kar kış kurutuma derdi bazen yağmur yağıyor topluyamıyorum yetişemiyorum yeniden ıslanıyor sonra al Gine yıla et vs
0 oy
(988 puan) tarafından
Diyelim kurutmaya attık unuttuk içinde. Kuruyunca kokuyor mu çamaşır kurutma da. Niye kokmus
0 oy
(547 puan) tarafından
Kocami yicem diye okuyan ben puhahahqh

Tekrardan yikatsan cikmiyor mu koku
0 oy
(3,913 puan) tarafından
Post sabahtan karşıma çıkıyor bendedim bakım ne olmuş :)))) bazı şeyleri abartiyomusun anladık kurutman var....benimde geçen kokuyodu eşime dedim deterjanı değiştir yumos al o mis gibi at dışarı tmm vecaaa aaaaa

İlgili sorular

+1 oy
19 cevap 628 göst.
17 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 278 göst.
6 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Yildizsumeyye (1,047 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 266 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 302 göst.
3 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (275 puan) tarafından soruldu

409,064 soru

12,294,851 cevap

38,301 kullanıcı

Kategoriler

...