0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Kızlar Atatürk Üniversitesi'nde Açık Öğretim okuyorum öğrenci kartı gönderiyorlar mı ve ben anne kartı kullanıyorum anne kartımı iptal oluyor mu

4 Cevaplar

0 oy
(498 puan) tarafından
Bende yeni başvurdum lisans için. Hiçbir Fikrim Yok post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Anne kartın neden iptla olsun ki. Öğrenci kartı farklı anne kartı farklı 
(43 puan) tarafından
Evet farklı ama sistemde anne kartı ücretsiz Sonuçta gözüküyor ve öğrenci kartı kullandığımda O da indirimli olacak iki kartı kullanmama müsaade ederler mi diye düşündüm de
(4,291 puan) tarafından
Bende anne kartı kullanıyorum, okulun gönderdiği öğrenci kartı otobüste kullanılmaz ki o yüzden diyorum ikisi farklı. Bende Anadolu üni vardı kendim başvurdum öğrenci akbili için, sende kendin başvuru yapman lazım. Anne kartın varmış o yüzden gerek yok
0 oy
(4,540 puan) tarafından

Anne kartını çocuk kaç yaşına gelene kadar kullana biliyorsunuz ben gerek duymadım merak ettim 

tarafından
4 yaşına kadar kullanılıyor
(4,540 puan) tarafından
İyiymiş cevabın için teşekkür ederim benim her ilde ücretsiz çok duyuyorum anne kartını ama gerek duymadım hiç
tarafından
Rica ederim canım bende 100 tlye çıkardım sonra araba aldı eşim kullanmıyorum o yüzden
0 oy
(2,531 puan) tarafından

Öğrenci kartını nerde kullanıcan ki canım burda otobüslerde koca koca harflerle öğrenci indirimine açık öğretimler dahil değildir diyo :D  bende atatürkte okuyorum açık öğretimden hiç işime yaramadı kart hem dediğin anne kartına bişey olmaz bence

(43 puan) tarafından
Aa oyle mi indirimden yararlanamiyor muyuz.  Ne saçma o zaman öğrenci kartinaa gerek kaliyor ki ne diye ogrenci kartı veriyorlar. Amaç indirim kullanmak değil mi.
(43 puan) tarafından
Bazen anne kartımı evde unutabiliyorm oda yanımda olsn diye demistim. İndirmden yararlanmak icin
(2,531 puan) tarafından
Ahahah bizde öyle yazıyor bilmiyorum heryer öylemi

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 111 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Guldnz124 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
3 cevap 141 göst.
29 Kasım 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Eslem 01 (253 puan) tarafından soruldu
0 oy