Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Babamın Annemi Aldattığına Eminim, Bu Durumda Ne Yapmalıyım?
0
oy
310
göst.
20 Ekim 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
Babam annemi aldatiyomus annem eminim dedi aradı aramız iyi değildi ikinizin hatta numarasını falan silmiştim
Sık sık aradı sana bişey soracam dedi efendim dedim
Kızım dedi bir evli erkek ramazandan bu yana hiç cinsel ilişkiye girmeden yasayabilirmi dedi cevap veremedim cevap ver dedi bende hayır dedim sadece babanın hayatında dostu var bundan eminim dedi hiç mi istemez dedi başka şeylerde varmis 45 yıllık evlilik hayatım diyo
Benden iyi kimse tanıyamaz ağladı ağlayınca dayanamadım anne sonuçta annecim ağlama dedim belki sen yanlış anladın
Eminmisin dedim eminim dedi adım gibi dedi eve gelmiyor dedi arada geliyor gidiyormuş bı etkek evine niye gelmez dedi
Bende dedimki erkek kardeşlerime şoyle takip etsinler dedim
Dediğin doğru ise bosanacakmisin dedim bende
Oda dediki hayır dedi bosanamam yapamam kimsenin yanına sığmam parasının yarısını yesin yarısını bana versin
Ben tek başıma yaşarım nikahı altında dedi sen bilirsin dedim sadece çaresizim ne yapacağımı bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız rabbim kimselere vermesin deste deste paralar harcamasindan belliyjdi zaten de hic borcu bitmiyor sürekli ağlıyor babam
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
9
Cevaplar
+1
oy
20 Ekim 2024
Minemf
(
4,368
puan)
tarafından
cevaplandı
Bi evlat olarak bu durumu bilmek cok kotu ya.
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Demi ama bosayacakmisin dedim hayır dedi
20 Ekim 2024
Yyreerty
(
257
puan)
tarafından
yorumlandı
Boşansa kendi evine mi getireceksin tabii ki boşanamaz
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Kimseye gitmem dedi
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
20 Ekim 2024
Eflatun.
(
17,927
puan)
tarafından
cevaplandı
Annen bosanmayacksa kardeşlerinin takip etmesine gerek yok canm zaten kadınlar hisseder yanilmazlar ama siz çocuklar olarak konussaniz babanızla belki vazgeçer ama bir insan karakterini zor değiştirir oda ayrı mesele
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Babam direkt yalanlar biliyorum asla kabul etmez
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
indigo
(
2,444
puan)
tarafından
cevaplandı
Annen neden boşanıp donuna kadar almıyor o herifin? Maddi kaygısı olmayan insan her yere sığar.
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum canım
20 Ekim 2024
indigo
(
2,444
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu önerin bence. Birisi bir yere sığmayacaksa bu baba olsun bu. Hem her haltı yesin hem de her zaman çalacak sıcak bir kapısı olsun. Yok öyle bir dünya.
Derdim ben olsam. Sinmesin, pusmasın hiçbir kadın.
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Dedim ki bosayacakmisin hayır dedi başkada bişey demedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
Piskopos-_civciv-_
(
6,087
puan)
tarafından
cevaplandı
Bir konuda haklı bir geçim kaynağı yoksa bu yaştan sonra senin kardeşinin evine yurduna sığamaz.. Ama eğer aldattığı kanıtlanırsa maddi manevi tazminat vs herşeyi alır. Yinede mahkemenin sonuçlanması bile öyle hemen olmuyor çekişmeli boşanmalar 1 yıl ile 4 yıl arası sürüyor.. O süreçte annen napacam diye düşünüyor belkide.. Yani çok zor ama bence kardeşinle konuşup biz destek oluruz gerekirse boşan de
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım istemiyor ki boşanmak ne diyeceğimi bilemiyorum keşke bana anlatmasaydi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
BirbalAnnesi
(
18,103
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben her zaman haklının yanında olurum biri annem biri babam deyip tarafsız kalamam başına gelse muhtemelen benim annemde boşanmazdı ama bence boşanıp kendi hayatına bakmak en iyisi ispatlarsan hem 45 yıllık evlilikte edinilen malın mülkün yarısını alır hemde nafaka alır onun nikahı altında kalmaya hiç ihtiyacı yok bence
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Boşanmak istemiyor sordum canım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
Cansu07
(
7,775
puan)
tarafından
cevaplandı
45 yıllık evlilik hayatıysa 20 yaşında evlenmiş desek 65 yaşında olur. Babanın günahını almamak lazım artık yaşı geçmiş sayılır belki de gerçekten cinsellik istemiyordur.
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bilmiyorum canım. Çok üzgünüm
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
Sedaaa
(
3,334
puan)
tarafından
cevaplandı
Kaç yaşında annen bilmiyorum ama aldatığına eminse eğer bunu kanıtlasın annenin geçim kaynağı yoksa Eğer oturdukları evde kendilerinse babanı boşamasın ama evi alsın maddi destek alsın babandan onu evden kovsun tek yaşasin baban ölünce maaşınıda alır
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Ay bilmiyorum karışmak istemiyorum yalan yok bosamacakmis
20 Ekim 2024
Sedaaa
(
3,334
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim bir tanıdığım var eşi çok şiddet uyguluyor du terk etti adamı 20 sene görmedi boşamadıda kanser oldu adam öldü cenazesine bile gitmedi şimdi hem evine hem maaşına kondu çok da iyi yaptı ama annen bir şey yapmadan durmamalı yaş boşayıp herşeyini alacak yada evden atacak ikinci kadın olduğunu bile bile ömür geçermi ya annen hasta olur babana hiç bir şey olmaz
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Çok çaresizim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
sevvalice
(
1,403
puan)
tarafından
cevaplandı
Annenizin size böyle bir şey söylemesini asla doğru bulmadım cinsellik minsellik bunlar böyle konuşulmaz. Siz zaten sormanız gereken soruyu sormuşsunuz boşanmak istemiyor hiç araya girmeyin siz kötü olursunuz. Annenize de bilmek ya da bilmemek sana bir şey kazandirmayacak araştırma diyin otursun parasını yesin faturaları ödensin yapacak bir şey yok.
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Dimi ama şok geçirdim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
20 Ekim 2024
Minigimm
(
2,200
puan)
tarafından
cevaplandı
Duygusal değil mantıksal yaklaşırdım olaya bakardım annem boşanamayacaksa öyle durum söz konusu dahi değilse babam anlaşma ile aylık net belli miktar para ve evin ihtiyaçlarını karşılayacaksa yani durum varsa böyle kardeşlerimle birlikte hep beraber üzerine gider annemin bu haklarını babama saglatirim ve gitsin ayrı evde ne yapıyorsa yapsın ama boşanmada istemem çünkü 45 yıl kahrını çekmiş ve belkide hiç çalışmamis sigortası yok annenin yasliliginda bir maaş garantisini kimseye yedirmem gidip başkasına nikah yaptirmam ama babam anlayışa gelmez ayrı ev durumu olamazsa da hiç bilmiyormuş gibi yaparız hep beraber evin ihtiyacını bir şekilde karşılar yapmadığı yerde kardeşlerimle beraber baskı kurarim babama yasalarız yani sürekli ite kaka yapar eve bakar kendide ne yaparsa yapsın anneme de hiç karışma kavga çıkarma kafasına göre takılsın sen rahatına bak derim çünkü annende boşanmak istememede haklı babanida döve döve yola getiremicenize göre bu şekilde geçecek zaman
20 Ekim 2024
misafir
tarafından
yorumlandı
Bende öyle düşünüyorum
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
42
cevap
1,450
göst.
Babamın yaptığı şey çok tuhafıma gitti ne yapmalıyım sizce
1 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
14
cevap
551
göst.
4.7 olmadığına eminim çok kötüydü
7 Mayıs 2023
Diğer
kategorisinde
Happymommy
(
1,987
puan)
tarafından
soruldu
+1
oy
20
cevap
625
göst.
Oğlum ve kızım eminim coo iyi anlasacaklar :))
18 Ağustos 2022
Aile & Aşk
kategorisinde
Dilara16
(
239
puan)
tarafından
soruldu
❤muhabet❤
aile
0