0 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (441 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar sorum yukarıda, arabadan yana şansımız hiç gulmedi elimizde eski Mode araba var sanayiden cikmiuor artık düzgün bir aile arabası istyrz kullanıp memnun kalan ya da olumsuz yanları neler 

Edit : elimizde 2000 model polo var otomatik Allah belasını versin

13 Cevaplar

+1 oy
(3,122 puan) tarafından
Bizim de sanayiden çıkmıyordu eşime dedim sat bunu piyasada en uygun sıfır araç hangisi ise onu al yada hiç alma ben eskiye para harcamak istemiyorum dedim öğle yaptık sıfır araç aldık 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Canım bizde Megan manuel vites var 2002 model 1.6 16 wolf memnunuz çok şükür 
0 oy
(4,091 puan) tarafından
Bizde aynı durumdayız araba değiştirmek için çekiliş bekliyoruz bakalım. 1.6 dan düşükler yokuş zor çıkıyormuş sanırım eşim öyle diyordu ne kadar doğru bilmiyorum 
(441 puan) tarafından
Valla sanayiye o kadar para harcadıkki her ay bıktık en iyisi borca girip düzgün araba almak ama işte yine kötü bir araba almak istemiyoruz sürekli arabaya para harcamaktan biktik
(4,091 puan) tarafından
Bizde bi araba parası vermişizdir
(441 puan) tarafından
Hah aynı bizde o haldeyiz arabaya para harcamaktan para biriktiremedik duzgunce
(4,091 puan) tarafından
Bizde çekiliş çıkarsa elimizdekini hurda fiyatına satıp 800-900 civarı araba bakacağız inşallah istediğiniz gibi olur arabayı alırken ekspere kesin gösterin 2-3 bin alıyor ama zırt pırt arıza çıkmasından iyidir.
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Megan güzel ya güvenilir bir marka fiyatı ne ? 
(441 puan) tarafından
950 bin şuan almak istediğimiz araba,  ama kararsız kaldık o kadar para verip yine servislerde sanayilerde sürünmek istemiyoruz. Bizzat kullananlardan yorum almak istedim
0 oy
(1,855 puan) tarafından
Polo kötü mü bacım esime geçen yalvarmisstim polo alalım diye sjsjs vazgecirdi sonra 
(441 puan) tarafından
Ay sakin alma kurban olayım her ay sanayide aldığımızda beri sanayide, eşimde benim için aldı öğreneyim diye paramızdayoktu o zamanlar otomatik onu aldık. Allah var öğrendim araba sürmeyi araba sürekli bende ama sürekli arıza sürekli stop etme sorunu var ve çözülmüyor da. Bu arabayı alan valla sanayiye 1 araba parası daha döker
0 oy
(13,095 puan) tarafından
950 verecekseniz focus otomatik bakın. Daha sağlam piyasası da iyidir. 2019 kasa ve üzeri şıktır
(441 puan) tarafından
Yaa tesekkurler bakacağım hemen
0 oy
(1,654 puan) tarafından
O kadar para verecekseniz biz şuan Honda Civic 2016 kullanıyoruz şeytan kulağına kurşun hiç arıza yapmadı 
(441 puan) tarafından
Otomatik mi
(1,654 puan) tarafından
Otomatikte var bizimki manuel
(441 puan) tarafından
Teşekkürler bakacağım hemen
0 oy
(5,023 puan) tarafından
Alacağınız arabanın km si kaç?
(5,023 puan) tarafından
Otomatik arabada yüksek km de şanzıman sıkıntısı oluyor genelde o yüzden sordum. Yine de 100 binin altına düşebilecek durumunuz varsa daha iyi olur derim.
tarafından
Bayilere güvenmiyorum km. Düşürüyorlar
(5,023 puan) tarafından
Bilindik bi ekspertiz olursa sıkıntı değil de,arıza yapması çok büyük sıkıntı.
(441 puan) tarafından
Arabanın iç aksamından çok anlamıyorum ya:(
(441 puan) tarafından
Expere alacak olursak kesin girdirirz
0 oy
(612 puan) tarafından
Valla cnm polo abimin yandı bı ay önce ondan mümkünse değiştir 
(441 puan) tarafından
Nasıl yandi
(441 puan) tarafından
Sanayideki bir çok usta aynı şeyi söylemişti:(
(612 puan) tarafından
Seninde dedifin gibi ztn sanayiden cikmiyodu habire bişi oluyodu. İlk bzideyken yandı Allah'tan su avrdi hemen söndürdük. Sanayiye gitti yapıldı dendi aradan bı ay geçmeden tamamen Alev aldı şuan arava pert kullanilmiyck durumda hurda oldu artik
(441 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun gerçekten zor bir durum
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Bela okuma canım Allah muhafaza içinde siz varken belasını bulursa 
0 oy
(3,082 puan) tarafından
Bizimde var Megan hatta satılık :)) almak isterseniz
(441 puan) tarafından
Model ne :)))
(3,082 puan) tarafından
Atayım canım.biz çok menununz arabamızdan eşim model yükseltecek sadcee ondan satacak
0 oy
(691 puan) tarafından
Dikkatli kullanırsan Citroen'lerde iyi bı bakın derim
0 oy
(214 puan) tarafından
2014 model otomatik Megane 3 1.5DCI touch plus var bizde km 152 binde biz daha yeni aldık 2 ay oldu çok bişi söyleyemem şuan için ama memnunuz seri bi araba hızlı ben daha çok fiyatı için yazmak istedim fiyatı biraz pahalı geldi galeriler her zaman çok pahalı diyor olabildiğince direk sahibinden almaya çalışın
(441 puan) tarafından
Evet çünkü arabanın bir kısmını taksitle alacağız o yüzden normalden biraz pahali
(214 puan) tarafından
Galeriler çok fazla faiz koyuyor bizde çok baktık bankadan çekmek daha mantıklı gelmişti o zaman 3 ay ertelemeli çekmiştik ama biraz zor veriyorlar eşim memur olmasına rağmen çok fazla belge istediler

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 62 göst.
0 oy
15 cevap 250 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 143 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nnnnnn (254 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 324 göst.
12 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Seda-444 (290 puan) tarafından soruldu