0 oy
105 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (567 puan) tarafından

Tamda yasadiklarimi anlatmış 3 ay oluyor konusmayali hamileyim dogumuma az kaldı insan hiç mi düşünmez kızını küçücük bir tartışmayı büyütüp evladını silmek bu kadar zor mu sadece 1 tane torunu var onu hiç mi izlemez hiç mi merak etmez o kadar kötü oluyorum ki evlatlarım için eşim için ayakta durup bir şey farkkettirmemeye çalışıyorum  o kadar zor geliyor ki annen baban hayattayken oksuz yetim bırakılmak ben evladımı 2 saat gormedigimde özlüyorum ama onlar koskoca 3 ayda bir kere olsun ozlemiyorlar bazı kişiler anne bana olmayı hahhetmiyor bu satırları yazarken gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim benim kıyamam..cok kötüdür gercekten..yani annem bana kızsa ciddi manada bana 1 tane bile ağır laf söylese kalbim cok kiriliyor..belkide anneme aşırı bagli oldugumdandir bu..senin durumunda olsam kendimi dusunemiyorum..cidden bazı insanlar anne olmayı haketmiyor..bir anne nasil evladiyla 3 ay konusmaya bilir ..

Sen hamilesin bir de üzme kendini canım ..bir gün o kadar pisman olur  ki inşallah... gözyaşlarını akıtma diycem boş yere ama eminim ki mümkün degil akitmamak anne bu sonucta..

İnşallah her şey güzel olur canim 

Bebişin saglikla gelsin❤️❤️
(567 puan) tarafından
Canım benim için hep onlar oncelikti kanser oldu annem gece gündüz çalıştım içinden tek kuruş almadan onun tedavisi bagkuru yol parasını filan hep karşıladım yeri geldi hasta oldu eşim yine git bak ailene dedi hep gönderdi kontrole gittiğimde hastaneye git kal 3 4 gün der hiç bir yaptirmamaya calisirdim vocukla halimle demeden hamile halimle demeden her islerini yapardım dimdi iş gormezsiniz demesi insanın gücüne gidiyor sanki hiç bir fayda görmemiş gibi bende ameliyat oldum onlarla yaşarken kalktım her islerini yine yaptım o halimle tarlada çalıştım yeri geldi ağrıdan duramadim ama yok yine yaranamadım
(84 puan) tarafından
O zaman onlar senin imtihanın olmuşlar üzüldüm gerçekten işe yaramaz denir mi sağol kızım Allah razı olsun deseydi keşke
(567 puan) tarafından
Bu hep böyleydi zatennecociklugu ne gençliğimi bildim kendimi bildim bileli islerini yaptım ama hep aynı oldu ve artık benim bunları dusuncek halim kalmadı ağza alinmicak sözler söylediler duymazdangeldim  hep ama artık çok yoruldum
(84 puan) tarafından
Sen de o zaman iyi gelmiyorlarsa madem sana mesafe koy fazla git gel yapma ne kalp kırmaktan iyidir
(567 puan) tarafından
3 aya yakin zamandır ne konuşuyorum ne gidiyorum zaten canim
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Anne baban hayatta ama onların sevgisi yok.  Çok iyi bilirim bu duyguyu 
(567 puan) tarafından
Ve bu hep ben kendimi bildim bileli böyle oldu

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy