0 oy
105 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (567 puan) tarafından

Tamda yasadiklarimi anlatmış 3 ay oluyor konusmayali hamileyim dogumuma az kaldı insan hiç mi düşünmez kızını küçücük bir tartışmayı büyütüp evladını silmek bu kadar zor mu sadece 1 tane torunu var onu hiç mi izlemez hiç mi merak etmez o kadar kötü oluyorum ki evlatlarım için eşim için ayakta durup bir şey farkkettirmemeye çalışıyorum  o kadar zor geliyor ki annen baban hayattayken oksuz yetim bırakılmak ben evladımı 2 saat gormedigimde özlüyorum ama onlar koskoca 3 ayda bir kere olsun ozlemiyorlar bazı kişiler anne bana olmayı hahhetmiyor bu satırları yazarken gözyaşlarım kendiliğinden süzülüyor 

image

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim benim kıyamam..cok kötüdür gercekten..yani annem bana kızsa ciddi manada bana 1 tane bile ağır laf söylese kalbim cok kiriliyor..belkide anneme aşırı bagli oldugumdandir bu..senin durumunda olsam kendimi dusunemiyorum..cidden bazı insanlar anne olmayı haketmiyor..bir anne nasil evladiyla 3 ay konusmaya bilir ..

Sen hamilesin bir de üzme kendini canım ..bir gün o kadar pisman olur  ki inşallah... gözyaşlarını akıtma diycem boş yere ama eminim ki mümkün degil akitmamak anne bu sonucta..

İnşallah her şey güzel olur canim 

Bebişin saglikla gelsin❤️❤️
(567 puan) tarafından
Amin canım ortada büyük bir sebep olsa tamam dicem de yok o hep beni gozden çıkarmaya niyetli son bir ay var doğuma pazartesi kontrol var bebeğim tersti düzelmezse sezeryan olcam onu kafaya takıyorum üç yaşında kızım var o gerimde kalcak ona üzülüyorum bir sürü sıkıntım varken onların bu yaptığı daha çok koydu ya beni geçtim insan ilk torunu başka torunu yok onu dahi ozlemez mi hiç
tarafından
Çok haklısın canim .. inşallah bebegin döner..benim bebegim34 haftada dönmüştü
Annene bir uzun uzun mesaj atsan belki rahatlarsin ..ben olsam oyle yapardim..icinden gecen her cumleyi yaz..belki gerçekten pişman olur
(567 puan) tarafından
Aradım hiç konuşmadan kapattık telefonu
(567 puan) tarafından
Benim 35 hafta bitt 35+2 olduk pazartesi kontrolvar dönmezse büyük ihtimal artık sezeryan günü verir çünkü 36 dolcak o zamana
tarafından
Anladım canim.. döner inşallah.. hayırlısı olsun..belkide sezeryan daha hayırlıdır
(567 puan) tarafından
Bakalım canim
(84 puan) tarafından
Canım hiçbir anne baba evladına kötü davranmaz eğer ki bir şey varsa vardır bir sebebi sen de acaba bilmeden yanlışlıkla hani fark etmeden bir saygısızlıkta mı bulundun ki onlar da sana karşı hani böyle oldular yine de onlar annedir babadır atadır Sen ara Sen sor karşılık beklemeden Allah'a sığınaraktan Sen de hamilesin evlatların olacak benden sana nacizane bir tavsiye
(567 puan) tarafından
Canım benim kucuklugumdrn beri böyle sebep su hasta olmuş safra kesesi nde tas varmış abim bir cuma beni arıyor ve diyorkiz zislerim yoğun siz yarın götürün bir hastaneye ama hiç demiyor sizin işiniz var mi bizimde sadece iki günlük iş var hafta sonu incir sezonuydu kayinvalidemlere ortak yapıyoruz tarla çok uzak kayinvalidemler esimsiz gidemez bende anlattım abim bağırdı çağırdı kapattı ertesi gün annemi aradım ona da anlattım durumu o ayrı bağırdı yok umrunuzda değilim yok iş gormezsiniz deyip kapattı bir çok kotuysen götüreyim diyorum hala aynı aradan bir iki saat geçti eşimle konuştum öğleden sonra özele götürelim acil bir şey yapmaz ameliyat olmadan kurtulmaz dedi ben yine aradım dedim öğleden sonra özele götürelim abimden para al dedim yok işi yoğun yok bağırır bana deyip kapattı yine ne aramak var bir daha ne bir şey kandil gün aradım nasıl oldun diye konuşmadı dosdoğru kapattı geri ben daha ne yapayim
(84 puan) tarafından
Evet haklısın bazen benimde büyüklerim benden eşimden böyle talepler alıyor bende işin icindeyken senin gibi hissediyorum ama dıştan bakan göz olarak şimdi okuyup kendimide eleştirdim aslında onlar büyük biz onlara ne olursa olsun koşmamz lazm kendi isimiz çok önemli değilse öncelik büyükler Allah rızası için çünkü onlar görmezse Allah görür evlatlarmzda bize yapar
(567 puan) tarafından
Canım benim için hep onlar oncelikti kanser oldu annem gece gündüz çalıştım içinden tek kuruş almadan onun tedavisi bagkuru yol parasını filan hep karşıladım yeri geldi hasta oldu eşim yine git bak ailene dedi hep gönderdi kontrole gittiğimde hastaneye git kal 3 4 gün der hiç bir yaptirmamaya calisirdim vocukla halimle demeden hamile halimle demeden her islerini yapardım dimdi iş gormezsiniz demesi insanın gücüne gidiyor sanki hiç bir fayda görmemiş gibi bende ameliyat oldum onlarla yaşarken kalktım her islerini yine yaptım o halimle tarlada çalıştım yeri geldi ağrıdan duramadim ama yok yine yaranamadım
(84 puan) tarafından
O zaman onlar senin imtihanın olmuşlar üzüldüm gerçekten işe yaramaz denir mi sağol kızım Allah razı olsun deseydi keşke
(567 puan) tarafından
Bu hep böyleydi zatennecociklugu ne gençliğimi bildim kendimi bildim bileli islerini yaptım ama hep aynı oldu ve artık benim bunları dusuncek halim kalmadı ağza alinmicak sözler söylediler duymazdangeldim  hep ama artık çok yoruldum
(84 puan) tarafından
Sen de o zaman iyi gelmiyorlarsa madem sana mesafe koy fazla git gel yapma ne kalp kırmaktan iyidir
(567 puan) tarafından
3 aya yakin zamandır ne konuşuyorum ne gidiyorum zaten canim
-Reklam-
0 oy
(665 puan) tarafından
Anne baban hayatta ama onların sevgisi yok.  Çok iyi bilirim bu duyguyu 
(567 puan) tarafından
Ve bu hep ben kendimi bildim bileli böyle oldu

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 128 göst.
0 oy