0 oy
85 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (542 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben bir sene önce doğum yaptım ve maalesef 4 ayda hamilelikte aldığım tüm kiloyu verdim kilo almak istiyorum ama kilodan ziyade sadece göbeğim büyüyor sizce göbek yapmadan nasıl kilo alabilirim (şuan 47 kiloyum) 

2 Cevaplar

0 oy
(12,028 puan) tarafından
Saglikli beslenip spir yapman lazim. Nasil beslendigin onemli
(5,653 puan) tarafından
47 kilo neguzel 47 kilo olsan 47 takla atarim gunde:)) derdon ne kilo almak istinki . bi on kilo versem 47 kalirim kendimi parcaliyorum diyet diye
(542 puan) tarafından
Makarna pilav yiyorum kilo için ama sadece göbeğe gidiyor hazımsızlığım mı var bilmiyorum ki
(542 puan) tarafından
Ben çok beyaz tenliyim ve bir kilo versem hemen göz altım morarır insanların çökmüşsün lafını duymak istemiyorum ve bende kendimi beğenmiyorum
(12,028 puan) tarafından
Demekki odak noktan göbek yani. Bence diyetisyen esliginde saglikli kilo alabilirsin.
(542 puan) tarafından
Öyle yapacağım büyük ihtimalle çünkü can sıkmaya başladı bu durum
-Reklam-
0 oy
(2,629 puan) tarafından
Ben de öyleyim şu an 44 kiloyum ve kilo aldığım an gobegime veriyor

Yapısal bir şey maalesef o yüzen spor yapmadığın sürece zor o göbeği engellemek. Karbonhidrat da direkt göbek yağı yapıyor kiloyu karbonhidrat ağırlıklı beslenmezsen belki o kadar göbeğe vermez bilemiyorum :_(
(542 puan) tarafından
Galiba evet yapısal ama yediğimi de az bişey sporla veriyorum maalesef insanların çökmüşsün demesi de ayrı sinir ediyor beni çocuk bakmaktan çöktüğümü düşünüyorlar ama öyle bişey yok kilo kaybı olunca rengim hemen soluyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 65 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Simaygule (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
10 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mdbk (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 50 göst.

403,340 soru

12,081,183 cevap

36,354 kullanıcı

...