0 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde (540 puan) tarafından
Bu durum beni çok üzüyor.

Ben ilk evlendiğimde dsmart internet bağlatmıştım aylık 90 TL'ye O da ben dondurmayı almıştım taşındığını zaman sonra hep yatılı işlerde çok Zor şartlarda çalıştık birdaha baglatamadim devam etmiş şuan 2700 TL borç olmuş haciz mesajı geldi maaş günü de 5 inde ayın annemin hesabında 90.000 olmasına rağmen atmadı teyzem desen  durumu çok iyi bir insan her hafta tatile çıkıyor parası olduğunu biliyorum ama yok dedi dayım 2 hafta önce 150.000 TL çeyiz parası almıştı ikinci eşiyle nikah kıyarak O da yok dedi babam zaten telefon kullanmıyor attığım mesajlari  bile dönmüyor nasılsın baba iyi misin dediğim zaman cevap vermiyor. Ama inan ki konu para değil şu an elimde iki parça eşyam var onu da gelsinler alsınlar ben artık her şeyden yıldım sorun  eşimden başka kimse olmaması yarın öbür gün eşimin başına bir şey gelse Allah korusun vefat etse oğlum ile bir başıma kalacağım bu şimdiden belli bu hem beni üzüyor hem de korkutuyo şuan bunları yazarken ağlıyorum insan eşi ile ne kadar iyi olursa olsun arkasında kapı gibi bir aile istiyor ama ben de yok yok işte 

6 Cevaplar

+1 oy
(592 puan) tarafından
Canım Allah korusun ama iş oraya geldiğinde herkes bi başına ailem çok iyidir hoştur şükür ama Allah korusun dediğin gibi bişiy olsa sığamam hiç bi yere. Başımızdan eksik etmesin Rabbim 
-Reklam-
0 oy
(130,229 puan) tarafından
kimsesizlik coj zor varken yok olmalari dahada zor☹️
0 oy
(1,784 puan) tarafından
İnan bı ara bu durumdan bende yakinirdim anladimki anan baban da olsa herşey bi yere kadar olurya işler yolunda gidmez girerim bi fabrikaya calisirm iki bebegede bakarm naoalim yani haytta varsa üzülmek neye yarar büzülmek :)
0 oy
(1,705 puan) tarafından

Ben sunu cok net gorebiliyorum artik biz kızlar evlenince ailemize el oluyoruz.  Seninki de o hesap olmus canim .

Bende bunu cok rahat gorebildigim icin ikinci cocugu bile dusunemiyorum. Cunku sadece esim var hayatimda düsünen seven kollayan. Gerisi boş
(540 puan) tarafından
Bende isterim ama cesaret edemiyorum bu durumlardan ötürü o yüzden tek çocukla devam edeceğim
0 oy
(818 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun arkanda guvenecek kimsenin olmamasi cok kotu.rabbim buyuk uzulme size hayirli guzel kapilar acilsin insallah. Bu arada gelip esyanizi alamazlar canim korkma O yasa kalkti. 
(540 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Bosver dirayetli ol eşinle iyi olun gerisi boş yani sn kendini parçalasanda el uzatmayacak insanlar için göz yaşı dökmeye değmez o yüzden kötü düşünme kötüyü çağırma 
(540 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
57 cevap 4,006 göst.
0 oy
19 cevap 526 göst.
20 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde damlanur.krc (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 244 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu
0 oy