Bu durum beni çok üzüyor.
Ben ilk evlendiğimde dsmart internet bağlatmıştım aylık 90 TL'ye O da ben dondurmayı almıştım taşındığını zaman sonra hep yatılı işlerde çok Zor şartlarda çalıştık birdaha baglatamadim devam etmiş şuan 2700 TL borç olmuş haciz mesajı geldi maaş günü de 5 inde ayın annemin hesabında 90.000 olmasına rağmen atmadı teyzem desen durumu çok iyi bir insan her hafta tatile çıkıyor parası olduğunu biliyorum ama yok dedi dayım 2 hafta önce 150.000 TL çeyiz parası almıştı ikinci eşiyle nikah kıyarak O da yok dedi babam zaten telefon kullanmıyor attığım mesajlari bile dönmüyor nasılsın baba iyi misin dediğim zaman cevap vermiyor. Ama inan ki konu para değil şu an elimde iki parça eşyam var onu da gelsinler alsınlar ben artık her şeyden yıldım sorun eşimden başka kimse olmaması yarın öbür gün eşimin başına bir şey gelse Allah korusun vefat etse oğlum ile bir başıma kalacağım bu şimdiden belli bu hem beni üzüyor hem de korkutuyo şuan bunları yazarken ağlıyorum insan eşi ile ne kadar iyi olursa olsun arkasında kapı gibi bir aile istiyor ama ben de yok yok işte