+1 oy
323 göst.
Diğer kategorisinde (11,927 puan) tarafından
Dayanacak takatim kalamadi.iki çocukla herşeye yanlız koşuyorum doktoru ,disar işi ,pazari , faturası.nereye gidersem iki çocuk yanımda.iki gündür hastayım sırtım yana yana aciyor.doktor bu gün ciğerlerine enfeksiyon inmiş dedi.o iki çocukla yanlız acillere gidiyorum.burada kimsem yok iki dk çocukları tutacak.kiz desen 10 yaşında resim yapıp kağıt kesip öylece birakiyor defalarca kavga ettik topla diye.donunu çıkarıp atıyor.kucuk desen ele avuca sığmıyor ne yapma dersen yapıyor.iki dk oturmuyor.neler denedim.gozume bakıp ağzına peçete dolduruyor.temizligi yemeği evi çekip çevirmesi ,o da yetmiyor bir de gecimimi sağlamak için çalışmak zorundayım .evden çalışıyorum ama hep bilgisayar başında olmalıyım.tuvalete gidiyorum oğlum bilgisayarı kapatıyor projeyi tasarlarken .her yerde oyuncak .yemin ederim hastayım diye yatamiyorum.yalvardim anneme ne olur gel diye.calisiyorum bosum yok diyor.kardesime yalvardım gel biraz diye.calismiyor etmiyor evde.mirin kırın ediyor gelemem diyor. Oğlum saat 4 lere kadar oturuyor yatırıyorum.sabah kıza kalkıyorum.yemin ederim yildim.artik kendimi geçtim birşey olursa bana kimse bakmaz kimse çekmez bunları böyle.iki haftadır sol kolumda ağrı var randevu uzak hastahanede üç vesait çocuklar yüzünden gidemiyorum çünkü oğlum anında otobüste sıkılıp feryat ediyor.banyo yapamaz haldeyim.kirl kere oğluma ablanin suluguna dokunma ablan hasta diyip anlattım.iki dk tuvalete gittim ablasının sulugundan şu içmiş.bu arada 4 yaşına girmek üzere.ne yapacağımı şaşırdım.

12 Cevaplar

0 oy
(794 puan) tarafından
Baba nerede canım ? Annen baban ailen eşinin ailesi yakın bir komşun yok mu ? Allah kolaylık versin 
(11,927 puan) tarafından
Baba kendi halinde.gelip görür defolur gider.annem uzakta babam zaten vefat etti.komsu desen yok canım bir tane vardı uzağa taşındı
(794 puan) tarafından
Hmm o zaman ayrısınız annenin yanınıza gelme durumu yok mu canım iki çocukla çok zor işin hem anne hem babasın sen
(11,927 puan) tarafından
Yok kuzum çalışıyorum diyor.kac keredir bu hafta gelcem diyor sonra gelemicem diyor
-Reklam-
0 oy
(20,039 puan) tarafından
Allah'ım yardimcin olsun dostum. Çok zor valla. Allah'ım kolaylastirsin şifa versin. Kardeşini ara o vicdansiza bı kere daha de bakalim. Belki geleceği tutar. 
(11,927 puan) tarafından
Yok kuzum gelmiyor.hele bir kere yalvardım.kafayi yicem dedim.yok
(20,039 puan) tarafından
Vicdansız
(11,927 puan) tarafından
Bıktım .bir acile gidiyorum mesela serum takılacak bana iki çocuk yanımda.kucuk durmuyor oturmuyor ben serumla peşinden koşuyorum
(20,039 puan) tarafından
Keşke yardımcı olabilsem hangi sehirdesin
0 oy
(1,637 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum kız okula giderken küçüğünü kreşe gönderiyormusun devletin ücretsiz kreşler var bu yaşlar için yani kimsen yoksa en azından çocuklara ve kendine yetebilmen için zamanın olur 
(1,637 puan) tarafından
Çok doğru söylüyorsun bazı yerlerde olmayabiliyor oyun grupları var mı peki hani oraya götürsen bir kaç saatlik hem sosyalleşir hem enerjisini atar sana da iyi gelir
(11,927 puan) tarafından
Canım benim gündüz çalışmam lazım ki .öyle bir luxum yok.yani o PC açık kalacak ve işlem yapılacak.adamlarda boşuna para vermiyor insana.
(1,637 puan) tarafından
Bunu bilmiyordum çünkü bazı anneler gece çalışıyorlar çocukları uyuyunca ne diyeyim ki kuzum Allah sabır versin sana sükut versin çocuklara
(11,927 puan) tarafından
Yok canim ben fabrikaya gitmiyorum ofise gitmiyorum da evde ayni ofiste çalışır gibi calismm lazim kendime pasif bir ofis kurdum salona ama hak getire çalışmak.musteri arıyor anlatmam lazım ürünü bilgi vermem lazım adam 200 bine makina alacak yani.salondan bir çığlık geliyor koşuyorum oğlan kızı rahatsız etmiş kızda bir yerine sinek yapışmış gibi çığlık atıyor.basliyor oğlan ağlamaya.kac kere müşteri böyle sesinizi alamıyorum diyip kapatti
(1,637 puan) tarafından
Ah güzel anne ah neler çekiyorsun rabbim bolcana sabır versin o çocukların babasına da biraz haysiyet çocuklara düşkünlük versin biraz rahat ettirsin seni
0 oy
(841 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim cok zor bir durum keske birisi cikip gelse ustunden yuk kalkardi  cok gecmis olsun rabbim sifani versin insallah seni De bu dardan kurtarsin 
(11,927 puan) tarafından
Ya canım bari hastayken biri olsun.yalvardim kardeşime gel bak senelik kontrolüm geldi .en az 3 bölüme gitmem lazım bir haftada hallederim dedim.yani gel de gezeyim uyuyayım demiyorum ben.gelemem diyince mecbur aldım randevu iki çocukla gittim.rontgen sırası bekliyorum herkes kon kon öksürüyor iki çocuk yanımda rontgene gircem çocukları bırakmam lazım dışarıda mecburum.iki çocuğu oturttum birbirine emanet ettim girdim rontgene o kadar çabuk çıktım ki geri.doktor kan dedi kan vermeye gittim oğlan kendine sandı başladı katılmaya anlatamıyorum sen degilsin diye yerlere yatıyor.kacmaya calisyor hemşire kan alıyor bir kolumda iğne bir elimle oğlumu zapetmeye çalıştım
0 oy
(4,610 puan) tarafından
8 aydır kafamda huniyle geziyorum. Çoğu şeye tek koşuyorum yoruldum artık baktım olmuyor bende evi işi bıraktım. Evi bazen BK götürüyor eşim söylenirse de kalk yap o zaman yada çocuklara bak diyorum susuyor kendime yazık ediyormuşjm
(11,927 puan) tarafından
Canım ben böyle 3 senedir bogusuyorum ama artık yetişemiyorum.oglum durdan yapmadan anlamıyor yemin ederim
(4,610 puan) tarafından
Benim büyükte 3 yaşında o kadar iyi anlıyorum ki seni kardeşi uyurken gidip uyandırıyor çekiştiriyor. Öteki sürekli keşfetme derdinde çok yoruldum ev işi de bi yandan derken boşladım artık
(11,927 puan) tarafından
Şu an salon hoppacik .öylece duruyor
(4,610 puan) tarafından
Elleme boşver o güzel canından önemli değil:) çok biliyorsa kocan toplasın
0 oy
(4,380 puan) tarafından
Hangi sehirdesin canım ya valla o kadar üzüldüm ki bırak ben bakarım diyesim geldi
(11,927 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun canım.eger yarın da sırtım böyle ağrımaya devam ederse bu sefer büyük bir hastahanenin aciline gideceğim tabi ki gene iki cocukla
(4,380 puan) tarafından
Yani bu Şam babası mi ben anlamadım. Hele ailen kardeşin filan ne işe yariyor ya böyle aile mi olur gerçekten çok üzüldüm durumuna. Allah yardımcın olsun. Günlük bakıcı filan tutma şansın da mı yok canim
(11,927 puan) tarafından
Canım çok zor geciniyorum
0 oy
(1,677 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım bende tekim cok iyi anlıyorum seni bende gecenlerde cok kotu oldum resmen covid gibiydim belkide coviddim eşim yurt dısında çalısyo ailem memlekette yakın olsalar hemen gelirlerdi eşimin ailesinden pek fayda yok eşim anasına kızınca kaynım getirdi ama bi faydasını gördün mü desem malesef cocuklar aclıktan defalarca yanıma geldi durdu 1 kap yemek yapmak aklına gelmedi olan yemekleride cöp etti ısıtıp yedirmedi o sürec boyunca hep dusardan soyledim yemekleri cift kat eldiven taktım 3 tane maaske taktım cocuklara yemekleri hazırladım aglaya aglaya Oğlum 7 yasında babasıyla konusurken  söylemiş babannem anneme hiç yardımcı olmuyo annem aglıyarak bize zor yemek yedirdi eşim baya kızdı ondan sonra sözde yarım etti ama sözdeee 
0 oy
(864 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay değil hele destek olan yoksa ekstra zor.
0 oy
(3,456 puan) tarafından
Kö.pek eniştem de cocuklar biri 1.5 biri de 3.5 yaşındayken bırakıp gitti şimdi biri 13 biri 15 yaşında çocukların. Ablam da 2 cocugu tek başına büyüttü önce meme kanseri sonra beyin kanseri en son da tümör çıktı boynunda ona bakacaklar. Tek dediği asla kimseyi umursamayin olan sağlığa oluyor. Bırakıp gitti ki keyfime baksaydım düşündükçe kendimi hasta ettim. Pazarı marketi okulu evrakları bir de üstüne yabancı ülkeye gitti 2 senedir hastane işleri vs. Evet zorlanıyorsun ama lütfen kendini üzmemeye çalış. Geçecek bugünler. Şimdi ablama temizlik yapıyorlar. Her sey geçecek ❤️
0 oy
(8,271 puan) tarafından
Kaynanayla yaşıyorum . Hastane ve çarşı  isim olduğu zman çocuğumu bırakıp gidiyorum . 

Allah kolaylık versin sana baya buyutmussun çocukları 
0 oy
(1,943 puan) tarafından
Maddiyatın varsa bacım yardımcı tutsan kendine. En azından haftada bir gelse de işini gücünü yapar. Sende kendine vakit ayırırsın . Allah yardımcın olsun .bende de 3 tane var o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Nereye gidersem hep benimleler. Çöpü bile dökerken . Benim etrafımda çok insan var. Aile binasıyız. Ama seninle aynı durumu yaşıyorum. . var ama yoklar 
0 oy
(4,058 puan) tarafından
Teyze kuzen hala falan gelebilecek olan yok mu? Arada gelen olsa keşke. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 174 göst.
0 oy
12 cevap 312 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 264 göst.
0 oy
4 cevap 130 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (442 puan) tarafından soruldu

410,765 soru