Dayanacak takatim kalamadi.iki çocukla herşeye yanlız koşuyorum doktoru ,disar işi ,pazari , faturası.nereye gidersem iki çocuk yanımda.iki gündür hastayım sırtım yana yana aciyor.doktor bu gün ciğerlerine enfeksiyon inmiş dedi.o iki çocukla yanlız acillere gidiyorum.burada kimsem yok iki dk çocukları tutacak.kiz desen 10 yaşında resim yapıp kağıt kesip öylece birakiyor defalarca kavga ettik topla diye.donunu çıkarıp atıyor.kucuk desen ele avuca sığmıyor ne yapma dersen yapıyor.iki dk oturmuyor.neler denedim.gozume bakıp ağzına peçete dolduruyor.temizligi yemeği evi çekip çevirmesi ,o da yetmiyor bir de gecimimi sağlamak için çalışmak zorundayım .evden çalışıyorum ama hep bilgisayar başında olmalıyım.tuvalete gidiyorum oğlum bilgisayarı kapatıyor projeyi tasarlarken .her yerde oyuncak .yemin ederim hastayım diye yatamiyorum.yalvardim anneme ne olur gel diye.calisiyorum bosum yok diyor.kardesime yalvardım gel biraz diye.calismiyor etmiyor evde.mirin kırın ediyor gelemem diyor. Oğlum saat 4 lere kadar oturuyor yatırıyorum.sabah kıza kalkıyorum.yemin ederim yildim.artik kendimi geçtim birşey olursa bana kimse bakmaz kimse çekmez bunları böyle.iki haftadır sol kolumda ağrı var randevu uzak hastahanede üç vesait çocuklar yüzünden gidemiyorum çünkü oğlum anında otobüste sıkılıp feryat ediyor.banyo yapamaz haldeyim.kirl kere oğluma ablanin suluguna dokunma ablan hasta diyip anlattım.iki dk tuvalete gittim ablasının sulugundan şu içmiş.bu arada 4 yaşına girmek üzere.ne yapacağımı şaşırdım.