0 oy
299 göst.
Aile kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar eşimle 7 senelik evliyiz.. 2 buçuk yaşında kızım ve 6 aylık oğlum var.. Eşim fake instagram hesabı kullanıyor ben sosyal medya kullanmıyorum.. Ama onu görünce bende fake açtım oradan buna yazdım hemen cevap verdi konuştum resimlerini falan attı güya başka şehirdeymiş adını farklı söylüyor bekarım dedi.. Ben o sırada oğluma 8 aylık hamileydim o yüzden birşey yapamadım evlatlarım için sustum hiçbirşey demedim eşime.. Hala da bilmiyor.. Arada girip bakıyorum ama takipten beni çıkardığı için kimleri takip ediyor ne yapıyor bilmiyorum.. Eşime kalsa konuşmak aldatmaktan sayılmıyor.. Ailesine de durumu açıklayamıyorum çünkü aynı şeyi babası da yapıyor biliyorum.. Kimi kime şikayet edeceğim sonuçta.. Aileme desem herşey çok kötü olacak rezil olacağız herkese.. Ailem beni vermek istemedi illa verin dedim ve zorla verdiler.. Hatta kavga gürültü bir sürü şey oldu ailem benimle 4 sene konuşmadı görüşmedi.. Kızım doğduktan sonra görüştüler.. Bizim için seçtiğin adam bu muydu diyecekler.. Ben ezileceğim onun yaptıkları karşısında.. Kimseye de derdimi anlatamıyorum daha sonrasında koz olarak kullanılıyor.. Ne yapacağımı şaşırdım bilmiyorum.. Sürekli beni aldatıyor düşüncesi giriyor aklıma kavga ediyoruz durduk yere akşama kadar işte kimlerle konuşuyor allah bilir diyorum.. Aklımdan çıkaramıyorum bu şüpheye dayanamıyorum öyle soğudum ki ondan.. Daha anlatacak o kadar çok şey var ki hangi birini yazayım.. İçimi dökmeye ihtiyacım var çok bunaldım çok.. 

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Konuşmak aldatmak sayılmıyor diyorsa bende konuşuyorum biriyle ama bosver aldatmak sayılmaz de.
(49 puan) tarafından
O zaman adım o...ya çıkar canım öyle bir dünya yok erkek yaparsa sorun değil ama kadın yaparsa büyük sorun maalesef böyle yetişmiş biri.. Bir de inkar ediyor instada o.. Larla konuşuyorsun diyorum bir bağırıyor çağırıyor üste çıkıyor
tarafından
Bosanmayacaksan irdeleyip üzülme canım.
-Reklam-
+2 oy
(1,353 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla yan gözle bakmak bile aldatmaktan.. Nefise hakim  olmak  herkesin harcı değil acaba sen yapsan napardi şerefsizlik...

Burda okudukça kimseye güvenim kalmadı yeminle
(49 puan) tarafından
Kaç kere dedim canım gözünü haramdan sakın dikkat et diye ama daha beterini yapıyor instada o..larla konuşuyor adım gibi eminim.. Benimde kimseye güvenim kalmadı hiç kimseye..
(1,353 puan) tarafından
Rabbım akıl versin ona pislik yaaa boşa diyemem onu sen daha iyi bilirsin ama elinde delilin olsun ** soyu yaaa sinir oldumm valla
(49 puan) tarafından
Maalesef delil toplamak zorundayım.. Telefon şifresini falan bilmiyorum nasıl olacak nasıl delil toplayacağım bilmiyorym
+1 oy
(5,339 puan) tarafından
Kuzu başta susarak kabullenmişsin şimdi içine ne kadar kurt düşerse düşsün değişen birşey yok ki buna ses çıkarana kadar
+1 oy
(167 puan) tarafından
Şu an hesabı varsa birinden işlet. 

En azından yapmıyorsa kafan rahat eder
+1 oy
(793 puan) tarafından
Konuşmak nasıl aldatmak sayılmıyormuş. Aynı şeyi kadın yapsa kıyameti koparırlardı. Benimki de çok kurcalıyorum diye hesap şifrelerini değiştirdi. Ben yine telefonundan bakıyorum. Facebook ta açık seçik o....... Vardı. Akşam sordum bu ne diye ben izlemedim açık kalmış diyor gel de inan buna Telefonu açıp koyuyorum diyor inanmıyorsan kardeşime sor diyor bir de. Surat asınca da sorunlu ben oluyorum. Soğuyorum ondan böyle yaptıkça. Yalan ile doğruyu ayırt edecek yaştayım çocuk kandırır gibi yalan söylüyor. Başta hiçbir şey belli etmiyor erkekler sonra çıkıyor gerçek yüzleri
(49 puan) tarafından
Surat asınca sorun bende oluyor aynı sendeki gibi suratsız olan ben oluyorum.. Huzursuzluk çıkaran ben oluyorum
(793 puan) tarafından
Suçsuzsuz ama suçlu bir oluyoruz. Sesini yükseltiyor işin içinden çıkıyor.
(49 puan) tarafından
Aynen öyle.. Ama Allah görüyor ona sığındım Rabbim sonumuzu hayır etsin diyecek birşey bulamıyorum artık
+1 oy
(698 puan) tarafından
Seni çok çok çok iyi anlıyorum aynısının daha beteri geldi başıma sadece bnm çocuğum yoktu.Ben öğrendikten sonra işler daha da iğrenç bi hal aldı.Konuştuğu travestiye bn karısıyım yazma dedim o da bana tmm canısı yazmıştı.Bunu okuyan eşimde "canısı bundan sonra senin adın canısı" demişti.Yani bildiğini belli edip bi de kalırsan işler daha kötü oluyo.Ben sadece pisliğine beni bulaştırma ne b*k yerden ye demekle kalıyodum.Sonrasında ailem çevrem kim ne derse desin günün birinde biticek alışacaklar ama burda kalırsam sonsuza kadar sürecek deyip bikaç kişinin desteğiyle de arkama bakmadan çıktım gittim ve boşadım onu.

Şuan da da sorunlu bi evliliğim var maddi sıkıntı aldatma bunların hiçbiri yok sadece anlaşamıyoruz o da çok sinirli ve kıskanç biri ama şuan hamileyim.Bebeğim için son bi şans veriyorum.Gerekirse yine boşanırım kaldı ki babamın sülalesinde tek boşanan kız bnm ve Diyarbakırlıyız amcalarımın bana yaşattklarını tahmin bile edemezsin.Ama eski bn değilim kimse de umrumda değil bn bu hayata bı kere geliyorum

Diyecelerim bu kadar çocukların için katlanacaksan da belli etme temennim inşallah şiddet yoktur o da varsa eğer yapman gereken bana göre belli 
(49 puan) tarafından
Özgüvenim yerle bir oldu canım sayesinde.. Psikolojik şiddetin alası var.. Ailemle görüştürmek istemiyor babamgile götürmüyor onlar geliyor bize.. Onları suçluyor ben bitsin vs diyince sesim çıkınca onlardan cesaret alıyormuşum onlara güveniyomuşum.. O yüzden aileme öfkeli.. Halbuki bu durumlardan haberleri bile yok.. Beni yalnızlaştırıp kendisinin ve ailesinin kölesi yapmak istiyor kafası böyle çalışıyor maalesef
(698 puan) tarafından
Birebir aynısını yaşadım evli olduğum süre boyunca bı kere bile misafirliğe gidemedim sadece bı kere gittim onda da tüm gemileri yakmak için gelip beni aldılar ama ben düzelir dedim geri döndüm sonu hüsrandı.Kendisi zorla ailesine götürürdü bn bı köşede onları izlerdim kendi kız kardeşi evli olduğu halde hep oradaydı bn el öpmeye bile gidemedim.Sırf ailem gelicek diye nelere maruz kaldım ailem üzülmesin diye anlatmadım.Bn öncesinde o kadar özgüvenli diksiyonu düzgün nereye gidersem gidim hakkından gelirim kim olursa olsun karşımda kendimi ifade ederim diyen bn öyle birine dönüştüm ki onun bnden aldıkları yüzünden tek başına dışarı çıkmaya korkan kendini ifade edeneyeb özgüvensiz panik atak bi insan oldum.Evden gitmeye karar vermek bile bnm için o kadar zordu ki kendime güvenmiyodum yapamam diyodum dualarla geçti o gün bnm için o günleri atlatmam bile kolay olmadı.Lütfen kendinize iyilik yapın ve bu narsist adamın farkına varın daha fazla sizden almasına sizi yok etmesine müsaade etmeyin.Siz mutlu olmazsanız çocuklarınızda mutlu olamaz mutsuz bi şekilde büyür.Dilerim hakkınızda hayırlısı olur gerçekten çok üzüldüm bana eski beni hatırlattıniz daha çok üzüldüm
(49 puan) tarafından
Çok üzgünüm canım gerçekten keşke yazmasaydım sana hatırlatmasaydım.. Bende öyleydim girdiğim her ortamda konuşur güler kendimi sevdirirdim.. Şimdi eski halimi düşünüyorum da ne kadar mutluymuşum bu adam herşeyi aldı elimden gülmemi mutlu olmamı arkadaşlarımı ailemi herşeyi.. Onun yüzünden çekmediğim dert çile kalmadı.. Bende aileme anlatamıyorum üzülürler diye ve baban kardeşlerim beni çekip alırlar ona da iyi bir ders verirler ortalık karışır diye korkuyorum.. Bu korku neden bende var bilmiyorum belki de doğduğumdan beri huzurlu bir aile ortamında yetiştiğim için böyle rezilliklerden hatta yüksek ses tonundan bile korkuyorum ürküyorum.. Yaşadıklarım İmtihan dedim hep Allah'a sığındım.. Ama dayanacak güç kalmadı artık ne olursa olsun diyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşaallah..
(698 puan) tarafından
Herşeyde bi hayır vardır iyiki yazdınız belki birşeyleri fark etmenize vesile olucak hiçbi işe yaramasa bile en azından içinizi döktünüz bazen hiç tanımadığınız birine birşeyler anlatmak daha kolaydır bilirim.. Ama biz sustukça zaten söylemez zaten gidemez kafasında oldukları için cesaret buluyorlar ailelerimizin istemediği bi evlilik yaptığımız için yüz buluyorlar sanıyolar ki arkamızda durmicaklar.Ben o evdeyken öyle şeyler düşündüm ki çok şükür hata yapmadım o da gizlice konuştuğum yakın arkadaşlarım sayesinde Allah'a sığındım bnde imtihan dedim dua ettim bunlar hata yapmama engel oldu.Arkadaşım aslında sevgililik döneminde bana sana tasma takıyo farkında değilsin demişti ki haklıydı da biz manipüle edildiğimiz için farkında değiliz ve çevremizdekiler bizi uyandırmasın diye de görüşmemize engel olunuyo.Kormayın insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyo.Siz utanılacak bişi yapmıyosunuz sizin sesinizin gür çıkması lazım onun değil ki o zaten blöf yapıyor.Sessiz kalın bı süre daha lütfen delil toplayın uzman birilerinden destek alın onlarda bu evliliğin sağlıklı olmadığını size söyleyecektir.Bu şekilde sağlıklı çocukta yetiştirilebileceğini düşünmüyorum.
Dualarım tüm kalbimle sizinle, hamilelerin duası kabul olur derler umarım tez zamanda ferahlar tüm sıkıntılarınızdan, asalaklarınızdan kurtulur çokça çocuklarızla beraber mutlu olursunuz ♥️
(49 puan) tarafından
Evet bana da yakın arkadaşım aynısını demişti seni eline aldı herşeye tamam diyorsun farkında değilsin sana tasma takıyor diye.. Ben o zamanlar anlamamıştım görmemiştim körmüşüm.. Allah razı olsun içimi o kadar rahatlattınız ki çok iyi geldi bu konuşma bile.. Çok teşekkür ederim sağlıkla sıhhatle kucağınıza alırsınız inşaallah bebeğinizi.. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün..
+1 oy
tarafından
Durduk yere değil, yanlış şeyler yaptığı için kavga ediyorsunuz. Aldatma düşüncesi aklına girmesin zaten apaçık aldatıyor. gülüm rezillik çıkacak da sen değil o rezil olacak. Böyle yaşamaya değer mi ?
(49 puan) tarafından
Çocuklarımla tehdit ediyor yüzlerini göstermem sen nereye gidersen git çocuklarımla burada kalacak diye
0 oy
(533 puan) tarafından
O zaman yapan insan şimdide yapiiyordur bana göre, kapı gibi mesleğin varmış bırak çocukları ailenin yanına gir ise çalıs esinin ne yaptığından emin ol önce ama
(49 puan) tarafından
Elimde delil olması lazım maalesef aldatılan biz oluyoruz bir de delil toplamak zorunda kalıyoruz.. Çocuklarımla tehdit ediyor ben çocuklarım olmadan nefes alamam..
0 oy
(21 puan) tarafından
Vala bnde eşimdem şüpheleniyorum bide bana diyor bırak yurt dışına gıdım sende kendine gez dolaş ye iç para gönderim çocuklarıma bak diyor ama bendeki o güven gtti o yüzde korkuyorum ne yapcam bilmiyorum 
(49 puan) tarafından
Kesinlikle gönderme derim az kazansın ama yanında olsun.. Kimseye güvenmiyorum kalmadı sosyal medya neredeyse bütün yuvaları yıkıyor.. Hele ki yurt dışı

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 610 göst.
10 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
+1 oy
55 cevap 1,277 göst.
5 Haziran 2022 Aile kategorisinde Seymaipek (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
46 cevap 991 göst.

403,381 soru

12,082,971 cevap

36,360 kullanıcı