Herşeyde bi hayır vardır iyiki yazdınız belki birşeyleri fark etmenize vesile olucak hiçbi işe yaramasa bile en azından içinizi döktünüz bazen hiç tanımadığınız birine birşeyler anlatmak daha kolaydır bilirim.. Ama biz sustukça zaten söylemez zaten gidemez kafasında oldukları için cesaret buluyorlar ailelerimizin istemediği bi evlilik yaptığımız için yüz buluyorlar sanıyolar ki arkamızda durmicaklar.Ben o evdeyken öyle şeyler düşündüm ki çok şükür hata yapmadım o da gizlice konuştuğum yakın arkadaşlarım sayesinde Allah'a sığındım bnde imtihan dedim dua ettim bunlar hata yapmama engel oldu.Arkadaşım aslında sevgililik döneminde bana sana tasma takıyo farkında değilsin demişti ki haklıydı da biz manipüle edildiğimiz için farkında değiliz ve çevremizdekiler bizi uyandırmasın diye de görüşmemize engel olunuyo.Kormayın insanlara anladığı dilden konuşmak gerekiyo.Siz utanılacak bişi yapmıyosunuz sizin sesinizin gür çıkması lazım onun değil ki o zaten blöf yapıyor.Sessiz kalın bı süre daha lütfen delil toplayın uzman birilerinden destek alın onlarda bu evliliğin sağlıklı olmadığını size söyleyecektir.Bu şekilde sağlıklı çocukta yetiştirilebileceğini düşünmüyorum.
Dualarım tüm kalbimle sizinle, hamilelerin duası kabul olur derler umarım tez zamanda ferahlar tüm sıkıntılarınızdan, asalaklarınızdan kurtulur çokça çocuklarızla beraber mutlu olursunuz ♥️