Kızlar bugün eşimin arkadaşları eşleriyle birlikte bebek görmeye geldiler iki arkadaşı ikide hanımlar ve toplam 5 çocuk eşimi aradılar 1 saate geliriz dediler 15 dkya geldiler kek yapıcaktım yetiştiremedim bende evde olan gofret fındık falan koydum dolapta bir hazırlığımda yoktu bebeğim küçük yapamıyorum çay koydum odaya hirdiğimde birşeyler fısıldaşıyorladı hemen sustular tek duyduğum bu kadarmı yani oldu ve çay içmediler birer yudum aldılar koyduklarıma dokunmadılar bile bende hem üzüldüm hem sinirlendim ama belli etmedim sonra çocuklar bebeğimle oynamaya başladılar biri parmağını gözüne sokmaya çalışıyordu uzaklaştırdım sonra canını sıkacak şeyler yapıyorlardı anneleri hiçbişey demedi onlarda çocuk sonuçta istemeden zarar verebilirler bebeğime bebeğimi kucağıma aldım ama bir süre sonra bırakıp mutfağa gittim geldiğimde çocuklardan biri bebeğimi kucağıma almaya çalışıyordu ve beli büküldü bir anda panikle kucağıma aldım ve çocuğu hafifçe ittirdim bunun üzerine biz gidelim diyip kaltılar ayıpmı etyim bilmiyorum biraz kötü oldum nasıl telafi edebilirim kızlar