0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,447 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bugünün planlaması yapıldımi neler yapacaksınız 8-) 

Benim bugün hiç keyfîm yok modum düşük oturup saatlerce ağlamak istiyorum ( yeğenimin nişanı var bütün herkes orda ama ben yokum gidemedim ) :'( 

Ama bı yanımda çok mutlu bebisimiz için detarjan aldık kıyafetleri ayırıp ilk 3 ay için olanları yıkıycam (son 5 hafta olarak hesap yapıyoruz şimdi yikarsam erken mi olur) acaba :angel: :silly: 

Bugun kocam işte pek iş yapasım yok oğlumun peluş oyuncaklarını dikiyorum kahve içiyorum oğlumda gece 2 de uyandı az önce gitmiş benim yatağa girdi uyudu sıpa 8-) 

Paşama bunları aldım bunlarla yikiyacagim 

image

image

17 Cevaplar

+2 oy
(447 puan) tarafından
Bende ağlamak istiyorum eşime çok gıcık oluyorum keşke evlenmeseydım  herşey bır rüya olsa keşke  ve uyansam
(4,447 puan) tarafından
Rabbim içine ferahlık versin inşallah
(4,714 puan) tarafından
Bende bazen giriyorum bu düşünceye:(((
(1,139 puan) tarafından
Ben beş yıldır hep bu düşüncedeyim:((
-Reklam-
0 oy
(4,067 puan) tarafından

Günaydın. Kardeş dışında hiçbir kuzenin düğünü için üzülmezdim galiba. Hepsini de severim, ama nişan düğün ortamı sevmediğim için uzakta olmak işime geliyor benim :D afiyet olsun, bence erken değil yavaş yavaş başlayın belli okmaz ansızın çalar kapınızı paşanız ♥️

Hava güneşli ama soğuk hiç dışarı çıkmak istemiyorum, ama öğleden sonra evin önündeki parka çıkabiliriz kızımla enerjisini ataın diye

(4,447 puan) tarafından
Yeğenim bizim ilk göz ağrımız cnm ve elimde büyüdü desem yeridir  cnm kuzen olsa gram düşünmem de gitmem de   

Aşırı soğuk geliyor banada

Hafta içi bir günümü kıyafetlere ayirip yapayim
0 oy
(963 puan) tarafından
Biraz dinlenip kalkıp evi toplucam sonrasında eşim gececiydi bugün gündüz evde olunca bişey yapamıyorum uyuyor süpürge sesi gitmesin diye Allah tatil bu iki gün rahatım temizlik konusunda akşama da patatesli börek yapacam 
(4,447 puan) tarafından
Afiyet olsun cnm kolay gelsin
0 oy
(8,036 puan) tarafından

Günaydın.  Mis gibi kokar onun kıyafetleri <3 sağlıkla gelsin inşallah 

Sen şimdiden yıka utule hazirla neolur neolmaz erken değil.  Arada çıkarıp havalandirirsin

(4,447 puan) tarafından
Amin inşallah cnm Allah razı olsun ♥️ hafta içi bir günümü onlara ayiricam inşallah
0 oy
(2,786 puan) tarafından

Bende anneme geldim cam kapı dolap vs vs temizlik yapıyoruz az dinleneyim dedim kendimi burda buldum:D

(4,447 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm ben anneme gidince bana su bile aldırmıyorlar o yüzden annemde kalmaya bayılıyorum
0 oy
(477 puan) tarafından
Ev işlerini bitirdim akşam yemeğini yaptım :) çamaşırlar yıkandj utulendi biraz bakım yapıp dışarı cikicam :)
(4,447 puan) tarafından
Maşallah Bizim de planlar gezmekti ama nasıp olmadı eşimi işe çağırdılar 1 güne 2 buçuk gün parası verecekler diye git çalış dedim normalde günlük 2.500 alıyor bugüne 6.250 alacak  o yüzden benim hayaller planlar uçtu gitti
0 oy
(6,647 puan) tarafından
Televizyonunu görünce hasretim tazelendi 6 ay önce televizyonu kaldırdık çok özledim ya bende hamur yapicam ekmek kalmadı 
(6,647 puan) tarafından
Vllh ne yalan soylim hiç sınır koymadık kapatınca ağlıyordu bişeyler firlatiyordu izlemesine izin verdik dün gece eşimle konuştuk televizyonu kurmalim diye o da evet dedi ama çizgi film değil normal dizi falan aç ki örnek alsin konuşmaları falan dedi 2 duvar arasında kaldım şuan
(4,447 puan) tarafından
Bende pek sınır koymadım gibi birşey ama izlemiyor cnm izleyemiyorum
(6,647 puan) tarafından
Hmm biz ebeveynler ne zor durumlar içindeyiz ama maşallah bir kızım var 2 yaşında çok güzel konuşuyor demek ki teknoloji ile çok alakası yok
(4,447 puan) tarafından
Yok kuzum inanmıyorum bende benim oğlumun da konuşma sorunu var dr da gittik bende 4 yaşında konuşmusum eşim 5 yaşında konuşmuş aileden gelen ırsi olabiliyor geçen kreşe verdik TV zaten hayatında yok gibi birşey izlemiyor sevmiyor ama yine konuşma da ilerleme olmadı Ufak tefek yeni açılmaya başladı
(6,647 puan) tarafından
Yaa bnm eşimin ailesinde geç konuşma var
0 oy
(5,478 puan) tarafından
Kız maşâAllah demek 5 hafta kaldı nasıl zaman geçti ya dün gibi hamile olduğunu paylaştığın gün ☺

Birazdan ev işlerine girişcem kızımın odevlerı var baya birikti geçen hafta ful hastaydı okula gidememişti  çok şükür iyileştı  

Bız genellikle evde oluyoruz eşimin kendı iş yeri olduğu için pazar falan yok öyle çocuklarla geçen günüm ☺
(4,447 puan) tarafından
Valla öyle oldu cnm zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bu hamilelik çok farklı oldu
0 oy
(20,558 puan) tarafından
Herşey nasip kısmet düğüne gidersinn inşallah canım çay içiyorum bende normal ev işi yapıcam eşim yeni gitti dükkanı temizlicek tezgah dizcek çok işi var yorgundu ama eleman yapamıyo eşim gibi 
(4,447 puan) tarafından
Kolay gelsin cnm benimkide mesai ye gitti bugün alacağı günlük aşırı derecede cazip geldi kalk git dedim 1 günü 2 buçuk gün alacak
(20,558 puan) tarafından
Allah güç kuvvet versin heriflere ❤️
(4,447 puan) tarafından
Amin kuzum amin ♥️
0 oy
tarafından
Yok bence erken değil yani ben de  33 haftada yıkamıştım tozlanmasın diye güzel hurçlara koyabilirsin benim planım çok ev işlerim var yemek derdi var şimdiden yemeği düşünüyorum ne yapsam diye
(4,447 puan) tarafından
Benim bugün büyük  ihtimalle yemek derdim yok avm ye İskender yemeye gidelim dedi esim ama benimde hamsi yapasım var bakalım kimin isteği ağır basacak
0 oy
tarafından
Canım ilk beş ay yumuşatıcı önermiyorlwr bence kullanma
(4,447 puan) tarafından
Uzun süredir kıyafetler baza altinda valizlerde o yüzden ilk en uzun programda ve yumuşatıcı ile yıkıyorum makinadan çıkarmadan ilave durulama yaptırıyorum cnm ben yeni kıyafetler almıyorum bebeğime bizde ortada gezer kıyafetler düzgün kullanırız arkadan gelenlerde kullanir örneğin benim oğlumdan ablamın kızına ablamın kızından benim bebeğime öyle kıyafetler varki bugün o kıyafetlerin ilk sahibinin nişanı var düşün o denli Temiz kullanip saklıyoruz
0 oy
(376 puan) tarafından
Yıka bitsin cnm valizini hazırla ne olacağı belli olmaz yorma kendini yavaş yavaş yap rabbim yardincin olsun üzülme Nişan içinde düğüne gidersin hasta olduğunu biliyor herkez 
(4,447 puan) tarafından
Biliyorlar cnm kimse birşey demiyor ben alınganlık yapıyorum

Valiz almam lazım ondan sonra hazirlayacagim bu hafta 1 günü ona ayırıp yıkarım artik
(376 puan) tarafından
Yapma alınganlık sende cnm iyi ol iyleste düğünde gidersin  kak bı müzik aç kendine gel hadii
(4,447 puan) tarafından
İnşallah cnm inşallah
0 oy
(1,407 puan) tarafından
Bnm bugünki planım evime gitmek.Birazdan eşim gelip alıcak annemle beraber aylar sonra evime gidicem.Eve ve kendim için alışveriş yapıcam ev şuan berbat halde.Muhtemelen yarına kadar kış temizliği yapıcaz hamileyim korkuyorum da bakalım nasıl yapıcam.Gerginim heyecanlıyım inşallah güzel olur herşey 
(4,447 puan) tarafından
Ne kadarlık hamilesin ağır kaldirmadigin süre sorun olacağını sanmıyorum ben evi taşıdim hamileyim
(1,407 puan) tarafından
Bugün itibariyle 12+3üm.Ev çok çok kötü bi haldeydi bittim resmen günlerdir hastayım ilk kez şuan giriyorum buraya halen bile belim ağrıyor
0 oy
(2,371 puan) tarafından
Valla bende öyleyim:/ dün akşam eğlence vardı oturup izledim anca gece boyu düşünüp durdum sonra cok tuhaf rüya gördüm benimde abimin düğünü var haftaya gelinin çeyizi eve gidip dizilecek sonra annemin evinde 1 hafta boyunca eğlence olacak sonra düğün ve ben uzaktan izleyecem bilmiyorum ki ben ne hata yaptımda onlara göre biri olamadım bu muammeleye katlanmak zorundayım cagirsalarda gitmeyecem nisanda burnumdan getirdiler düğünde daha çok getirecekler Nisan zamanı evime dönerken kaç gün kaç gece ağladım Allah bilir o kadar içim yaniyo içtiğim sudan bile şuan keyif alamıyorum kafayı tırlaticam çok çok az kaldı 
(2,371 puan) tarafından
Ben kaçarak evlendim ve ailem ilk baştan bana dedi arkandayız küslük yok dediler ama gel gör hayatı bana evlendigim günden zehir ediyorlar bu sefer artık taşti hersey dayanamiyorum tmm düzelir kolay değil affetmek dedikçe iş uzadıkça uzuyor yaa insan abisinin nişaninda hiç kimsenin görülmeyecegi yere konulur mu taki dugundeki herkes azaldı öyle beni ordan çıkardılar
(4,447 puan) tarafından
Ne kadar saçma bir durum boş ver kendi hayatını yaşa cnm eşinle mutlu olmaya çalış
(2,371 puan) tarafından
Malesef ki aşırı saçma ama gelde anlat

Olmuyo yapamıyorum elimde değil tek bi abim var çok zoruma gidiyo kötü birsey diyipte kimseyi üzmekte istemiyorum birinin yüzünden bi başkasının hayatını mahvetmek istemiyorum düşüne düşüne başım dünden.beri çatlıyor
(4,447 puan) tarafından
Birşey diyemiyorum cnm biz kanlı bıçaklı bile olsak  düğünde cenazede birbirimize ihtiyaçımız olduğunda küslügü herşeyi bi kenara koyarız bak örnek vereyim 2 aydır en küçüğümuz kız kardeşim ile konuşmuyoruz eminim bir süre daha böyle gider ama geçen ev taşımam gerekti normalde onlar Sakarya da ben İstanbul da kardeşim üni için Zonguldak'ta kalıyor 1 aydır Sakarya ya gezmeye gitmiş taşınmam gerektiğini öğrenince sonuç biletini ertelemis geldi evimi topladı koliledi gitti  abimle de kusum ama ablamla haslik yollamış geçen gün hastaneye gidip geliyor cebinde dursun demiş kendi mekkede o yüzden ablamla yollamış böyle yorumlar okuyunca kötü oluyorum rabbim yardımcın olsun
(2,371 puan) tarafından
Amin aminn valla abla bende evimi taşıdım herkes bana ev hediyesi harçlık gönderip durdu gene öyle canları istedikçe gönderirler Allah razı olsun ama gel gör ailemle rahat gorumeme engel oluyorlar ailemde ses etmiyor doğum yapacaktım annem yanıma gelemiyor diye mecbur sakaryadan ağrıya gittim çok çektim onu bile görmedim sakaryaya yakın havalimani var ailem küçük bebeğimi görsün diye bile bile İstanbulu istedim zorla kendimi kabul ettirdim sonuç 1 gün kaldım istemediler kalmamı onuda görmedim evime geldim annem sadece tek gecelik gelip kaldı gitti ondan bile pek yardımı olmadı bana onu bile görmek istemedim simdi abimin düğünü var beni kimse istemiyor elin düğünü değil abimin düğünü bilmiyorum artık ne diyim ki ben yarın bi gün cenaze olsa bak Allah korusun olsa gene izin vermezler gitmeme belki onda bile beni suçlarlar hep yaptıkları şey ztn ne arkadaşım var ne ailem kaynana onlara mesafeliyim sadece bi eşim var oda sabah gider gece gelir :/
0 oy
(134,185 puan) tarafından
şimos hasta busu haftaya pazartesi okula basliycak geceden atesi vardi simdi kustu bide corba yaptim bide taze fasulye yapcam yapabilirsem
(4,447 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun cnm toparlar inşallah
(134,185 puan) tarafından
toparlasa iyi olcak ben dagilmak uzereyim
0 oy
(1,934 puan) tarafından
Bizimde uzakdan çok uzakdan akraba baba tarfindan evleniyor ben gidmiyorum 2 çocukla gripler zaten iyice hasta olurlar hiç birşey eniklerimden değerli dilya evlensin 6 7 aylık  olunca evine gidersin uzakdaysa 
(4,447 puan) tarafından
Yani babanin uzaktan akrabası ile abla oğlu hiç bir zaman bir değil diye düşünüyorum ama neyse
(1,934 puan) tarafından
Gitmezsem kötü hissediyorum diyorsanız gidin
(4,447 puan) tarafından
Ah Dr izin verseydi şimdiye çoktan gitmiştim büyük bir ameliyat geçirdim bağırsagimi karnımdan çıkartıp torba taktılar o yüzden gidemiyorum :(((((((((
(1,934 puan) tarafından
Geçmiş olsun
0 oy
(714 puan) tarafından
Benimde hiç keyfim yok annem yarın evine gidiyor 4 ekimden beri bendeydi
(4,447 puan) tarafından
Gelir rabbimin izniyle cnm aylardır bende göremiyorum kız kardeşim il dışında okuyor annem hay.vanlari var benim il dışına çıkmak yasak burnumda tütüyor kokusu

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 410 göst.
0 oy
12 cevap 317 göst.
0 oy
5 cevap 354 göst.
30 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 380 göst.

410,195 soru

12,335,216 cevap

39,342 kullanıcı

Kategoriler

...