Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bugünün planlaması yapıldımi neler yapacaksınız
Benim bugün hiç keyfîm yok modum düşük oturup saatlerce ağlamak istiyorum ( yeğenimin nişanı var bütün herkes orda ama ben yokum gidemedim )
Ama bı yanımda çok mutlu bebisimiz için detarjan aldık kıyafetleri ayırıp ilk 3 ay için olanları yıkıycam (son 5 hafta olarak hesap yapıyoruz şimdi yikarsam erken mi olur) acaba
Bugun kocam işte pek iş yapasım yok oğlumun peluş oyuncaklarını dikiyorum kahve içiyorum oğlumda gece 2 de uyandı az önce gitmiş benim yatağa girdi uyudu sıpa
Paşama bunları aldım bunlarla yikiyacagim
Günaydın. Kardeş dışında hiçbir kuzenin düğünü için üzülmezdim galiba. Hepsini de severim, ama nişan düğün ortamı sevmediğim için uzakta olmak işime geliyor benim afiyet olsun, bence erken değil yavaş yavaş başlayın belli okmaz ansızın çalar kapınızı paşanız ♥️
Hava güneşli ama soğuk hiç dışarı çıkmak istemiyorum, ama öğleden sonra evin önündeki parka çıkabiliriz kızımla enerjisini ataın diye
Günaydın. Mis gibi kokar onun kıyafetleri sağlıkla gelsin inşallah
Sen şimdiden yıka utule hazirla neolur neolmaz erken değil. Arada çıkarıp havalandirirsin
Bende anneme geldim cam kapı dolap vs vs temizlik yapıyoruz az dinleneyim dedim kendimi burda buldum
1,489,667 soru
24,347,275 cevap
346,302 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın