0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (30 puan) tarafından
kızım sinirlenince kardeşini dövüyur her saniye kavga  ediyolar.  sinirlenince herşeyi yere vuruyur fırlatıyor artık psikolojim kaldırmıyor . çok yoruldum ne zaman düzelir . konuşması yok daha anlamıyor . bu durum kaç yaşında geçer 

5 Cevaplar

0 oy
(1,017 puan) tarafından
konuşunca geçiyor. yeğenimde öyle oldu. sürekli bağırıyordu çok hırçındı. çocuğun bütün derdi kendini ifade edememekmiş meğer. konuşunca hanımefendi bi kız oldu
(30 puan) tarafından
konuşmak istiyor olmuyur
(1,017 puan) tarafından
işte sorun o dur zaten. biraz daha zaman geçip konuşabilince bence sorun bitecek. o zamana kadar sabırlı olmaya çalış derim.
benim kızlarım daha küçük kendilerini ifade etmeye çalışırken iletişim kopukluğu henüz yaşamadık algıları yeni gelişiyor daha çünkü ama bi süre sonra ben de sabır sabır demeyi düşüünüyorum. o dönem deli gibi oluyorlar. yani çevremdekiler öyle oldu. benimkiler nasıl olur bilmiyorum
-Reklam-
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Kaç yaşında ? Benim kızım da 2 buçuk yaşında onda çok sinirli hareketli. Ben de sabırla bekliyorum uslanacagi zamanı. Bizimkisi konuşuyor yani harika bir aksanı yok ama anlıyoruz dediğini illetisim sorunumuz yok.
(30 puan) tarafından
27aylik  TV yle büyüdü benim cahiligimle5 aydir kapalı ekran
(558 puan) tarafından
Konuşması ona bakmaz canim benim kızım da TV telefonla büyüdü ki hala öyle TV olmadan durmuyor su an 3 yaşında bir buçuk yaşında tuvalet eğitimini tamamladık ve su an kendini çok güzel ifade ediyor benle muhabbet ediyor evde bana da yardım etmeye çalışıyor çocuklar çok fazla ilgi istiyor biz eslerle ilgi göstermediği kız zaman kendini ifade edemiyor ben TV bile izlese gün içinde çok ilgilendim konuştum herşeyi öğretmeye çalıştım şimdi çoğu meyvenin sebzenin adını biliyor hayvanlar aynı bir renkleri karıştırıyoruz ad olarak biliyor ama renk olarak bilmiyor bir tek ama meyve yerken bubelma bu muz bu mandalina bu üzüm sıralar hep yemek yerken de yoğurt yicem patates yicem makarna yiem diye çok güzel ifade ediyor kendisini
(15 puan) tarafından
27 aylık ve konusmuyorsa mutlaka çocuk psikiyatristine götürün. Sizi korkutmak istemem ama benim oğlum da 23 aylık ve konuşmuyor. 1 ay önce götürdüm gelişim geriliği ve hafif düzeyde otizm teşhisi aldı. Özel eğitime başladık hemen. Ne kadar önce eğitime başlarsa o kadar iyi
(30 puan) tarafından
psikiyatri gittim göz teması komut var otizm değil dedi . canım senin oğlunun belirtisi nedir
(15 puan) tarafından
Benim oğlumda göz teması, isme bakma çok iyi. Taklit yok denecek kadar az. Bişey istediğinde işaret parmağı kullanmaz beni cekistirir götürür. Bay bay yapmaz, karşılıklı oyun oynamaya çalışırım ama devamını getirmez. Akranlarıyla oyun oynamaz. Sadece bilinçli olarak dede kelimesi var
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Canım çocuklar belli bir dönem bazı hareketler yapıyor. Mesela 4.5 yaşında kızım şuan sinirlenince herkese tükürüyor. Kızıyorum yok anlatıyorum yok.
0 oy
(585 puan) tarafından
Benim kızımda öyle kardeşi 16 aylıkken doğdu ozmndan beri bana kızsa istediği olmasa hemen kardeşine saldırıyor. Böyle bişiyi ister hayır derim ağlar tepki vermem hemen kardeşine saldırır. Öyle yapınca kızdığım için sanırım şimdi kızınca diyo siz şimdi görürsünüüzz diyo saldırıyor kardeşine.
0 oy
(386 puan) tarafından
Ay benim ki 2.5 yaşında konuşamıyor da sinir desen çocuk sinir olarak doğmuş vurmalar firlatmalar nereden öğreniyor anlamıyorum ben de artık bezdim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 97 göst.
0 oy
6 cevap 166 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 227 göst.
16 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 2801 (711 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,807 cevap

39,045 kullanıcı