0 oy
212 göst.
önce Aile kategorisinde (30 puan) tarafından
tanidiklarimiz korona asisindan sonra vefat ettiler . aşida şüpheleniyor kalp krizi geçirdiler .bazilarida unutkanlık başladı.  acaba kaderini yoksa aşi yüzünden mi oldu

18 Cevaplar

+1 oy
önce (2,840 puan) tarafından

Aşi karşıtı değilim ama nedense o corana aşılarına inanmıyorum 

Aşi yaptırmadım öyle dikkat eden biride değildim hiç Corana da geçirmedim

önce (133 puan) tarafından
Büşra ne iyi yapmışsın aşı yaptirmayarak valla ben iki tane yaptırdım başım hastalıktan kalkmıyor ondan mıdır bilemem
-Reklam-
+1 oy
önce (121,624 puan) tarafından
2 dozda ben yaptirdim henuz bisi yok bende
0 oy
önce (262 puan) tarafından
Nedense aşıdan dolayı benim etrafımda da kalp krizi ölümleri arti
önce (30 puan) tarafından
bizim çevrede eşim diyor kalbim agiriyor hastane gidecek
0 oy
önce (5,068 puan) tarafından

Bizim akrabaların çoğu kalp krizi geçirdi en son amcam geçirdi ve hepsinde hasar kaldı aşı da olmuşlar bu aralar da kocam ha bire kalbim diyip duruyor adam hastaneye de gitti Allah korusun o da kalp krizi geçirir diye korkuyorum bir de 3 tane yaptırdı sanki madalya takacaklar gibi :angry:

benim eşim iki tane yaptj bugünlerde diyor kalbim agiriyor bugün bir akraba kalp krizi geçirdi korona adında  da dolayı diyorlar
0 oy
önce (3,958 puan) tarafından
Ben çok etkilediğini düşünüyorum cevremde kalp krizinden ölen o kadar çok kişi var ki babam kalbinde ameliyat oldu mesela
vaah başimiza   artık hiç biseye inancımıZ kalmadi
0 oy
önce (10,473 puan) tarafından
bu uzun çalışma sonunda anlaşılabilir ancak. evet sebep oldu demek de yanlış hayır olmadı demek de
0 oy
önce (1,080 puan) tarafından
Valla canım çok yakın bi akrabam sırf bu yüzden aşı olmadı ama maalesef henüz 40 yaşında olmasına rağmen ani bi kalp kriziyle kaybettik. Yani ecel geldiyse kapıya herşey bahane 
0 oy
önce (4,138 puan) tarafından
Ahhhh ahhhh... Kanayan yaramız bence. Kesinlikle var böyle bir yan etkisi. Rabbim korusun milletimizi ama bozdular genlerimizi. Ben sadece bir doz snovac oldum çin aşısı. Eşim hiç olmadı. Olanlar hep sıkıntılı. Benim de var etrafımda aniden ölen bir sürü genç :( daha 1 ay önce amcamın oğlu öldü
0 oy
önce (776 puan) tarafından
Evet korona aşısı hem beyin kanamasını hem de kalp krizine sebep oldu çevremde çoğu genç kalp krizinden öldü orta yaştakiler ise beyin kanamasından öldü
0 oy
önce (8,536 puan) tarafından
Çevremde aşı olan herkes kalp sorunu yaşıyor.
0 oy
önce (17,632 puan) tarafından
Aşı yüzünden çok hastalıklar.oldu ölümler oldu
0 oy
önce (2,196 puan) tarafından
Ne tesadüf ki aynı dediğin gibi düşünüyorum kalp krizi geçiren çok tanıdığım oldu ayrıca unutkanlıkta aynı şekilde biz direndik aşı olmadık ama maalesef ki ilaçları içmek zorunda kaldık keşke ıcmeseydık ama artık dayanılmayacak duruma gelmiştik
0 oy
önce (54 puan) tarafından
Benim geçen hafta kuzenim kalp krizi geçirdi 45 yaşında bilindik bir hastalığı falan yoktu herkes konuşuyordu valla korona asisindan diye 
0 oy
önce (331 puan) tarafından
Kayın babam 5 doz oldu ve beyne pıhtı attı 20 gün bitkisel hayattaydi sonra vefat etti. Çok seviyordum her hafta mezarına gidiyoruz. Aşilardan önce iki kere felç vurmuş ve düşün ayaklanmış. Her şey bir vesile bir bahane. Ölüm bu illâ bir sebebi olacak. 

Ben aşı olmadim lâkin iki senedir full hastayım. Bünye ile âlâkalı. Kimi asi olur bir şey olmaz. Kimi asi olmaz hastalıktan kurtulmaz. 
0 oy
önce (29 puan) tarafından
Arkadaşlar hacamat yaptırın en az 3 4 kere bu pisliği atmanın tek yolu hacamat arkadaşım doktor ve oda çok pişman aşı olduğuna S.B nın oyunları vs diyo bu arada tabiikide ecel geldi mi bi şeyler bahane oluyo bunu da unutmamak lazım
0 oy
önce (135 puan) tarafından
Doktor eşimde beyin sisi olduğunu söyledi, aşıdan dolayi olduğunu düşünüyor. Bu yaza kadar etkisi devam eder dedi, ilaç da vermedi henüz ilaçların bu duruma ne tepki verdiğini bilmiyoruz dedi. Bekleyeceğiz aylarca geçmesini 

Düşünceleri bir araya gelmiyor plan yapamıyor hızlıca, anılarında hangisi önce hangisi sonra hatırlamıyor, matematik vs islemlerde sıkıntı yok ama.  Birden ne yapacağını unutuyor. Bir de anksiyete başladı, uyku bozukluğu, bir takım korkular ve ataklar da eklendi zaman içinde. Ağırlasarak ilerledi hep, doktor geçeceğini söyledi. Başka hastalarında da yaşamış, 2-6 ay arası sürmüş hastalarında bu süreç, biz 3. Aydayiz, en kötü ihtimalle yaza kadar sürer o tarihlerde geçer dedi 
0 oy
önce (2,357 puan) tarafından
Asla asla asla vurulmayin biz aşıdan sonra mahvolduk

hastalık bitmedi bitmiyor Allah bilir ne vurdular bize 

Suanki aklım olsun asla vurulmazdim
0 oy
önce (615 puan) tarafından
Babamın bypassla 5 damarı değişti öncesinde 3 kere anjiyo oldu hastaneden çıkmadan 2 doz aşı yaptılar aşıların kalp krizine neden olduğunu sanmıyorum. İnsanımız iş işten geçmeden doktora gitmiyor ne yazık ki babamı ameliyat eden doktor kendi ağzıyla dedi sen her yıl gelip efora girmen lazım bi EKG çektirmen lazım yoksa krizle anlarsın kalbinde ne olduğunu diye iyi beslenmiyoruz hareketli yaşamıyoruz doktora da gitmiyoruz ama kalp krizi gelince aşıya bağlıyoruz bu bana biraz saçmalık geliyor açıkçası 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 124 göst.
23 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 165 göst.
20 Eylül 2022 Diğer kategorisinde SeydaUraz (2,570 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
6 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gozdekumsal (1,037 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 109 göst.

401,000 soru

11,999,953 cevap

36,182 kullanıcı

...