0 oy
302 göst.
Diğer kategorisinde (1,444 puan) tarafından
Kızlar eşim işte şu anda benim de alışveriş yapmam gerekiyor evde bayağı bir eksikler var ve eşim eve gelmiyor görevinden dolayı gelse bir iki gün daha idare ederim ona söylerim beraber gider alırız ama o da gelemeyecek ben de daha öncesinden araba kullanıyordum ama hep yanımda eşim vardı yani ister isteme sürekli işim oluyordu şu anda da tek başıma kullanayım diyorum ama böyle sanki kullanamayacakmışım gibi geliyor bir korku var üzerimde yani acaba eşim yok o yüzden mi diyorum kullansam mı kullanmasam mı diye de düşünüyorum acayip kararsızım yürüyerek gidip alsak kızımla beraber ben o eşyaları zor taşırım yarım yarım alsak yine olmaz çünkü aşırı eksik var normalde de liste yapr öyle giderim manavdır marketidir birde benzin almam lazım eşim hep aldığından benzinlikteki benzin yerini bile bilmiyorum o kadar komik durum ne yapsam sizce ya heyecan ve stres var üstümde?

12 Cevaplar

0 oy
(562 puan) tarafından
Canım bence yapabilirsin kendine güven zaten daha önce surmussun bir kadın için araba büyük kolaylık cesaretlen yavaş yavaş sağdan git panik yapma ben 3 senedir tek kullanıyorum resmen araba elim ayağım benzin Almaya gelince yerini bilmene gerek yok benzinlge gidip pompaya yaklaş arabayı kapat anahtarı ver benzin alıyorsan doldurmalarina dikkat et onlar numara söylüyorlar ödersin gelip anahtarını alıp çıkarsn cesretle birkez yaparsan devamı gelir 
(1,444 puan) tarafından
Evet ya araba gerçekten konfor ben zaten kendime almıştım arabayı ama gel.gorki bu stres olayından dolayı eşim kullaniyor arabayı üstelik onada ben öğrettim bugün atmaya calisicam bayilsamda ayilsamda nedenini bilmiyorum ama doğumdan sonra korku stres olaylarım başladi.onceden babamın 4×4unu kullanıyordum şimdi korkudan bakamıyorum bile
(562 puan) tarafından
Bence uzun zaman kullanmadığın içindir şimdi kullanınca tekrar cesaret gelir
-Reklam-
0 oy
(3,780 puan) tarafından
Zaten kullanıyormuşsun kendini sakinleştir öyle çık. Yerini bilmemen sorun değil görevliler seni yönlendirir otogaz yazanlar dışında hepsinde benzin oluyor direklerin üstüne bakabilirsin. Sadece sakin ol telaş yapma
(1,444 puan) tarafından
Evette üstümde bir garip his var ya onu sokup atsam gerisi gelicekte zaten söküp atamıyorum eşime ben araba kullanmayi ogrettm vızır vızır kullanıyor ehliyetine bile ben ders çalıştırdım şimdi yaninda comez gibi duruyorum ya acayip zoruma gidiyor su stres olayıni bi sökemedim.deniycem ama yola ciksam stresim gider ya demi şuan ben kuşku evham cok yapıyorum bence
(3,780 puan) tarafından
Bence de sen şu an çıksan korkulacak bir şey olmadığını anlayacaksın zaten. Ne güzel tecrübeliymişsin de kötü hissetme hiç zoruna gitmesin nolacak sanki sürdükçe alışacaksın sen eşinle güvende hissettiğin için daha rahat oluyorsundur büyük ihtimalle.
0 oy
(4,423 puan) tarafından
Basarirsin bacim zaten kullaniyomussun korkmana gerek yokki. Ya esini yaninda dusun ya kizinla konusa konusa git yani seni rahatlatacak seyler yaparsan yol cabuk biter. Benzincide de zaten yardimci olurlar. 
0 oy
tarafından
Kendine guvenmiyorsan yola cikma 

Bir insana carpabilirsin 

Ne zaman guvendin kendine o zaman trafigin olmadigi bir yerde cik
0 oy
(296 puan) tarafından
Yavaş yavaş sür biraz ilerleyince o cesaret gelecek yeniden canım.  Eşinin şuan olmaması bence senin şansına emin ol daha az hata yapacaksın belki de hiç yapmayacaksın. Çocuğunun kemerini bağla oturt koltuğuna, sen de öyle bisikletle gidiyormuş gibi başla yavaş yavaş hızını ayarlar artırsın. Ben ilk zamanlarda hep eşimle sürüyordum tek başıma cesaretim hiç yoktu ve o acemiliği yıllarca atamadim hep yanımda bir şoför aradım ne olur ne olmaz yanımda dursun dedim. Şimdi okullar açıldığından beri mecbur kızımı getirip götürürken öyle alıştım ki keşke daha öncesinde tek başıma sürmeye baslasaydim diyorum. tek başıma olunca hata yapmaktan korkmuyorum böylece hata da yapmıyorum. Bugün snein için başlangıç olsun bugünden itibaren hergun alıştırma yap tek başına sürmeye zaten birkaç haftaya o korkuyu üstünden atarsın işin oldukça atlar arabaya gidersin 
0 oy
(1,065 puan) tarafından
Araba şakaya gelmez sadece kendi değil baskasının canını da tehlikeye atabilirsin panik olmayı bırak zaten bılıyormussun hemde esıne öğretecek kadar 

Ee sorun ne o zaman kendıne gel yaptığın seyı yapamam dıye kurmak yerıne kendıne güven geç arabana sağdan sağdan gıt oturduğun an özgüven yüklenecek zaten goreceksın kontrol tamamen sende gözünü dört acacaksın çünkü teksın esın yok ve bak gör çok daha özgüvenli olacaksın artık araba sürerken korkma
(1,444 puan) tarafından
Aşkım gidemedm ya araba benzin akitiyormus daha yeni gördüm çalıştırırsan yanar dediler havada alıyor bide iyice panik yaptım boşver hiç dokunmamam daha iyi
0 oy
(186 puan) tarafından
Bende ehliyet aldım, ehliyet eve geldi ve diğer gün kocam yurtdışına çıktı işten dolayı. Hayatımda hiç tek sürmemiştim benimde markete gitmem gerekiyordu ve kendime güvendim yola çıktım. Çok şükür daha 1 yıl olmadı tek süreli. Profesyonellerle yarışırım maşallah diyim :) kendine Güven yapabiliyoruz ♥️
0 oy
tarafından
Herseyin ilk zordur ama ilki yaptiktan sonra acilirsin 
0 oy
(97 puan) tarafından
Kendine güven dikkatli ol yaparsın herkes yapıyo zaten böyle böyle aşacaksın fırsat olarak değerlendir bunu 
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Valla eskm yanimda degilken daha iyi kullaniyorum arabayi
0 oy
(59 puan) tarafından
Kullan kız nolacak sanki daha önce de kullanıyormuşssun.. Valla ben eşim varken stres oluyorum o yokken daha rahat sürüyorum hemde 2 çocukla.. Kızım 2 buçuk yaşında oğlum daha 6 aylık.. Kemerleri bağlıyoruz ohh.. Bişey olmaz direksiyona oturunca geçer korkma.. 
0 oy
(720 puan) tarafından

Valla bacı Bi cesarete gel ve yap. Bir yaparsın iki yaparsın artık alışırsın ve görürsün aslında eşsiz daha rahat ve eğlenceli olduğunu. :D 1 Ay önce doğum yaptım. Yaklaşık 2aydır araba kullanamıyorum. 2 yaşında kızım var valla onla ne eğlenceli oluyordu ya. Eksik olmasa bile market gezmeye gidiyorduk :D ama gel gör ki ben de benzin gaz falan almayı bilmiyorum. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 142 göst.
28 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,444 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 166 göst.
0 oy
17 cevap 418 göst.
0 oy
10 cevap 613 göst.

410,821 soru

12,362,314 cevap