Eşim dışarı çıkalım sinemaya gidelim dedi cocugumuz yok henüz sadece madsi sikntilardan dolayi sürekli disari cikamiyoruz. Anneme ve kaynanama gidioruz bi tek. Evden eve yani.
Neyse bende esime dedm ki sinemada sıkılıyorum tat olmuyorum eskisi gibi dedim. Japon pazarına gidelim yada boyle gezilecek magazalara gidelim almasam bile farkli şeylere bakarım dedim.
Eşimde tamam dedi otrduqum yerde 5 katli japon pazari gibi bi yer vardi oraya gittik girişin orda gezerken asagi kata yöneldim. Eşim surekli surekli cikia kapisina dogru gidiyor pil ve gaz doldurucu aldık işi bitti yaa hemen cikalim der gibi kapiya dogru gidiyor. Bende asagiya dogru inerken eşimde asagida bisey yok ki dedi. Okadar sinrlendim kii onu icerde bırakıp çıktım dışarıya ağlamaya başladım.
Eşim aglayacak ne var nie agliosun büyütme olayi kötü bişey demedim aşkım dedi ama hüngür hüngür ağladm.
Bıktım artık 3-4 aydir evden disari cikmiyoruz doğru düzgün alt tarafı inip bakacaktim zaten gezmek için çıkmadık mi disariya sennle bi yere gitmekten biktim sinemaya bile gitmek istemiyorum sennle bir yere gidince laflarınla suratsizliginla var olan mutlulugumu enerjimi yok ediosun dedim.
Oda sana bu kadar tolerans sağladığım yeter artık özür diliyorum halen uzatiosun annenin evine birakcam seni dedi.
İyice delirdim anneme birakirsan o. Cocugum ki geri donersem dedim
Tehdit eder gibi konusuo sanki anneme beni birakinca sinirim gececek. Anneme ne anlatacam dedim bu olayi anlatsam herkes g..le bize guler dedim.
Anneme birakmadi gitmek istiyorum dedim beni böyle korkutmaya mi calisiosun dedim. Sinirden söyledim ne biliyim sacmaladim dedi arabayı hiç durdurmadi.
Belki icinizden birileri evet çok buyutmussun diyebilirsiniz. Ama eşimle birlikte disarda bi cay icmeye gitmeyeli baya oldu. Evde bunaliorum eve gelio ya tv ya tel yada uyuo. 5 katin hepsinide gezmek istedim vaktimiz vardı. Hem disarda hem arabada agldim benim deli tarafimi cikartma ortaya diye tamam ağlama nereye istiosan gidelim dedi. Eve gidelim dedm götürmedi. Sosteye pazarına götürdü.
Orda da bi tsort 100 tl markaymis bilmem ne esimde dedi bu nsil sosyete pazarı çok pahalı . Dedim adı üstünde sosyete
Ben japon pazari demiştim
Niye bu kadar detaya girdim bilmiyorum.
Son zamanlarda en çok burda kafa dagitiyorum sizlerle kızlar okadar yalnızım :/