0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,666 puan) tarafından
Yazda ogretirim demistim ama cokda uzerine dusemedim sorunlar oldu. Simdi 2 aydir siki tuvalet egitimi vermeye calisiyorum olmuyor. Doktorda sunet falan gerek yok sadece hijyenine her zamankinden daha çok  onem verin dedi ve tuvalet egitimini verin mutlaka bezden olmus dedi. Rahat oturuyor aglamiyor ama hiç çiş bile yapmiyo otyrunca 1 sat bezi çıkarmayi denedim çis falan yapmadı. Acaba bezi gunduzleri çıkarsamı ne yapsam nasıl öğretecegim hiç belli etmiyor

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,666 puan) tarafından

??????????????

-Reklam-
0 oy
önce (2,983 puan) tarafından
Çocugun hazır degil demek ki. Çok zorlamak iyi değil daha çok korkutuyorsunuz. Bir kaç gün çocuğunu zorlama, gunduz bezi çıkart her dakika çiş varmı diye de sorma, onunla oyun yap hadi gel çiş yapalım ellerimiz suyla yıkayalım zorlama sakin altına kacirabilir bunlar çok doğal kızma, sadece ciş geldiğinde tuvallette koşalım de. Ama baktın hic yapmıyor bez istiyorsa hiç zorlamayacaksın 
0 oy
önce (3,268 puan) tarafından
Ben 3 yaşına girince ögretcem hemen ögrenşyorlqr nisanda 3 yaşa gircek 
0 oy
önce (95 puan) tarafından
Benim kızım 25 aylık ben daha başlamadim çünkü iki buçuk yaşında hazır oluyorlarmıs tuvalet eğitimi için bebekler, nasip olursa soğuklar bitip tekrar ısınmaya başladıgında iki buçuk yaşında olcak , o zaman başlıcam tuvalet eğitimi ne. Belki seninde bebeğin haxır değildir henüz.
0 oy
önce (243 puan) tarafından
2 aydır uğraşıyorsan eğer çocuk hazır değil demektir 2 ay bence uzun bir süre.benim kziim da 22 aylık ama havalar ısınınca artık hem daha hazır hisseder kendisini bilincinde olur 
0 oy
önce (12,357 puan) tarafından
Küçük olabilir henüz canım bunun için yazı bekle istersen 
0 oy
önce (677 puan) tarafından
Destek almadan merdiven inip çıkabiliyor mu

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 63 göst.
0 oy
14 cevap 232 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu