0 oy
128 göst.
Diğer kategorisinde (1,684 puan) tarafından
Yazda ogretirim demistim ama cokda uzerine dusemedim sorunlar oldu. Simdi 2 aydir siki tuvalet egitimi vermeye calisiyorum olmuyor. Doktorda sunet falan gerek yok sadece hijyenine her zamankinden daha çok  onem verin dedi ve tuvalet egitimini verin mutlaka bezden olmus dedi. Rahat oturuyor aglamiyor ama hiç çiş bile yapmiyo otyrunca 1 sat bezi çıkarmayi denedim çis falan yapmadı. Acaba bezi gunduzleri çıkarsamı ne yapsam nasıl öğretecegim hiç belli etmiyor

7 Cevaplar

0 oy
(1,684 puan) tarafından

??????????????

-Reklam-
0 oy
(3,332 puan) tarafından
Çocugun hazır degil demek ki. Çok zorlamak iyi değil daha çok korkutuyorsunuz. Bir kaç gün çocuğunu zorlama, gunduz bezi çıkart her dakika çiş varmı diye de sorma, onunla oyun yap hadi gel çiş yapalım ellerimiz suyla yıkayalım zorlama sakin altına kacirabilir bunlar çok doğal kızma, sadece ciş geldiğinde tuvallette koşalım de. Ama baktın hic yapmıyor bez istiyorsa hiç zorlamayacaksın 
(1,684 puan) tarafından
Pipisine göre doktor bazı erkek bebekler bezi gerektiyinde birakilmalı şimdi bizede birakmamıI tavsiye ettide o yuzden acele ediyorum.  Korkmuyo laızmlığa rahat oturuyor ama yapmiyor baglaıdkdan 5 10 dak sora yapiyo hiç belli etmemeye basladı onceler diode köşede çömelip ıkınırdı şimdi koşarak oynayaraknyerinde rhat durar hiç belli etmeden yapiyor
0 oy
(3,411 puan) tarafından
Ben 3 yaşına girince ögretcem hemen ögrenşyorlqr nisanda 3 yaşa gircek 
(1,684 puan) tarafından
Benim isimde 3 yasa kadar çeker yaaa
 Doktor pipisi icin erken oneriyor
0 oy
(217 puan) tarafından
Benim kızım 25 aylık ben daha başlamadim çünkü iki buçuk yaşında hazır oluyorlarmıs tuvalet eğitimi için bebekler, nasip olursa soğuklar bitip tekrar ısınmaya başladıgında iki buçuk yaşında olcak , o zaman başlıcam tuvalet eğitimi ne. Belki seninde bebeğin haxır değildir henüz.
(1,684 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum çünkü bu çağdaki bebekler artık gerçekden gec öğrenuyorlar
0 oy
(252 puan) tarafından
2 aydır uğraşıyorsan eğer çocuk hazır değil demektir 2 ay bence uzun bir süre.benim kziim da 22 aylık ama havalar ısınınca artık hem daha hazır hisseder kendisini bilincinde olur 
0 oy
(12,656 puan) tarafından
Küçük olabilir henüz canım bunun için yazı bekle istersen 
(1,684 puan) tarafından
Doktor ne kadar erken o kadar iyi dedi bizim cocuk icin
(12,656 puan) tarafından
Dr değil sen bakıyorsun çocuğa 2 ay uzun bir süre hiç ilerleme yoksa hazır değildir. Anneler tabi ki zarar görmesin diye uygulamaya sokmak istiyor ama bazen olmuyor. Hava da soğudu sürekli aç kapa üşütür. Yine de sen bilirsin
(1,684 puan) tarafından
Evet öğretemedim zaten cis kakiş varmi diyince sadece gidip oturuyo ve cizgi film istiyor oturur ama yapmaz maksimum yarim sat sonrada kalkiyo
0 oy
(730 puan) tarafından
Destek almadan merdiven inip çıkabiliyor mu
(1,684 puan) tarafından
Evet canim

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 254 göst.
3 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 111 göst.
5 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 395 göst.
26 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 155 göst.
19 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu

404,803 soru

12,126,324 cevap

36,488 kullanıcı

...