0 oy
219 göst.
Aile kategorisinde (262 puan) tarafından
Kızlar şimdi kardeşiniz eşinizi mahkemeye verecek bu konu hakkında eşinizle size bana şahitlik yapar mısın dese eş ile kardeş arasında kalır mıydınız yani eşinize mahkemede şahitlik yapar mıydınız 

10 Cevaplar

0 oy
(3,821 puan) tarafından
Haklınin yanında olurdum 
(262 puan) tarafından
Şöyle bir şey var yanlarında olmadığı için şahitlik yapamam görmedim çünkü ama gerçekleri kendi gelinimizden duydum yani kimse için şahitlik yapamam acaba ben mi yanlış düşünüyorum
(3,821 puan) tarafından
Görmediğin şeye şahitlik yapma bence canım. Şahitligin vebali var. Gözünle görüp kulaginla duyman lazım.
-Reklam-
0 oy
(6,372 puan) tarafından
Olayda haklıysa şahitlik yapardım lakin yalancı şahitlik kocam içinde olsa yapmam 
(262 puan) tarafından
Eşim haklı ama ben onların yanında olmadığım için şahitlik yapmak istemiyorum kimse için
(6,372 puan) tarafından
Zaten görmediysen neyi anlatacaksın ki yapmaman doğru
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Kim haklı taraf bilmiyorum ama olayların  o raddeye gelmesine müsaade etmezdim 
0 oy
(726 puan) tarafından
Eşimle abim anlaşamaz hatta kavga etmişliği var. Haklı kimse onun yanında olurum ama zor bi durum annem babamıda düşünürüm çok üzülürlerse hiç şahit olmama yı tercih ederim 
0 oy
(309 puan) tarafından
Ben böyle bir durumda şahitlik yapmazdım 
0 oy
(29 puan) tarafından
Valla benim eşim ve abimin arasında sorun oldu. Beni kesinlikle kendi olayınıza dahil etmeyin. İş konusu bu kendiniz konuşur halledersiniz  dedim
0 oy
(47 puan) tarafından
Her zaman kardeşimin yanında olurum valla
0 oy
(7,451 puan) tarafından
Kardeşimi vazgeçirmeye çalışırım. Şahitlik yapmam. 
0 oy
(3,567 puan) tarafından

Aynı olay eşimin annesi ve ablasıyla başıma geldi doğum yaptım kapima geldiler çocuğu görmek için bende kapidan kovdum onlar gitti sahte  darp raporu alip beni şikayet ettikler eşimde bana şahitlik yaptı benim alegime konuştu 

Kim hakliysa onun yanında olurum 

(3,821 puan) tarafından
Esin onlardan taraf mi oldu canim
(3,567 puan) tarafından
Yok gülüm benden taraf oldu gitti imamların kaldığı bina vardı yan tarafda rica minnet Kamera kayıtlarını aldi tek tek şahit olan komşularla konuştu bana şahitlik yaptırdi  eşimden Allah razı olsun asla beni onlar için ezmedi ezdirmedide
(3,821 puan) tarafından
He anladım canım aleyhime diye yazmışsın ya ondan sordum
(3,567 puan) tarafından
Klavye hatası olmuştur cnm
0 oy
(2,609 puan) tarafından
Hiç bi şekilde karışmam tarafsız olurum 

Sonuçta kardesimde bi yerde olmayacak yanımda esimle olacagim

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 823 göst.
0 oy