0 oy
356 göst.
Diğer kategorisinde (210 puan) tarafından
Kizlarimin biri 2 yas iki aylik digeri 1yas iki aylik. Sabah 6ya kadar cok defa uyanib agliyorlar. Cok uykusuzum. Kac yaslarinda uyanmadan sabaha kadar uyumaya baslarlar?

16 Cevaplar

0 oy
(963 puan) tarafından
Kızım 3 yaşında uyuyo güzelce sabaha kadar oğlum ise daha 1 yaş 2 aylık gece kalkar 10 defa 
-Reklam-
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Canım aslında bir yaşından itibaren uyanmiyorlar emiyor mu ondan uyanabilir bir yaşındaki 2 yaşındaki de aliskanlik yapmış olabilir benim kızım bir yaşından beri gece deriksiz uyur şuan 4 yaşında 
0 oy
(12,847 puan) tarafından
Bi aliskanliklari vardir ona uyaniyolardir. Ikisinide memeden kesince kalkmadilar benimkiler daha. Bi sikintilari yoksa. Kucugum 21 aylik
0 oy
(341 puan) tarafından
22 aylık benim ki de daha kesintisiz uyumuyor memeden kesilince uyur dediler 14 aylıkken bıraktı bir değişiklik olmadı 
0 oy
(18,352 puan) tarafından
Sütten kestiğimden beri kesintisiz uyuyor arada bir uyanır bazen su ister sonra geri uyur hemen şu an üç yaşında 2 yaş 2 aylıkken kestik hem sütü hem gece beslemesini
(3,479 puan) tarafından
Canım nasıl kestin beslenmeyi
Mesela benim kızım var 15 aylık olucak
Gece süt için kalkıyor
Emmiyor süt içer
Yatmadan ne versem fayda etmiyor
Hep illaki sütü istiyor gece
Oğlum 4 yaşında deliksiz uyuyor
(18,352 puan) tarafından
Valla benim marifetim değil o canım çocuk bir kaç gün meme için uyandı sonra hep şu istedi ama büyüktü bıraktığımızda memeyi bırakana kadar gece emzirmelerim vardı memeyi bırakınca gece beslenmesi komple bitti
(3,479 puan) tarafından
Anladım canım
Teşekkür ederim darısı kızımın başına diyeyim ❤️❤️❤️
(18,352 puan) tarafından
İnşallah canım çok rahat oluyor öyle
0 oy
tarafından
Maşallah diyelim kızım 11 aylık gece hep uyuyor ben uyandırırım mama için 
(7,751 puan) tarafından
Bebeğin zayıf mı neden uyandırıyorsun sakıncası yoksa merak ettim ben yenidoğanken uyandırmaya çalıştım kalkmadı sonra da zorlamadim doktorda alıştırma sarılık olmadığı için gerek yok demişti
tarafından
Zayıf canım prematüre olduğu için uyandırıyorum 11 aylık 6 kilo
(7,751 puan) tarafından
Ah yavrum benim rabbim güzel güzel istahlar sağlıklı kilolar versin
tarafından
Amin canım
0 oy
tarafından
3.5 yaşında uyanır iki üç kere uyandırır da sağolsun. 
0 oy
(835 puan) tarafından
Sütten kesince uyur ben 2 buçuk yıl emzirdim hep düzensizdi kesince deliksiz uyumaya başladı o yzuden ikinci çocuğumu 1 yaşında kesicem sütten 
0 oy
(353 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında ama bu zamana kadar kesintisiz uyudugu günleri çok az biliyorum, sizinkiler daha küçükler.
0 oy
(1,136 puan) tarafından
Oğlum 3 yaşında daha yeni yeni kesintisiz uyumaya başladı ama az bı huzursuzlugu olsun çok uyanır...hicbirdeyimiz yoksa uyuyoruz:))))
0 oy
(984 puan) tarafından
Memeden kestiğinizde başka bir desteğe alıştırmazsanız uyuyorlar genelde kızım 12.5 aylık gece beslenmesini kestik ağrısı falan yoksa 6-7 saat kesintisiz uyur uyanır su içer geri uyuturum 3-4 saat daha uyur gece uykusunu tamamlar ama rahatsız olduğu bişey varsa burnu tıkanıyor dişi falan ağrıyorsa 2 saate bir uyanır mızırdanır
0 oy
(14,715 puan) tarafından

Öncelikle Allah yardımcın olsun ikisi de çok ufakmış 

Benim çocuklarım arası 25 ay çok zorlanıyordum 

Kızım 4.5 oğlum 2.5 memeden kesene kadar sabaha kadar uyanıyorlardı Oğlum 2 ay oldu emmeyi bırakalı şimdide sürekli su içmek için kalkıyor kızım da illa bir kere kalkar Çok su içerse çişi gelir ona kalkar 

Şöyle kesintisiz 4.5 senedir 4 saat uyuyamadım ;)

tarafından
Kac aylikken kestin oglunu memeden
Benim ki 20 aylik olacak cevrem de kim görse hala emziriyor musun diye konusuyolar

Pat diye vurasim geliyor:D
0 oy
(11,567 puan) tarafından

Ben benimkileri söylemiyim nazar değiyor sonra :silly: uykular genelde gece beslenmesini kesince ve desteksiz uykuya alışınca düzene giriyor. Seninkiler gece besleniyor mı veya sallanarak mı uyuyor

0 oy
(13,776 puan) tarafından
Kızım 2.5 yaşında 1 kere kalkıyor normalde su içmek için bazen hiç kalkmıyor memeyi keseli çok uzun zaman oldu kendi odasında uyuyor.

Belki sizin küçük bebeğinizin sesine uyaniyordur
0 oy
(5,591 puan) tarafından
27 aylikken uykusu duzeldi. Ama oglen uykusunu birakmisti. Suan tam 3 yasinda 8:30 gibi yata 7-8 arasi kalkar.
0 oy
(288 puan) tarafından
2.5 yasinda memeden kestim kesintisiz uyumaya basladi. Su an 3.5 yasinda masallah diyim yatis kalkisi duzenlidir hastaligi bi derdi yoksa kesintisiz uyur.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 434 göst.
0 oy
14 cevap 275 göst.
23 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Eylulyy2 (201 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 223 göst.
7 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 405 göst.
22 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Periiii89 (865 puan) tarafından soruldu