0 oy
30 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (370 puan) tarafından
Anneler oğlum 1,30 yaş 19 aylık, ne soğuga cikdi ne soğuk bişe yedi icdi gündüz dışarı çıkarsam bile montunu beresini giydiririm perşembe sabahdan birden kusmaya başladi ne yese çıkarıyor sağlık ocağına götürdüm yavrum yorgunluktan bebek arabasında uyudu doktoruna durumu anlattım birden kusmaya başladi çocuk nerde dedi dinlenme yerinde bebek arabasında uyuyor dedim annemin yanında, çocuğu muane etmeden kafasına göre ilaç yazdı , çocuğum 2 gün kustu evden doğal yollarla bişeyler veriyoruz zaten ilaçları önceki hastaligindan var, cuma günü çok şükür kusmadi ama ateşi çıktı 37,30  38  arası oldu inip cikiyor sonra bı anda ishale çevirdi sürekli ishal sesinde bişey yokdu seside degişmeye başladi burun akıntısı yok yani grip değil , akşamdan baya ağladı ne yapsak susmadı en son o ağlarken bizde agladik ne yapacağımızı şaşırdık çocuk derdinide anlatamiyor hiç bı şey yemiyor içmiyor korkusundan kusacaak diye valla kandıra kandıra oynatarak yediriyoruz annemle,  bendende ayrılmıyor sürekli uyuyor gündüz kalkıyor oynuyor 15 dakika sonra ağlıyor başını koyup ee ee diyor bende yatırıyorum halsiz dengesi bozuk gücü kalmadı annem sallıyor ben dinlenim diye çocuğum annem annem diye ağlıyor  yine inşallah çabuk toparlar , salgın mi var anlamadım sizin cocuklarinizin durumu nasıl 

2 Cevaplar

0 oy
önce (6,702 puan) tarafından
Ortada bı salgın var canım büyük ihtimalle bizimde aynı ateş yok ama kızlar sırayla kusuyo ishal oluyo küçüğü 2 gündür ishali kesildi sıra büyükte biz hastaneye de gitmek çünkü sadece suka karışacak bı ilaç veriyorlar harap oluyolar oralarda bende evde patates haşladım muz aldım leblebi aldım kola dediler ilk defa kendim kola aldım biz eve sokmuyoruz biri almadığı sürece 
önce (370 puan) tarafından
Cnm benim gecmis olsun çok zor ya çocuklar hastalanınca zor oluyor bı şeyi yoktu bı anda Perşembe günü kustu sonra akşam ateş isal smdi ateşi 38 olmuştu hemen ılık duş aldırdım düştü ateşi calpol ve dolven var dolven kaç saat aralıklarla verilir günde bir veriyorum ağrısını o kesiyor çocuğum bişe yemiyorki yoksa bendede var herşey muz yedirdim ısırıyor diliyle atiyor
önce (6,702 puan) tarafından
Hepimize geçmiş olsun canım bizimde birden oldu hiçbirsey yokken 6-4 saat aralikla dönüşümlu verebilirsin canım da yemek yemeyince çok içirme dokunur felan sonra ben o konuda korkuyorum maalesef doktora felan gittiniz mi ben iştahsızlık çok yok diye gitmedim günde bir kere de olsa yedirdim az az birşeyler suyu bol icirdim birde eczaneden probiyotik alabilirsin devlet karşılamıyor onu
Götürdüm cnm bugün doktora büyükler ve küçükler salgın var hasta girişinde büyük küçük isal ateş kusma ile geliyor acile, götürdüm salgın varmiş hava felan verdiler çok ağladı herşeyi temiz çok şükür, ya birşey yemiyor hasta diye yoksa benm.oglum normalde hep.mama mama die koşar mutfağa yedikden 1 saat sonra gene açılırdı iştahi kesildi hasta olunca Perşembe günü hastalanması  1 hafta olacak toparlamadı.daha ya
-Reklam-
0 oy
önce (2,433 puan) tarafından
Bır hafta oğlum böyle oldu acillik olduk serum falan iyileşti ardından kızım oldu üç kere acıllık olduk daha agır oldu kusma işgal ateş .. Çok geçmiş olsun salgın var malesed
Sizede çok geçmiş olsun bizimde bişey yoktu bı anda oldu anlamadım kalabalık ortamada girmiyor sesi değişti çocuğun ya , pekmez tereyağı eritsem iyi gelir mi bogazina
önce (2,433 puan) tarafından
Bizim de bır anda kusmayla başladı sana tavsiyem acile götürün serum takılmadan geçmiyo.. Pekmez tereyag gece yatmadan önce veririm ama sen bi doktora gıt
İşte Elazığ'da hastane bana çok uzak gitsende bişey yapmıyorlar evde yapdiklarin aynısı yapıyorlar

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 157 göst.
20 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (621 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 233 göst.
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
20 Eylül 2024 Aile kategorisinde Aysehfk (66 puan) tarafından soruldu

401,533 soru