Anneler oğlum 1,30 yaş 19 aylık, ne soğuga cikdi ne soğuk bişe yedi icdi gündüz dışarı çıkarsam bile montunu beresini giydiririm perşembe sabahdan birden kusmaya başladi ne yese çıkarıyor sağlık ocağına götürdüm yavrum yorgunluktan bebek arabasında uyudu doktoruna durumu anlattım birden kusmaya başladi çocuk nerde dedi dinlenme yerinde bebek arabasında uyuyor dedim annemin yanında, çocuğu muane etmeden kafasına göre ilaç yazdı , çocuğum 2 gün kustu evden doğal yollarla bişeyler veriyoruz zaten ilaçları önceki hastaligindan var, cuma günü çok şükür kusmadi ama ateşi çıktı 37,30 38 arası oldu inip cikiyor sonra bı anda ishale çevirdi sürekli ishal sesinde bişey yokdu seside degişmeye başladi burun akıntısı yok yani grip değil , akşamdan baya ağladı ne yapsak susmadı en son o ağlarken bizde agladik ne yapacağımızı şaşırdık çocuk derdinide anlatamiyor hiç bı şey yemiyor içmiyor korkusundan kusacaak diye valla kandıra kandıra oynatarak yediriyoruz annemle, bendende ayrılmıyor sürekli uyuyor gündüz kalkıyor oynuyor 15 dakika sonra ağlıyor başını koyup ee ee diyor bende yatırıyorum halsiz dengesi bozuk gücü kalmadı annem sallıyor ben dinlenim diye çocuğum annem annem diye ağlıyor yine inşallah çabuk toparlar , salgın mi var anlamadım sizin cocuklarinizin durumu nasıl