0 oy
209 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Sorum yukarıda kızlar acısı çok mu 

12 Cevaplar

0 oy
(10,910 puan) tarafından
alışmakla ilgili. ergenlikten beri yaparım evet biraz acıyor ama dayanılmayacak gibi değil. bir iki kez jiletle aldıktan sonra biraz daha çok acır bir de fazla uzarsa. alışınca sorun olmuyor 
(54 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
(10,910 puan) tarafından
soğuk kompres veya ağda bittikten sonra donuk aleovera jel yatıştırıyor eğer çok acırsa. ama bazı kişiler tuz ve limon sürüyor ağdadan sonra, azaltıyormuş kökleri yaktığı için. tabi tavsiye değildir ben 1 kere yaptım, yapmaz olaydım:)
-Reklam-
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Jilet kullandıysan ilk aldığında acır ama öyle çook değil ya dayınılacak bir acı 
0 oy
(121 puan) tarafından
Evet acısı çok ama bence temizlik olarak daha rahat
(793 puan) tarafından
Peki kararma yapmıyor mu ağda
0 oy
(3,462 puan) tarafından
İlk defa yaptim 10 gunden fazla olmustur.. acıdı dogru ama dayanilmiycak aci degil..inan o kadar rahatkiii
0 oy
(793 puan) tarafından
İlk yapışlar  acılı oluyor. Belli bir süre sonra alışıyorsun. 
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Yok canım hiç acıtır mı bayıltır diyor muşum :woot:ilk bir kaç çekimde acır sonra uyuştuğu için hafif hissedersin acı ama bu senin acı eşiğinle de alakalı yumuşak bir bölge sonuçta :sideways:

0 oy
(99 puan) tarafından
Önceleri jilet kullanıyordum bı cesaretle agdaya gittim ilk seferinde acımıyor dersem yalan oluyor ama değer mi dersen değer derim neden daha önce cesaret edip yapmadım diye kendime kızdım ilk yapistan sonra kendim evde yapmaya başladım jilet iki üç güne hemen cikiyordu ve kötü goruntuydu ama ağda ilk sefer için iki üç haftaya anca çıktı ve aldıkça uzama süresi de yoğunluğu da azalıyor 
0 oy
tarafından
Ben bir defa gittim üstünü Aldırdım bir defa daha gittim altını aldırdım o kadar çok acıdı 
0 oy
(5,231 puan) tarafından
Yani bence dayanilmayacak bi aci degil. İlk 1-2 cekiste aciyo ama sonra uyusuyo. Zaten hemen 5 dk da bitiyo. Hizli oluyo. Cok rahatlik bence. Ama en iyisi lazer.
0 oy
(3,000 puan) tarafından

Ben bekarken bir bant yapıştırdim çekemedim acıdan :woot: sonra lazere gittim o bile çok acıtıyordu hep jiletleme yaptığım için.. şimdi 3-4 senedir kendim ağda yapıyorum acıyor diyemem ya da alıştım 10-15 dk mı alıyor 

0 oy
(2,182 puan) tarafından
Eger hiket kullandiktam sonra agdaya geciceksen canm acitir ama oyle dayanilmicak bi aci degil.sonralarda zaten bunyen alisiyor yine aciyor ama ilki gibi degil.kuafrw gidiceksen zatwn 5dakkada bitiriyorlar anlamiyorsn bile sonra bu 5dakkaljk acida bisj degilmks diyorsn cunku temizligi cok rahatlatici killarin cikarkende kasinti falan yaomiyor cunku uzun surede cikmiyor ben ayda bir yaptiriyorm ve inanilmaz azaldi.jiletle degmez kendjnj mahvetmeye hem cok tahris eder hemde cikarken cok kasinti yapiyor.
0 oy
(716 puan) tarafından
Agdadan once bebek yagi kullan hic aciniyor
(218 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim cesaret edebilirsem denicem ve bimde satılan yapışkan ağda olur mu vücut için varya markasını unuttum yesil renk elde isitmali
(716 puan) tarafından
Hayir olmaz pembe surmeli agdalwrdan al pudrali makinan yoksa isitmaya tencerede is ** as AC altini ya as yavas isinsin sonra kullan kapagini acip  cubukla da kullanabilirsin
(218 puan) tarafından
Bimde satılan pembe sürmeli dime
(716 puan) tarafından
Bimde varmi bilmiyorum ki surmeli pembe pudrali olacak iste onlardan al bikini bolgesi icin yapacaksan eger tek basina yapma birde ilk defa yapacaksan
(218 puan) tarafından
Kimle yapım ki valla utanırım kız kardeşlerim var olmadı onlarla yaparım görümcem eltim asla yapamam onlarla

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 316 göst.
8 Nisan 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 115 göst.
16 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asdfhlya (107 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 994 göst.
15 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,638 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 161 göst.
11 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hg99 (777 puan) tarafından soruldu

403,406 soru

12,084,484 cevap

36,367 kullanıcı

...