0 oy
711 göst.
Diğer kategorisinde (58 puan) tarafından

Bundan 1 sene önce eşimden gizli erkek kuzenime 1 altın verdim araba almıştı çok borcu vardı lütfen aramızda kalsın eşim bilmesin demişti eşi ile bir kavgamız olmuştu daha önce aramız soğuktu bana güvenerek istedi eşine de söyleme bir yerde ağzından kaçırır ben sana en kısa zamanda veririm dedi neyse geçenlerde duydum ki eşiyle bilmem neler almış. Ben hariç herkese borcunu vermiş 

Bende aradım bunu bana dediki kaçmıyoruz ya veririz borçlarını eşi de bende yok başka bir yerde sosyal medya da gördüm takısı filan çok fazla değildi ama fazlalaşmış beni neden oyalıyor yada neden biran önce vermek istemiyor anlamış değilim ya eşinden gizli birşey yaptı yada. Başka birşey bu arada eşi de çakışıyor 1 sene olacak ama nedense bana gelince yokk şimdi eşime söylesem tatsızlık çıkacak ondan sakladım diye yapacağımı bilemedim 

18 Cevaplar

0 oy
(831 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
eşin farkedene kadar söyleme .bu arada kuzenine baskı yapversin eşime diyecem de
-Reklam-
+1 oy
(324 puan) tarafından
Cidden hangi mantıkla eşinden gizli verdin senin gizli birikiminmiydi
(58 puan) tarafından
Evet çalışınca almıştım
(324 puan) tarafından
Birqz daha bekle eşine soyleme baktın vermiyor tehtit eş eşim biliyor die
+1 oy
(3,665 puan) tarafından
Başta söylemedin şimdi hiç söyleme canım 1 altın huzurundan daha kıymetlidir, sabret bnce 
0 oy
(51,324 puan) tarafından
esime ve esine soylerim ihtiyacim var de
0 oy
(234 puan) tarafından
Tam altın mı
(58 puan) tarafından
Evet tam
0 oy
(1,447 puan) tarafından
Herkesinkini verdiyse seninkini de verir elbet üstüne düşme biraz daha bekle bence 1 yıl beklemişsin sonuçta biraz daha beklemekten bişey olmaz kendi şahsi fikrim 
(58 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum ama bilemedim
0 oy
(1,333 puan) tarafından
Bence eşine uygun bir dille anlatmalısın çünkü yarın öbür gün bunun konusunun açıklayacağının garantisi yok eşinle güzelce konuşursan evet biraz kızar ama başkasından duyacağına senden duyması daha iyi olur 
0 oy
(926 puan) tarafından
Kendi paranla alip veridigin bisey bile olsa esinden saklamak bana tuhaf geliyor adi üstünde eş aynisi bana yapilsa ben üzülürdüm niye sakladiki derdim 

Ha gonlu olmayip vermez diye saklandi o zamanda kocami dinlerdim 
0 oy
(341 puan) tarafından
Sürekli baskı yap iste altınini daralt yani kuzenini o zmn verir belki
0 oy
tarafından
Keşke eşine söyleseydin belki eşin bilmediği için vermiyorlardır eşin bilse çekinir verirlerdi belki 
0 oy
(3,603 puan) tarafından
Bence kuzenine deki ya borcunu öde yada hem kendi eşime hemde senin eşine soyleyecem bu ne rahatlık ben anlamıyorum ya madem borç aldın niye vermiyorsun bide gizli aliyorsun yani yaptığı çok ayıp alırken keyfi gıcır vermeye gelince kacmiyoruz ya diyor eşine söyleme ama ona söyleyecem de benimde ihtiyacım var de 
0 oy
(3,074 puan) tarafından
Durumumz sıkıştı eşim e yardımci olmam lazım de altın sonuçta 
0 oy
(348 puan) tarafından
Bu zamana kadar demediysen bundan sonrada söyleme eşin sana olan güvenini kaybeder bunu hiç bir altınla geri alamazsın.
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Ben daha çok kuzeninin tavrına ayar oldum. Kaçmıyoruz ya diye bir açıklama şekli mi var. Tamam olmaya bilir senin samimiyetine güvenerek önce diğer kişilerin borçlarını ödemiş olabilir ama bu şekilde cevap vermesi yanlış. Biraz daha bekle şuan hatırlatmış oldun ses çıkmazsa eşine söylersin yada tekrar kuzenine biraz sıkıştık eşim soruyor ne zaman halledebilirsin falan dersin.
0 oy
(952 puan) tarafından
Bı insanlarda borç istemeye gelince kedi gibiler ama vermeye gelince de aslan kesiliyorlar  kendine güvenemeyen borç almasın kımse kimsenin kasası değil
0 oy
(9,677 puan) tarafından
Altın verdim derken ne verdin yani miktarı ne
0 oy
(1,970 puan) tarafından
Eşine deme ama kuzenine hep şöyle vallahi eşim bilse kızar tatsızlık cikarri falan hep de belki utanidlar veririler
0 oy
(2,019 puan) tarafından

Şimdiye kadar söylemedin  bundan sonra hiç söyleme bence.

Biraz daha sabret verir elbet.

Herkesinki vermişse sıra sana gelmiştir.

Zaten senin altının

(Ama gerçekten uslübu hiç hoş değil:O)

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 2,694 göst.
17 Şubat 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 424 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (198 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 294 göst.
8 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu