0 oy
42 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (304 puan) tarafından
Kızlar artık çöktüm. Her an gidebilirim....... Hafta içi 8-5 zaten çalışıyorum. Hergün ama her gün aynı mı olur. 19 aylık bebeğim . Gece 20 kez kalkıyor. Karnı tok altı temiz. Uykuya dalıyor. Max 1 saat uyuyorsa uyuyor sonra kalkıp yatakta oturuyor.daldırıom uyuyor. Sonra gene aynı . Kendisi de ayakta duramıyor zaten. Gözlerini açamıyo uyku var ama bir türlü uyumuyor. Deliksiz uykuya hasret kaldım.  Elim kolum tutmuyor yıkılacak vaziyetteyim.Hafta içi de bu şekilde işe gidiyorum. Napim ben ne yol deneyeyim nolur bana fikir verin. Çocuk doktoruna götürdüm geçen hafta. Kabızlık varmı gaz varmı kusma ateş vs varmı hiçbiri yok Allah'a şükür dedim. Uyku terörü olabilir dio. Hiçbir fikirde bulunmadı. Yol göstermedi. Varmı benim durumumu yaşayan. Ne yapayım ben . Kafam kazan gibi.yerinden çıkacak gibi ağrıyor. Vücudumda takat yok. Gece zaten uyumuyor bide sabah 6da yine ayakta çok yoruldum artıkbu arada gündüz uykusu 1 saat yada Max 1 buçuk saat. Gündüz de fazla uyumuyor anlayacağınız... 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emiyor mu cnm
(304 puan) tarafından
Emme yok canım
-Reklam-
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Ben de benzer problemler yaşıyordum. Doktor bybhnight damla verdi. Bir süre kullandım. Şu an normale döndü diyebilirim.
0 oy
(4,223 puan) tarafından
1 hafta daha disimi sıkarım dersen kalktigi saatvaraligini takip et not al o saatler gelmeden kalk minnos uyanmadan,sözlü iletişim olmadan git dokun yavaşça temas et  uykuya dalmaya devam edecektir.Max 1 haftaya çözersin.Bu çözümü yabana atma dene muhakkak işine yarayacak göreceksin.

Bir de akşam uykunsaatinden 1 saat önce bol temasli yumuşak sevgi dolu sarılmalı vakit geçir sana doysun onunnustune uykuya dalsın gecede dedigimi yap bak nasıl sorunun çözülüyor.
(288 puan) tarafından
Bunu ben de yaptim, bir uyku egitimi almistim pedagogtan, arkadasimdi kendisi, bana bu yontemi anlatti, ben denedim ve ise yaradi. He bicak gibi kesilmedi uyanmalar ama 10 kere kalkiyosa 2 ye falan dusmustum.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
0 oy
5 cevap 107 göst.
0 oy
4 cevap 499 göst.
+1 oy
6 cevap 163 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Alyam (53 puan) tarafından soruldu

411,437 soru

12,385,383 cevap