0 oy
237 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (180 puan) tarafından
Eşim her yerde kilomla ilgili dalga geçmeye başladı hoşuma gitmediginide belirtiyorum anlamıyor şuan hamileyim  doğuma son haftalarim kaldı artık moralim düşüyor kendimi iyi hissetmiyorum hamile kalmadan da kilom vardı yok değildi 78 le hamile kaldım 88  kiloyum şuan ve birazda sistim son aylarda ne yapacağım bilmiyorum

12 Cevaplar

+2 oy
(1,064 puan) tarafından
Adam oldun sende sayemde koca dedikleri yetmedı baba diyecekler birde hakedıyormuşsun gibi rezilsin de 
tarafından
Öyle ölmez füze at :)
(1,064 puan) tarafından
Gebersın böyleleri acımamm
-Reklam-
+1 oy
(5,079 puan) tarafından
Sen de toplum içinde insanların gözüne soka soka onun senin kilonla dalga geçtiğini bu hamile halinle seni üzdüğünü söyle. Bir de o utansin bakalım nasıl oluyormuş.
(180 puan) tarafından
Söylüyorum anlamiyor
(5,079 puan) tarafından
Yok milletin içinde söyleyeceksin kocam da boş vakitlerinde bu hamile halimle benim kilomla dalga geçiyor diyeceksin.
+1 oy
tarafından
Kilodumla anlamam sok oldum 
(1,253 puan) tarafından
Cok güldüm ya  ;Dddďd
tarafından
Hahahaha :)))) bir an post sahibi yazdı sandım iyi değilim:))
(4,300 puan) tarafından
Bende çoğu zaman öyle alakasız şeyler görüyorum ki diyorum ne alaka yani ben buna benzettim:)))
tarafından
Valla bugün sürekli okuduğumu anlamıyorum :)) hahaha Allah'ım sona girdim birde:))
(4,300 puan) tarafından
Yorgunluktan oluyo hep
0 oy
tarafından
Patavatsız eşin 
(180 puan) tarafından
Takıntılı bı insanim düşündükçe daha çok yiyesim gelior elimde değil napacagimi bilmiom
0 oy
(4,300 puan) tarafından
Senin yine iyi ki hamilelik kilona laf ediyo benim eşim iki çocuk annesi olduğum halde 58 kiloyum ona laf ediyo ve inan ki disardan biri görse bunun iki çocuğu var demez o kadar zayıf görünüyorum yani 
(180 puan) tarafından
Kilonuz gayette iyi
(4,300 puan) tarafından
Kilom iyi ama işte kendisi boş boğaz olduğu için ne zirvladiginj bilmiyo
0 oy
(1,962 puan) tarafından
Sen şişirdin beni niye konuşuyosun deseydin tövbe ya
0 oy
(5,489 puan) tarafından
En hassas zamanında böyle yapması çok yanlış 
(180 puan) tarafından
Yani çok herşeyi zoruma gidiyor hem kilomla kılık kıyafetime karışıyor dün yürüyüş yapacaktık pantolon giyindim diye oda dar değil yani genis pantolonlar uzun tunikte giymiştim üstüme vücut hatlarını belli etmiyor pantolon giyindigim için haketmiyormusum bir yere gitmeyi busuru laflar artık kendimi sorunlu hissediyom
0 oy
(140 puan) tarafından
Kendine baksın esin kadniz  olabilir bu tarz durumlar tiroit vs olabilir elimizde olan degil sen takma
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Sende onunla dalga gecsene. Ben dogurunca zayiflicam ama sen nasıl duzeleceksin de bı yerine kabahat bul. Empati o yapamiyosa sende ona yap o zaman anlar
(4,300 puan) tarafından
En azından benim karnımda bebek var senin kafanın içinde ise yaramayan beynin var desin :)))
(1,468 puan) tarafından
Sjsjsjs çok iyiii desin tabi valla
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Amannn ne takiyon. Eşim hamileligimin ilk haftalari "daha penguen gibi yürüyeceksin " diyordu. Çarşı pazarda paytak paytak yururdum. "Böyle mi " derdim. Eşim beni değil, ben eşimi dalgaya alıyordum. 
0 oy
(5,527 puan) tarafından
Sende dalgaya vurucaksin senin sinirlenmedigini fark edince vazgeciyorlar esimde ugrasirdi bende derdim en azindan benim icimde bir insan var sen kendi kilona bak derdim sonra vazgecti. Bu erkeklerin iletisim yontemi illa sinirlendirmeyi seviyorlar 
0 oy
(91 puan) tarafından
Bi dahakine o doğursun

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 862 göst.
1 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yagmurd (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 997 göst.
9 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,251 göst.

411,716 soru

12,394,415 cevap

44,060 kullanıcı

Kategoriler

...