0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (5,961 puan) tarafından
Ay kızlar geçen carsmaba ben doktora gttim pazartesi ayın 4 ü gel dedi karnım taş gbi oluyor sertleşyor çok kasilmam var dayanamadım acile gttim cumartesi nst sancı yok açılma yok dendi neyse bugün doktora gttim abimle.beraber gttik sıra alacam.doktor.bna fiş vermiş gel dye dyor doktir burda yokk ee başka doktor olmaz doktorun kmse o dyor.acile git dyor acilden giriş yaptım Altan bakıldı açılma yok dedi nst aldı smdi sonuç bekle.babam.bekle abim.disarda çocuk yanında ağlıyor huzursuz durmuyor acikmişlar dedim nerde kaldı bu sonuç vakıa var doktor ameliyata artık nezaman yazmişsa ben gdecem dedim kağıt biseyler yazdirdilar bişey olursa sorumlulik bna ait dye çıktım sonuçta öğrenemedim başka sefer gelim.dyorim.yok bska doktora gösterin dyorim yok ona yok buna yok olmaz blmem ne çıktım.geldim dahada gtmeyecem bune ya :( illa randevumu  almam.lazim.oda 15 güne anca veryorlar bende 38 oluyorim.napacam ya 

2 Cevaplar

0 oy
(5,316 puan) tarafından
Nst sonucunu almadim mi kagidi saglik ocagindaki ebeler anlamaz mi gostersen sabah erkenden sira al hastane sayfasinda doktorlarin hangi gun orda oldugu yaziyor ordan bakarsin 
(5,961 puan) tarafından
Kagidida vermedi hemen olmaz deyip cekitryor kendine aldilar
(5,316 puan) tarafından
Acildekiler de bir degisikmis uni hastanesi varmi ordakiler daha iyi oluyor ben gebeyken lekelenmem var diye gittim kadin dogum kismindan muayene ettiler ustlerine sormadan salmadilar beni ama bir suru kisi bakiyor haberin olsun
(5,961 puan) tarafından
Şehir hastanesi var bide araştrma ama çok uzak cnm yaa aracamizi yok
(5,316 puan) tarafından
Devlet hastanesi durumunu hic bilmiyorum ki başka devlet hastanesi yok mu etrafta haftanda baya var nstni ogrenmen lazim ama sancin ciksa salmazlardi
(5,961 puan) tarafından
Zaten bu iki üç gündür sancım.yok.sadece kasilmam.var okdr sancım yok bitane var oda baya uzakta
(5,316 puan) tarafından
Es dosttan araba bulamaz misiniz gitsen
(5,961 puan) tarafından
Yoğ kız kmsenin öyle arabası yok vermzler
(5,316 puan) tarafından
Kendin doktorun ne zaman olcakmis canim en iyisi erkenden git o varken
(5,961 puan) tarafından
Soruyorum blmiyoruz.dyorlar.ayy sinir bozucu
-Reklam-
0 oy
(7,431 puan) tarafından
Post yukari bilgim yok