0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (3,329 puan) tarafından

image

Hava sıcak, bebeğim uyumuyor, en sevdiğim kahveyi artık duble içiyorum. Yaşasın kahve :D Siz ne yapıyorsunuz bacilar. Anlık alayım ben de ❤️

9 Cevaplar

0 oy
(7,944 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım maşallah paşaya da ne yapayım anlık hamur yoğurdum akşam minik kuşum poğaça istedi de uyudu bende kalkıp poğaçayi fırına atacam inşallah 
(3,329 puan) tarafından
Kız ne çalışkan bacisin maşallah afiyet olsun prensese ❤️
(7,944 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım benim pek sayilmam da olduğu kadar ☺♥️
(3,329 puan) tarafından
Yarın arkadaşıma gidicem tatlı ve tuzlu kurabiye yapmış arpa sehriye salatasi yapicam dedi birde pogaca yapmış bugünden. Ben de dedim gelirken çiğ köfte yoğurur getiririm. Bu blender çiğ köftesi ama ben kendim yoguruyorum :D bebem var diye uğraşma diyor, pazar günü bende yemektelerdi önümüzde ki pazar yine çağırdım. Ev hediyesi almışlar getirmeye dedim bari yine yemeğe gelin, gece uyuyunca oğlum her şeyi doğrayıp hallediyorum gündüz pisirmesi kalıyor genelde yoksa bırak misafiri kendime kahvaltı hazırlayamam gerçi kocama hazirlatiyprum bazen mecbur. İlgi bağımlısı ya yanından kalktığım an ağlıyor o da kötü. Pogaca vs yapmak bana hak getire anca aksamdan yani :D ❤️
(7,944 puan) tarafından
Ohhhh sen bir de çiğ köfte yoğuracaksin anam daha ne olsun ☺ hamarat gacinin işi başka olur yaa bak sen
Hahahahahaaha sen dur daha bu iyi günlerin bende diyeyim bu sloganı sana heee bir de erkek uşak ☺ şaka maka bir yana canim Rabbım bağışlasın bugünlerde geçer elbet yeterki canları sağolsun
Bu arada ne güzel arkadaşlıklar edinmişsiniz Rabbım daim etsin hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah ♥️
(3,329 puan) tarafından
Amin amin canım. Onlar burada diye geldik, erkek olan bizle birlikte bu yola çıktı eşi de benim akrabalarimin komşusu çıktı hatta ailemi akrabalarimi herkesi tanıyor şansa. Ufak bir yer kiraladık alışveriş merkezinde. Forma vs satılıyor ortak olduk. İyice yakinlastik şükür çok çok iyi insanlar. Diger eyalette de işler durgundu şansa inşallah burası iyi olur. Çok sevdiğim tanıdığım diğer yerde kaldı inşallah baharda onlarda taşınacak buraya ❤️❤️❤️ kız benim yaptığım 15 dakikada oluyor :D geceden yaparım inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,390 puan) tarafından
Hava nasıl sıcak canım :)) nerde yaşıyosun sen 
tarafından
Amerika galiba
(3,329 puan) tarafından
Amerika canım. Burası bu hafta maşallah hep 20 25 arası esiyor ama sıcak ❤️
0 oy
(200 puan) tarafından
Afiyet olsun canım Türkiye değil heralde orası gündüz olduğuna göre 
(200 puan) tarafından
Neden yurt dışındasın peki özel değilse tabi ben şahsen hiç istemem ülke dışında yaşamak ezan duymadan yaşayamam sanki
(3,329 puan) tarafından
Valla eşim istedi yoksa maddi manevi sıkıntım pek yoktu.  Kendi annemlerle aynı sehirdeydik. Kaynanamlar başka şehirdeydi. Babam da bir evini yeniledi komple hediye etti. Bizim şeytan akrabalar da iç guveysi gelmiş esi bilmem ne dedi.  Eşim bunu kabul etmem dedi geldik bu ülkeye. Kaynanamlarin orası da köy ben yapamam diye gidemezdik bu careyi bulduk en son. Yani dünyada herkes gitse ben gidemem derdim ama büyük konuşmamak gerek komple ülke değiştirdim
(200 puan) tarafından
En iyisi o zaman aileni çok özlüyor sundur
(3,329 puan) tarafından
Oooo hem de nasıl bir bilsen canım. Annem vize aldı babamda alabilirse bu ay randevusu var gelecekler inşallah torunlarını görecekler ilk kez
(200 puan) tarafından
İnşallah gelirler
0 oy
(1,729 puan) tarafından
Afiyet olsun canım. Eşim oğlana oyuncak silah almış bı tane de bana almış ikiniz oynarsınız diye çok düşüncelidir 2 saattir koşturuyorum evde yoruldum valla
(3,329 puan) tarafından
Hahaha enişte bey düşünceli bayağı:D kolay gelsin
0 oy
tarafından

Ohhhh pasama bak beeee keyfe gel :)

Burda saat 21.18 or

imageoortalik savaş alani

(3,329 puan) tarafından
Bebeli evde çok düzenli evler için madalya takmak lazım kız valla
0 oy
(3,894 puan) tarafından

Buda benden bir kaç saat önce 

image

(3,329 puan) tarafından
Oh ohh maşallah keyfin güzelliği ❤️
(3,894 puan) tarafından
İnanır mısın bunu çektikten üç saat sonra eve üst üste misafir geldi keyif gitti hizmet başladı :D
0 oy
(3,553 puan) tarafından
Orda evler neden hep öyle :D
(3,553 puan) tarafından
Güzel de değişik buralardaki gibi apartlar dikmiyorlar ne güzel :)
(3,553 puan) tarafından
Saat kaç peki şuan orda
(3,329 puan) tarafından
13.35 canım su an. 8 saat var aramızda
(3,329 puan) tarafından
Merkezlerde ve new york tarzı yerlerde oluyor ama genel olarak apartmanlar 3 katlı
(3,553 puan) tarafından
En iyisi ve olması gereken aslında
0 oy
tarafından
Bebeme sarildim uyursa InsaAllah islere devam etcem bugun oldum geberdim 
tarafından
Onu haftada bir yapiyorum aksama kadar ancak bitiyo bende aynisini diyorum merak etme yalniz degilsin :)
tarafından
Evet bende fırını temizlicektim aman esma dinlen dedim yattım aşağı sjsj

Hayalperest senin adın neydi gulom :)
Unutuyom

Bende yoruluyorum artk valla
tarafından
Kiz sorma yarin sabah esim geceden gelecek 12de ye kadar uyucam dedi o uyurken ne yapabilirim bilmiyorum yarin supurge acmam lazim ama duyabilir bilmiyorum nasil yaparim en azindan salonu yapsam ortuleri sersem icim rahat edecek aksama da kaynanama gitcez yarin iptal buyuk ihtimalle ya hic sevmiyorum boyle seyi
(3,329 puan) tarafından
Fatma canım, kız o yokken supur o kadar yorma kendini
tarafından
Ah gulum ah
0 oy
(4,091 puan) tarafından
O sırada Konya'da totişi donan biz jchdhs
(3,329 puan) tarafından
Kız diğer eyaletim bu hafta karlı 1 derece görünüyor burası şansa dağa sıcak

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 537 göst.
5 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 151 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Oslemomur (6,014 puan) tarafından soruldu
+2 oy
8 cevap 241 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL... (3,894 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 274 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,261 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,607 cevap

37,511 kullanıcı