0 oy
577 göst.
Aile kategorisinde (926 puan) tarafından
Selamlar hanımlar bi kac gundur annemlerdeyim.  Benim 3 ablam 1 abim var en küçük abim ve beniz

Abim 4 yillik evli ikiz bebisleri var ve cok severim hem abimi hem yengemi hemde yegenlerimi abimle yengemi ben tanistirdim zaten eski is yerimden yengemi yegenlerimin guzel annesi diye severim telefonumda bal yengem diye kayitlidir düşünün neyse abimle yengemde buraya geldi ben pek sık gelemiyorum yanlarina yilda 3 4 kere ancak gorusebiliyorum hepsiyle abimle yengemde beni gormek icim annemlere geldiler hersey cok guzeldi ve bi sorun yoktu benimde bebegimin cinsiyeti netlesti kiz olacak nasipse insallahh bi oglum vardi zaten. Otururken dedim ki size suprizim var yegeniniz kiz oluyorr boyle abim cok sevindi hemen yerinden kalkti bana sarildi optu falan sonrada yengem once sozle kutladi oda sonra sarildi ben herkes mutlu falan saniyorum mutfaga gittim annemin yanina yengemle abimin cok fazla sesi geldi icerden ama yegenleriminde sesi geliyor ne oldu anlamadim iceri bakmaya giderken benim hakkimda konustuklarini duyunca durup dinledim evet yaptigim ayip ama konusmanin olumlu bi konusma olmadigini anladim yani yengem dedi ki ne o oyle yerinden deli gibi sicrayip optun kizi ne kadar ayip dedi abimde neresi ayip cok sevindim ondan dedi eve geldigimizdede hiç görmemiş gibi sarildin zaten dedi abimde e evet iste ayda yilda bir goruyorum sacmalama yaa dedi simdi ben anlamadim yengem abimin bana sarilmasini mi kiskandi ne oldu ben yengeme ne yaptim anneler gununj kutlarim dogum gununu kutlarim hediyeler alirim cok sarılırım sever operim surekli konusuruz hani ne yapmis olabilirm ayrica benimde esimin kiz kardesi var oda ona sarilir daha bi kez ters bisey dusunmedim yine iyilikten maraz mi doğdu?

15 Cevaplar

+3 oy
(3,554 puan) tarafından
Son cümlende yazmışsin zaten iyilikten maraz doğmuş. Abin yani canın kanın sarılmasi gayet doğal değil mi yengen abartmış 
(926 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten
(3,554 puan) tarafından
Üzülmekte haklisin canim, biraz uzak dur belki hatasını anlar
(926 puan) tarafından
Hic sanmam duydugumdan haberi yok ben oyle karsisina gecipde sen niye boyle dedin diyebilecek biride degilim zaten :( kendi kendimi yer dururum iste
(3,554 puan) tarafından
Ah ah işte bu yüzden hep kendi kendimize dertleniyoruz.
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Yengen ne sinsi yüzüne gülüp birde arkandan lafını yapıyor bu adam senin abin benimde görümcem var asla eşime sarilmasini kiskanmam ya sok oldum bence sen yengene körü körüne güvenme artık 
(926 puan) tarafından
Benim esim kardesini cok sever sarilir oper ben cok mutlu olurum gordukce hic kotu dusunmedim aklima dahi gelmez
Ve yengem benden 3 yas buyuk abimde 4 yas bn tanistirdim onlari yengem cok guzel bi kadin cok guzel huyu var temiz kalpli biri diye ben yaptim aralarını bu gune kadar hic boyle bisey olmadi belkide vardi ben s.alak oldugum icin farkinda degildim
+1 oy
(795 puan) tarafından
Seni sevmedigi için sinir olmuş öyle sarıllmasına başka bir açıklaması olamaz
(926 puan) tarafından
gercekten cok uzgunum 1 haftadir bunu düşünüyorum ne yaptim diyorum bir kez saygisizligim olmadi ve bu gune kadar onunda bana hic boyle biseyi olmadi belkide hep vardi ben ilk kez denk gelip duydum hani anlamadim abim o benim ne olacakki sarilsa öpse benim esimde kiz kardesine sarilir öper ben cok mutlu olurum
tarafından
Bencede sevse böyle yapmaz sinsi resmen
(795 puan) tarafından
Değil mii
(795 puan) tarafından
Abinin sana olan  İlgisi hoşuna gitmiyor işte seni sevmediği için bu çünkü sevmeme davranışı yoksa kardeşisin ilgisini niye kıskansın ki
0 oy
(1,021 puan) tarafından
Yengenin kızı yoksa da kıskanmış olabilir dediğin gibi iyiylikten maraz doğmuş olabilir bazı insanlar böyle maalesef 
(926 puan) tarafından
Yengemin ikizleri var bi kiz bi erkek
Cok uzuldum gunlerdir aklimda bide ben cok takintili biriyim her dkka dusunuyorum anneme anlattim yanlis duymussundur diyor ne alakaysa
(1,021 puan) tarafından
Yanlış anlaşılacak yada düşünülecek bişey değil ki onu kim yaşasa aynı şeyi düşünür yani abini senden kıskanması çok çok ayıp bişey kıskanacak başka birini bulamamış mı da seni kıskanıyor ki kız dayısı olmak çok farklı bişey ysni benim abimde kız olduğunu duyduğunda bana sıkı sarıldı gelinimiz de çok mutlu oldu o da sarıldı ysni kıskanılacak bişey yok ortada
0 oy
(17,211 puan) tarafından
Biz benim abimle mesafeliyiz özellikle büyük olanla ama küçük olanı şapur şupur öperim ( bekar abim) ne bugüne kadar kocamdan bir laf duydum ne de aklımdan geçti eşimle görümcem de birbirlerine çok yakınlar görümcem her şeyini eşime anlatır öyle sarmaş dolaş değiller ama çok sık telefonda konuşurlar görüntülü konuşurlar hiç bir zaman sorgulamadım sarilsalar da ne alaka yani bu dünyada bir kardeşimiz bacımız var onlara sarılmak içinde eşten izin mi alacağız ne münasebet belli ki sana dair bir karın ağrısı var sandığın kadar samimi değilsiniz 
(926 puan) tarafından
O zaman benim "Bal yengeem" beni hic sevmiyordu ama ben m.al kendimce iyiyiz diye gezdim durdum ne diyebilirm ki Allah beni bildigi gibi yapsin ..
0 oy
tarafından
Eğer bunu yüzüne vurmazsan aklını sürekli kurcalayacak. Sadece sana değil bu şekil biseyler öğrenen herkese tavsiyemdir . İçinizde hiç bişey tutmayın. Neden diye sorun ve yüzleşin. 
(926 puan) tarafından
Ben yapamam ki hic tarzim değil ozellikle abime anneme ve babama hic yapamam agzima s.csalar susarim buda abimin esi ve yegenlerim abim icin susarim bide ben onlari dinlemis oldum bizi mi dinliyodum deseler utanirim kendi kendimi boyle yerim m.alim çünkü ben kabul ediyorum
Cok uzuldum ama onlari tanistiran benim 4 yilda bir kez saygisizlik etmeyen benim ben bugune kadar aramizda sorun yok sanıyorum belkide abime hrp boyleydi ben ilk kez denk geldim
0 oy
(34 puan) tarafından
Kendi hamilelik haberini verirken eşi yani abin bu kadar sevinmemistir ona içerlemistir
(926 puan) tarafından
Bilemiyorum ama abim tepkisiz kalmas havalara ucurmustur yengemi yani en azindan yengem oyle anlatmisti diye hatirliyorum
0 oy
tarafından
Canim bak aynı sey benim basima gelse ..yani yengemi cok sevsem onun da beni sevdiğini hiss etsem ..ararim yengemi yengecim sana bir şey söylemek istiyorum..o gün duydum senin abime dediğini sebep neydi..istemeden kalbini falan mı kirmisim haberim yok derdim ..yani sebebini sorup olaya aciklik getirmesini isterdim..yoksa içim rahat etmezdi .. düşüne düşüne dururdum 
tarafından
Oylede rahat etmiyceksin biliyorum o psikolojiyi ben ..1 kere benim de başıma benzer durum geldi..hala aklimda ..zamaninda konusmadim ama simdide aklimdan çıkarmıyorum neden boyle yaptı diye
(926 puan) tarafından
Bende oyle takintili biriyim canim keske böyle biri olmasaydim haklisin ama işte ama gerçekten cok üzüldüm
tarafından
Üzülme boş ver canim.. inşallah artık öyle durumalr yasanmaz..yengen hatasini anlar bir gün:)
Ben sende pamuk kalplilik seziyorum birde safsın .. kötü anlamda degil iyi anlamda ❤️☺️
(926 puan) tarafından
Cok haklisin cunku Aileme karsi cok safim onlarin beni uzebilecegine inanmiyorum ama ailem disina cok temkinliyimdir mesafeli sogugumdur canim
Zaten kirildim o yazip arayana kadar bisey yazmam aramam konusmam tesekkur ederim bu arada ❤️
tarafından
Rica ederim canim☺️
0 oy
(317 puan) tarafından
Sorun sende degil, yengende bence. Sacma sapan bir kiskanclik yapmis. Burda da okuyoruz bazen cok sarilamaz yok opemez vs. Yengenin zihniyetinde sorun var. 

Ben olsam arar soylerim, ben boyle duydum cok uzuldum neden boyle dedigini anlamadim derim. Hic kendi icime atamam valla ben soyleyim o taksin.
(926 puan) tarafından
Simdi ben bunlari dinledim ya dinledigim ortaya cikacak ondan soramam bide abimin esi o karsisina gecip bisey diyemem ben anneme abime babama bisey diyemiyorum kucuklukten huy oldu
(317 puan) tarafından
Boyle de kendi icine at kendini ye yani, odaya girerken konusmalarinizi duydum dersin ne olacak. Kendi kendini yemekten iyidir yahu.
(926 puan) tarafından
Gunlerdir aklimdan cikaramadim zaten bide takintiliyim ki sorma çok üzüldüm anneme soyledim yanlis duymussundur falan diyor cocuk kandiriyor sanki
(317 puan) tarafından
Aman be canim takilma, insanoglu degisik, bugun sana guler yarin ele konusur. Biraz bosver bence, sonucta sen de bundan sonra ona bu minvalde yaklasirsin. İnsan sevdiklerinden gorunce hayal kirikligina ugruyor tabi haklisin ama yani olumlu dunya ya, cok da takilmaya gerek yok. Ben de bunu taniyamamisim dersin bundan sonraki iliskini oyle kurarsin.
(926 puan) tarafından
Yok zaten annemde boyle dedigine gore annemde biseyler biliyor yazmaya aramaya sormaya biraz ara verecegim belliki ben fazla iyi düşünüyorum
(317 puan) tarafından
En dogrusu biraz yengenle arana mesafe koymak olur bence de. Asgari mustereklerde dialog kurarsin olur biter.
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Belki kocasiyla tartisti adamin her yaptığı gozune batiyo belki adetli atarlı giderli :) herşey olabilir ya
(926 puan) tarafından
Umarim boyledir cunku o abimin esi yegenlerimin annesi ve ben onu gercekten seviyorum
(4,223 puan) tarafından
Oyledir bence. Çünkü senlik bi durum yok abine catacak yer aramış baksana. Hee günümüz bir olmuyoki.
0 oy
(3,348 puan) tarafından
Aynı kuzenim yaşadı canım erkek kuzenimin borçları varmış kız kuzenim de bütün borcu kapatmış yoksa haciz gelecekmş maaşa bile koyulacakmış oderece sonrada açmış karısı kuzenime demediğini bırakmamış halama sizin borcunuz gibi konuşmuş halbuk evini yenden dayalı döşediler şimd konuşmuyolar ama sebep erkek kuzenim yani iylik gelmiyor kmseye sende mesafen koru 
(926 puan) tarafından
Zaten cok kirildim o yazmadan aramadan sormadan bisey yapmam
(3,348 puan) tarafından
Bence de mesafe güzeldir
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Yazdıklarından anladığım tek şey yengenin çok sinsi olduğu, yüzüne gülüp arkadan yılanlık yapıyor 
(926 puan) tarafından
Gercekten gunlerdir çok üzülüyorum
0 oy
(406 puan) tarafından
Aslında bende eşimle görümcemin arasındaki bağı kıskanırım benim abimle aramız çok iyidir ama mesafeli bi ilişkimiz var ama kalkıpta adama hesap soracak kadar değil özenme gibi. Onun aile ilişkileri nasıl acaba 
(926 puan) tarafından
Tek çocuk o anne babasi ilgi sevgi veren insanlar
(406 puan) tarafından
Gördüğüm kadarıyla tek çocuklarda da sevgiyi paylaşamama oluyo. Biraz mesafeli olurdum senin yerinde o derse hayırdır bi sorun mu var diye söylerdim duyduğumu
(926 puan) tarafından
İste biraz onlari dinlemis gibi oldum ya ondan cekinirim bisey diyemem ben
Zaten kırıldım gunlerdir kafama taktim o arayana msj atana kadar bisey yapmam üzüldüm fazlasiyla
(406 puan) tarafından
Özellerine girmemişsin ki canım salonda konuşuluyo duyman normal değil mi kaldı kı mutfağa ses geliyormuş
0 oy
(3,097 puan) tarafından
Bir akrabam dediklerine göre kocasının kendi annesine sarılmasını kiskaniyormus yüzü düşüyormuş yani saçma ama var öyle tipler 
(926 puan) tarafından
Tövbe Allah'ım daha neler duyacağım. Annede kıskanılmaz yaa benim eşimi annesi sapır şupur öper yanımda sarılır ben çok gülerim mutlu olurum daha bi kez aklıma gelmedi kıskanmak.
0 oy
(51,051 puan) tarafından
mesafe sart yengenle sana rol yapiyor demek ki 
(926 puan) tarafından
Öyle olacak gibi annemde duydukların yanlıştır falan deyince emin oldum demekki annemde birşeyler biliyor hamileyim üzülmeyim diye söylemedi sende çok konuşma onunla dedi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 379 göst.
0 oy
5 cevap 207 göst.
0 oy
9 cevap 212 göst.
15 Eylül 2024 Aile kategorisinde Miracin annesi (139 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 899 göst.
24 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (367 puan) tarafından soruldu

406,238 soru