0 oy
108 göst.
Diğer kategorisinde (737 puan) tarafından

Bunu sadece gri olan koltuklarimla kullanmak icin almistim ev degistirdim o koltuklarim kaldi sadece bunlari kullaniyorum simdi de serdim de cok sırıtmadi gibi evim en toplu hali bu birazdan daha kötüsü de olabilir :D  Fotografta renkleri belli olmuyor yesil tonlari o yuzden saticinin fotoyu da ekledim 

image

image

2 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Canım konuyla alakasız ama bişey sorcam. Memnun musun halı örtüsünden bende almayı düşünüyorum da bu aralar. Temizliği vs nasıl, kayma yapıyor mu ve makineye atılır mı 
(737 puan) tarafından
Makineye atiliyor canim tek sevmedigim köseleri biraz yamultuyor esimden cift tarafli bant istedim umarim iş görür duzgun durur halinin tuyleri arasina cok sey kaciyor birde sildim gizel silememisim yikamaya vericem verene kadar idare edicem lastikli bu ortasinda lastik var koseleri de lastikli
(158 puan) tarafından
Ay bende bakayım da alayım bari iyiymiş, çocuklu eve şart
-Reklam-
0 oy
(1,858 puan) tarafından
Canım düz renk alsan krem tonları sanki daha iyi olur karmasadan kurtulmuş olursun 
(1,858 puan) tarafından
Hee pardon almışsın sen . Kötü durmamış ama düz renk daha iyi dururdu sanki güle güle kullan
(737 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim duz renkte her lekeyi belli ediyor ve 2 yasinda ki oglum her zaman oturarak bisey yemek istemiyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 300 göst.
0 oy
4 cevap 221 göst.
16 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,123 göst.
25 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 134 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Nevbahar21 (639 puan) tarafından soruldu

410,990 soru

12,368,417 cevap

42,211 kullanıcı

Kategoriler

...