0 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde (66 puan) tarafından

image

british short hair kedim 

imagebir rainbow ve bir sari kanaryam

imagebir japanes ve bir jumbom

imageiki albino anaç kuşum 

imageiki albino henuz yeme düşmemiş yavrularim

image160 tane cins (brahma fizan cin ayem cemani ve sultan tavugu yumurtasi) son 6 gun kaldi cikmalarina 

imagebir beta balığım 

image12 tane bebek lepites balığım 

imageuc anne lepites bir tetra üç moni baligim dogum yapicak onlar doğum tanklarinda digerleri uc vatos iki çöpçü balığım iki erkek lepites iki erkek moni baligim var sizde neler varr ❤️

34 Cevaplar

0 oy
(3,843 puan) tarafından

İran kedim var 7 aylık <3

(66 puan) tarafından
Oys masallah rengi neeee
(3,843 puan) tarafından
Beyaz mavi gözlü
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim varken gerek yok hayvana 
(66 puan) tarafından
Allah iyi etsin canim seni
tarafından
Ahahaj
0 oy
(1,167 puan) tarafından
Ben kuş ve balik asla beslemem gormeye dahi tahammulum yok cunku hapis hayati yasatiliyor okyanuslarda yuzen baliklar minicik fanuslarda ormanlarda uçan kuşlar kafeslerde yasatiliyor.Bunun disimda 4 engelli kedim 2 tane de sokak kopegim var bahceli evimde bakiyorum kediler iceride kopekler bahcemde en iyi mamalar ile besliyorum duzenli kontrolleri ilaclari vs vs hic bir hayvanim saglikli iken eve hapsedilmemis ve cins degildir.Hayvanlar hobi degildir seviyorsaniz ne mutlu
(66 puan) tarafından
Canim herkesin zevki ve gorunusu farkli
0 oy
(3,084 puan) tarafından

Sürekli kocamı ikna edip kuş kedi sahipleniyorum.kediler hadi ben verdim tüğlerinin hakkından gelemedim.kuşumunn biri öldü .diğeri tam 5 yaşında pencereden kaçtı gece olduğu için bulamadık günlerce aradık ağladık evcek. 

Eşimde çok bağlanmıştı çünkü kafese girmez evin üyesi gibiydi. 20 ye yakın Kelimesi vardı. Kızlar çok bağırdığı zaman 'sus kız ' derdi :)

Eşim bidaha bağlanmamak için almıyor.biz yine çok istiyoruz bi yandan onun yerini tutmaz diyoruz:(

(66 puan) tarafından
Aslinda onun kafesini dışarıya koysaydiniz o Kendi dışkı kokusune geri gelirdi
(3,084 puan) tarafından
Götürdük canım 3 gün kafesle dışarda oturdu çocuklar.3 4 yere ilan astık ödül koyduk bulana
Büyük ihtimalle biri buldu götürdü yoksa bizim sesimize hatta kızımın sesine hemen gelirdi
0 oy
(3,284 puan) tarafından
Evde ****** beslemeyi sevmiyorum canım 

Besleyene de saygı duyuyorum:))
(66 puan) tarafından
En guzeli canim
0 oy
(6,240 puan) tarafından

Sadece tavuk o da organik yumurta için :D

image

(66 puan) tarafından
Oda cok iyi canim bende organik et icin tavuk yetistiriyorum
(6,240 puan) tarafından
Kız 24 tavuğum var ama nsl kesip yiyemiyorum korkuyorum
0 oy
(13,567 puan) tarafından

Maşallah dükkan gibi  :)

Bizde inek var en göze görünen:)

Kanarya var aslında babamın ama ilgilenenedigi için getirdim kışın eli boşalınca verebilirim geri. Onun dışında bi de köpeğimiz ve farelerimiz(köyde ineklerin yemleri olduğu için)  var :Dama içeride hay.van beslemiyoruz

(66 puan) tarafından
İnek bizdede varda köyde onlar ya inek kax tavuk hindi köy hayatinda olan herkesde var o
0 oy
(747 puan) tarafından

MaşAllah sana canım hayran kaldım bakmana hepsine yetişemem benim olsa 2 kuşum vardı muhabbet papağan onla bile bebek olucak satım eşim Kaç ay oldu yok ama alışmadılar bana hic :) 

(66 puan) tarafından
İlk geldigi anda alıştırabilirsen olur canim yoksa zor
(747 puan) tarafından
Şimdi yoki bebek olucak çok toz oluyordu canım ama seviyorum yani bakmayı kuş olsun :)
0 oy
(2,058 puan) tarafından
Seni merak ettim canım nerelerdesin iyimisin
(20 puan) tarafından
İyiyim canim cok sukur sen nasilsin
(2,058 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim bende iyiyim bı süredir göremedim seni merak ettim
0 oy
(2,356 puan) tarafından
Ya cnm bana bir yardımcı ol nolur ya benim De Sevda papağanım var yeni 50 günlük yeme düşmüş yeni aldık bir hafta 10 gun oldu ama hala ele gelmiyor ne yaptıysam olmadı çocuğum gibi bakıyorum da günlük kafesine temizliyorm konuşuyorum ama yok ne yapmam lazım 
(20 puan) tarafından
Simdi au sekilde benim de 21 tane muhabbet kusum var suanda hepsi yumurtaldi cogalcak bir aya simdi senin soruna gelelim 1 hafta daha cok erken bir hafta o kosun alismasi bir ayi bulur zaten ve ilgiyi cok seviyorlar sen onunla cocuk gibi ilgilen konus surekli o artik sana gelmeye baslar ayna koyma kafesine ve kusunun ayna olan odalara gitmesine izin verme ayriyeten seninle ilgilenmesini istiyorsan asla bir eş alma
(129,472 puan) tarafından
esra kac hesabin var eski hemşom
(20 puan) tarafından
Sevda kiz ne cok kudurk bi kadin kiz baska uyelerinde ozellerine benle ilgili seyler yaziyormussun cocukmusun sen ogrenene kadar kendini yirttin kiz dedektif gibi pesimdesin hayranim olmussun :))))
benimi sikayet ettiler sana
(20 puan) tarafından
Sikayet edilcek kadar önemli biri oldugunumu saniyorsun
senin kadar degil
(20 puan) tarafından
Tesekur ederim
(2,356 puan) tarafından
Yok cnm ayna falan koymam bundan once muhabbet kuşum vardı şansa bak avizem aynalı kuş bir kondu o oldu alamadım ordan sonra onu verdim mecbur çünkü her kafesten çıktığında avizenin başında ne ele geliyor nede kafese saatlerce aç bekleyebilirdi şimdi bu var koridorda koyabilecek veya ona zarar gelecek bisey yok arada oraya bırakıyorum yoksa kafesi yiyecek kemirmekten artık kafesin telleri çat çat ediyor sürekli onunlayiz eşim normalde sevmez o bile konuşuyor :) oğlum da sabırsız anne ne zaman ele gelecek diye bi de ben bunu nasıl sebze meyve yemeğe alıştırırim bilmiyorum adam kafesten hiç çıkama demiş eşime
(20 puan) tarafından
Canim bir tane yumurta hasla onh catalla rz bi kavanoz kapagina koy kafesin altina koy o daha yavru ya vitamin vermis olursun haftada bir yap öyle bide meyve olarak sakın domates portakal gibi asidi olan seyler verme kuşlarda tümör yapiyor sekerli seylerde kansere sebeb oluyor malsef ki onun harici havuç en sevdikleri marul ve elma yumurta haşlanmış patates maydanoz susam çörek otu cekirdek bunlari seviyorlar biraz biraz versen yemeye baslayabilir
(2,356 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ediyorum
0 oy
(1,286 puan) tarafından
Sana adınla cevap vermek istiyorum maşallah ahaha . Bizdede kuş vardı oğlum bıraktı uçtu gitti minik kuşum  şuan bı baligimiz var 
0 oy
(3,843 puan) tarafından

masaAllah canım <3 bizim de 8 aylık İran kedimiz var dişi :)

image

(20 puan) tarafından
Postu hortlatmislar canim senin ustte bi yprumyn daha var
(3,843 puan) tarafından
Hadi ya farketmedim
0 oy
(670 puan) tarafından

iki tane japonum var ikisinin de karnı şiş acaba yumurta mi topluyorlar 

image

0 oy
(353 puan) tarafından
Kedimiz vardı onu 1 haftalıkken annesini köpekler öldürd*ü diye sahiplendik 5 yaşına kadar gelmişti sonra komşumuzun güvercinlerini avlıyor diye öldürüldü çok güzel bir sarmandı

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 291 göst.
19 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Gizem_clk21eker (1,054 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 95 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,328 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 79 göst.
17 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Vidividi (1,537 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 152 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,673 puan) tarafından soruldu

408,432 soru

12,271,523 cevap

37,604 kullanıcı

Kategoriler

...