0 oy
444 göst.
Aile kategorisinde (23 puan) tarafından
Dertleşeceğim kimsem yok. O yüzden buraya yazıyorum. Eşim ile izin için yola çıktık. Yok sen kadınlık görevini yapmıyorsun falan dedi. Bende neymiş onlar dedim. Ütü, bulaşık vs. Sen işten gelmeden en az bir çeşit yemeğin hazır, bulaşık zaten makinede, ortada çocuğun oyuncağı dışında dağınıklık yok dedim. Korkacaksın benden, evden dışarı çıkmayacaksın vs dedi. Dışarı çocuk için parka çıkıyorum her gün o kadar. Bende dedim sen herkesin içinde bana bağırıp çağırıyorsun. O bağırırsa haklı imiş. Baya ciddi kavga ettik. İzine şimdi ailelerin yanına geldik çocuğu vermemeye çalışmalar ki gurbette iken çocuğun her bakımı bende idi. Kızımızın iki ismi var teki ile sesleniyor ve seslendiriyor. Cidden soruyorum kadınlık nasıl oluyor? O evde hiçbir iş yapmayacakmış. Kadın köle gibi etrafında dönecekmiş erkeğin. Erkek evde hiçbir iş yapmayacakmış.14 aylık kızım var aç karnımı zor doyuruyorum, aşırı hareketli. Gerçekten evli kadınlar nasıl oluyor? ( Cinsel anlamda da tedavi olması gereken durumlar ve inatla olmuyor. Bende bu yüzden yaklaşmıyorum) 

28 Cevaplar

+1 oy
(98 puan) tarafından
Kendisi ne kadar eşlik ve babalık görevi yapıyormuş ki senin kalınlığının sorguluyor bir söz var herkes kendi eksikliğini karşısındakine yansıtır diye acaba kendininyetersiz hissedip senin üzerinden bunu mu tatmin etmeye çalışıyor 
(23 puan) tarafından
Hiç bilmiyorum ki. 2 yıllık evliyiz ve defalarca kez doktor için konuştuk ama gitmiyor. Evli bir kadın nasıl oluyor, sorumlulukları neler? Cidden çok sıkıldım sürekli yanlış ben mişim gibi hissettirmesinden
(98 puan) tarafından
Aslında kendini yetersiz hissediyor ve bunu senin. Üzerinden tatmin etmeye çalışıyor aşağılayarak şöyle bir çözüm bulabilirsin  cocuk olduktan sonra çok ilgilenmiyorsunuz eşle belli bir zamana kadar ona ne kadar değerli olduğunu hissettir takdirler övgüler şöyle fazla abartma dengede dur abartirsanda fazla totosunu kaldırırsın
(23 puan) tarafından
Ben onunla nasıl ilgileneyim ki. Eve gelir gelmez telefonla takılır. Yemek yerken bile elinde telefon. Konuşasım bile gelmiyor ki. Çünkü dinlemiyor
-Reklam-
0 oy
(604 puan) tarafından
Eşin kendine baksın böyle seni durduk yere konuşuyorsa ya :((
(23 puan) tarafından
Ben gerçekten anlamıyorum evli insan nasıl olurkiyi
0 oy
(695 puan) tarafından
Kendi problemleri olduğu için acısını senden çıkartıyor aslında.Özellikle zaten cinsel problemleri olan erkekler bu tarz aşağılık komplekslerine girip erkeğim bn evin erkeği falan da filan diyorlar.Onun derdi sen değil aslında kendi Allah yardımcın olsun 
(1,464 puan) tarafından
Katılıyorum hepsi cinsel sıkıntılar yüzünden , sıkıntı basıyor olmadıgı icin
(23 puan) tarafından
Allah razı olsun. Ama problemi halledilir fakat kendisi gitmiyor. Ki yaşadığı probleme çok bile sabır ettim. Beni de etkiliyor
0 oy
(279 puan) tarafından
Seninki fazla gerçek kesit sırlar dünyası falan izlemiş bence canım 
(23 puan) tarafından
Ne izlemiş bilmiyorum ama kendimi sorguluyorum artık. Kadın nasıl olur, evli kadın nasıldır diye?
0 oy
(768 puan) tarafından
Önce kalkmayan şeyine çare bulsun gıtsın de hadsız dengesız gerzek boş boğaz 

Sabah sabah cinlerım tepeme çıktı ya evden çıkma, benden kork, herşeyi sen yap,Feriştah tohumu falan mıymış kocan bir sor
(23 puan) tarafından
İyice birbirimize girdik. Kalbimden buğuz ediyorum vs dedi. Bende hakkımı helal etmiyorum sana dedim sonunda
(768 puan) tarafından
Çok yanlış yaptıgı tamam bır sorunu olabilir tedavı de kabul etmiyormuş eee ne olacak böyle senı dusunecegı yerde sana yetersis hissettirip kendı kusurunu örtmeye çalışıyor bu çok acımasızca seven insan bunu yapamaz yazık
(23 puan) tarafından
Sevmiyor ki galiba. Sırf hırsı yüzünden evlendi artık böyle düşünmeye başladım. Çünkü olur olmadık her yerde ** gibi azarlayıp bağırıyor
0 oy
(122,344 puan) tarafından
esiniz ne is yapiyo
(23 puan) tarafından
Askeri personel ama işi rahat
(122,344 puan) tarafından
mesleki gerginlikmi diye dusunup sordum ama insan tatile giderkende boyle yapmazki
(23 puan) tarafından
Mesleki gerginlik ile alakası yok. Bulunduğu yerde odalar var yatıp dinleniyor gün içinde
0 oy
(1,464 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Cinsel anlamda sıkıntıları olduğu için adam böyle gergin bence orası düzelirse her şey düzeliyor
(23 puan) tarafından
Doktora gitsin o halde. Kadınlığımı ve evli kadın olma durumunu sorguluyorum
(1,464 puan) tarafından
Gitsin inşallah tekrar konuş
(23 puan) tarafından
Bakalım
0 oy
(16,473 puan) tarafından
Sonuna kadar okumadım bile tek tavsiyem mağarasına dönsün onun istediği hayat o devilerde kaldı gitsin duvarlara geyik falan çizsin. Normalde kimseyi bel altı vurmam ama sende kocalık görevlerini yapamıyorsun biz bir şey diyor muyuz derdim. Gerisini o düşünsün 
(23 puan) tarafından
Ben her şeyi konuşarak halletme taraftarıyım. Fakat artık dün bende her şey koptu. Yemek yiyeceğimiz mekanda durduk yere sırf çocuğu istedim diye ** gibi azarladı
0 oy
(3,792 puan) tarafından
Yeme bunları ailesinin yanında baskın görünmek için aranızı daha yolda giderken bozmuş :))

Hiç cevap bile verme haklısın de ama ezilip buzulerek değil, sıkılmışta konuyu kapatıyormus gibi ikisi aynı şey değil, iyice abartır bir süre karşılık göremeyince pes eder.

Daha 2 yil olmus Ayrıca sen böyle herseyi kendine dert edersen sonrasi sana zarar.

Kisi ne yaptığını ne yapmadığını bilir.Sen nasıl bir insan olman gerektiğini biliyor ve ona göre davranışlar sergiliyirsundur diye düşünüyorum.O yüzden için rahat birsekilde yukarida dedigimi yap.Icin rahat değilse sende birseylerin yanlış gittiğinin farkındasındır cunku o zaman o noktalara özenli ol.Ama olay ütü bulasik değil ortalama bir seviye her evliliğe yeter bu ev işi konularında..Onunda kadınlık değil insanlıkla alakası var.
(23 puan) tarafından
Evlilikte her şeyi kadın yaparmış. Ben hiçbir şey yapmıyormuşum. Ütüsünü kendi yapıyormuş bazen de eve yardım ediyor. Ben nasıl kadınmışım. Ama gerçekten 14 aylık hareketli bir bebek ile elimden geleni yapıyorum
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Aile yanına gidiyor ya şimdiden ağalık taslamaya başlamış erkeklik yapacak sözde..
(23 puan) tarafından
İlk defa susmadım. Ben susmadıkça direksiyonu yumrukladı. Çünkü artık yeter gayrı. Hakkımı helal etmediğimi söyledim
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Kendi eksikliğini senin gibi gösteriyor tam bir narsist eş . Tedavi olması gerekiyor yaklasmiyorum diyorsun ya oda onu imha ediyor bence ..yapma bı gün yemek bulaşık çamaşır anlasın bak yapmayınca nasıl oluyor diye 
(23 puan) tarafından
Onu da denedim. Çocuğun yanında eline geçeni fırlattı çöpe. Bas bas bağırdı sen ne iş yapıyorsun diye. Ama onun yüzünden kadın gibi hissedemiyorum ki cinsel anlamda
(2,377 puan) tarafından
Bı şeylerin hırsını senden çıkarıyor işte
(23 puan) tarafından
Çok kötü bir durum ama
(2,377 puan) tarafından
Allah sabır versin canım bazen eşim de sinirli oluyor benden çıkarıyor ama sakinlesince gönlümü alır dışarda kimseden çıkarmasın bana kizsin ama sonra gönlümü alıyor ben bana kızmiyor farkında oluyorum ses etmiyorum iş vs ondan kaynaklı oluyor
(23 puan) tarafından
Amin allah razı olsun. Bunun tüm hırsı benim üzerime. Gönül alır ama çok çok sonra
0 oy
(13,072 puan) tarafından
Esin senden kadınlık değil kölelik bekliyor bu net. Ne demek dışarı çıkmayacaksın evin bütün işini sen yapacaksın. Erkek/adam demek eve sadece para getirmek demek değil. Önce esin bunu bi anlasın sonra.senin kadinligina laf etsin
(23 puan) tarafından
Bende baya laf ettim ilk defa susmadım. En son sinirden direksiyon yumrukluyordu. Yemek yiyeceğimiz yerde sırf çocuğu istedim diye ** gibi azarlıyıp bebeği vermedi
(13,072 puan) tarafından
Benim kızım çok huysuz bi cocuk doğdu doğalı öyle. Bir gün dışarıda yemeğe gittik gene durmadı ağlaya zırlaya bağıra. Esim kalkın hadi kalkın dedi söylenmeye başladı.
Ne yapım biliyor musun aldım çantamı çocuğumu kucakladigim gibi avm den çıktım dışarı. Konuşmadım bisi demedim. Bir daha ağzıni açmadı. Yani bazen ağzına yapmak lazım susunca veya aman huyuna gidiyim diyince daha da abartıyorlar
(23 puan) tarafından
İnanın her şeyi denedim. Daha da kötüye gidiyor hırsı o kadar büyük ki. 9 saatlik yol boyunca muhatap dahi olmadım
0 oy
(11,061 puan) tarafından
Erkekler kendinde herşeyi hak görüyorlar. Hayatına yoldaş değilde sanki köle seçmişler. Bazıları neden böyle tek açıklaması ailede değer görmemesi bence. 
(23 puan) tarafından
Gidecek yerim olsa çoktan giderdim. O derece canıma tak etti. Ailem arkamda değil olsa bir çocukla nasil giderim. Kızım okula başlar başlamaz çalışma hayatına gireceğim
0 oy
(249 puan) tarafından
Kaç kurtar kendini bacım
(23 puan) tarafından
Ailem arkamda olsa bir dk durmam. Kızım ile nere sığayım
0 oy
(2,229 puan) tarafından
O kendine eş değil köle arıyor kalk deyince kalkacak otur deyince oturacak hep senden korkacak insan sevdiğinden neden korksun bide sevdiğini neden korkutsun hayat müşterek  dinimize görede kadın ev işlerini yapmak zorunda değil bunları yaptiğı zaman sadaka hükmünde oluyor zaten ben çalıştığım için evde işleri beraber yaparız 20 aydır evdeyım ama yardım eder eşim ütüyü evde mesela hep eşim yapar senin eşinin kendi yetersizleri var ve burda suçlu arıyor senide günah keçisi yapmış gitsin tedavisi olsun 
(23 puan) tarafından
Yani her şey kadına ait değil evlilikte değil mi? Elimden geldiğince gerçekten her şeyi yapıyorum en az bir çeşit yemek kesin oluyor. İnanın gece 1gibi uyuyuyorum evi derle topla derken
(2,229 puan) tarafından
Tabiki değil eşinin birazcık inancı varsa Peygamber Efendimizin Aile yaşamını okusun eşlerine ve çocuklarına davranış şekli nasıl öğrensin o zaman belki anlar asıl kendi iyi bir eş ve baba değil
(23 puan) tarafından
Görseniz her konuda aşırı bilgili ve hep doğru o. Tartışmak bile içimden gelmıyor. Çünkü tek doğru o. Bir ara Kur'an-ı Kerim'de ya da hadis te tam emin değilim kayınvalide gelin tartışırsa erkek anneden yana bile olur dedi
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Her konuda özgüvenli bir erkek öyle olmuyor ya. Senin eşinin beyinen sorunları var. Bu cinsel sorunlardan daha sıkıntılı bence. 
(23 puan) tarafından
Psikolojimi mahvetti zaten. Ama artık umrumda değil
0 oy
(118 puan) tarafından
Kusur kendinde olan insan kusurlarını başkalarına atarak onlara böyle davranarak kusurlarını örtmeye çalışırlar. Kendi yaptığı çok mu doğruymuş nikahlarındayız diye köle de değiliz ya bizde insanız sonuçta sen ona en kutsal olan şeyi vermişsin Allahın izniyle güzel bi evlat tabiki sorumluluk artınca bazen yetmediğimiz yerler oluyor eşin biraz abartmış ayrıca herkesin içinde bağırmak ne adamlık mı oluyomuş sende ona bağır sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle git bakalm nasıl oluyomuş yada onu yok say.. ay sabah sabah tepeden tepeden sinir geldi allah yardımcın olsun canım
(23 puan) tarafından
Allah razı olsun. İnanın gece uyur uyumaz evi derle topla bir süpürge hariç her şeyi yapıp öyle uyuyorum. Ki çoğu zaman yemek yemeyi unutuyorum
(118 puan) tarafından
Başka sen yok yapma bak bide kıymet bilse
(23 puan) tarafından
Yapmasam daha büyük tartışıyoruz
0 oy
(376 puan) tarafından
Gerçekten bütün narsist ve psikolojik sorunlu adamlar bu sitede ki güzel bayanlara denk gelmiş 
(23 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapıyorum. Acaba dedim benim bilmediğim bir şey mi var evli kadın konusunda
0 oy
(10,361 puan) tarafından
Bsen kadinlik gorevini birakda insanlik gorevini yap o kocayi bi silkele hazir anasinin babasinin yanindasin karistir ortaligi bana boyle boyle diyo neymis bu kadinlik gorevi bi de siz anlatin de 

Dinen olani soyluyorum esler arasi cinsel ihtiyac gidermek sarttir bunun disinda o koca sana bakmak zorunda her ihtiyacini gidermek zorunda onune yemek koyma zorunlulugun yok camasirini bulasigini yikama zorunlulugun yok cocuguna bile bakma zorunlulugun yok emzirmek istemezsen oyle bi ruhsatin var erkek cocuga sut annesi bile bulacak senin kocan hangi gorevini yerine getiriyo bacim bak evliligin yuzde 95i cinsellik onda sikinti varsa baska sikintilar da cikiyo o is olmayinca ya da olamayinca ciftler gerginlesiyo birbirlerine satasiyolar normalde asla takilmayacaklari seyleri buyutuyolar sen bu olaya ikna et once ha bi de al cocugu elinden hayirdir gurbetteyken kim bakti simdi vermiyo cocugu simarmis iyice 
(23 puan) tarafından
Haddini çok aştı dün. O kadar üzülüp ağladım ki. Arkamda kimse yok ondan böyle diye. İnanın elimden geleni yapıyorum. Yemek yemeyi bile unuttuğum oluyor kızımla. Kendisi eve gelir telefona bağımlı kalır.
(10,361 puan) tarafından
Cok simartmissin swn onu ondan olmus
(23 puan) tarafından
Aksine her şeyi sakince konuşarak halletmek isteyenlerdenim. Arkamda kimse yok diye böyle
(10,361 puan) tarafından
Brnde oylydim ama esim anlsmiyodu en son resti cekince akli basina geldi
(23 puan) tarafından
Benim gözümde kendisi bitti artık. Bebeğin okula başlamasını bekliyorum
0 oy
(318 puan) tarafından
"Korkucaksin benden" cumlesine takildim. 

Ne zannediyor kendini? Bu insanlarin egolari bu kadar arşa nasil cikiyor? Sen kimsin ki ben senden korkucam. Eş ile sahip arasindaki farki bilmiyor eşim dedigin adam. İnanilmaz sinir oldum gercekten 
(23 puan) tarafından
Bende ilk defa susmadım. Direksiyonu falan yumrukladı silahını uzattı sık kafama kurtul diye daha neler neler. Gerçekten evlilikte tüm yük kadının mı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 482 göst.
10 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Krizantem (553 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 421 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde ASENA40 (20,203 puan) tarafından soruldu
+14 oy
19 cevap 276 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde BETIGUL (1,985 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 779 göst.