Dertleşeceğim kimsem yok. O yüzden buraya yazıyorum. Eşim ile izin için yola çıktık. Yok sen kadınlık görevini yapmıyorsun falan dedi. Bende neymiş onlar dedim. Ütü, bulaşık vs. Sen işten gelmeden en az bir çeşit yemeğin hazır, bulaşık zaten makinede, ortada çocuğun oyuncağı dışında dağınıklık yok dedim. Korkacaksın benden, evden dışarı çıkmayacaksın vs dedi. Dışarı çocuk için parka çıkıyorum her gün o kadar. Bende dedim sen herkesin içinde bana bağırıp çağırıyorsun. O bağırırsa haklı imiş. Baya ciddi kavga ettik. İzine şimdi ailelerin yanına geldik çocuğu vermemeye çalışmalar ki gurbette iken çocuğun her bakımı bende idi. Kızımızın iki ismi var teki ile sesleniyor ve seslendiriyor. Cidden soruyorum kadınlık nasıl oluyor? O evde hiçbir iş yapmayacakmış. Kadın köle gibi etrafında dönecekmiş erkeğin. Erkek evde hiçbir iş yapmayacakmış.14 aylık kızım var aç karnımı zor doyuruyorum, aşırı hareketli. Gerçekten evli kadınlar nasıl oluyor? ( Cinsel anlamda da tedavi olması gereken durumlar ve inatla olmuyor. Bende bu yüzden yaklaşmıyorum)