0 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (3,848 puan) tarafından

Hanımlar nişanlıyken kayınvalidem aldıkları çeyizi bunlara koyup getirmişti resmen başıma bela oldu anneme vereyim dedim kabul etmedi evde yer yok diye kızımın odasına koydum ama memnun da değilim sizce kötü mü duruyor evdeki en münasip yer orası 

image

image

image

Annem de oyuncak dolabını oradan alıp sandığı oraya koy yatağı duvara kadar gelip yatak ucuna da oyuncak dolabını koy diyor ama o zaman da kitaplık sandıktan kapanmış olacak

32 Cevaplar

0 oy
(16,851 puan) tarafından
Ya bence çok tatlı 
(3,848 puan) tarafından
Göze batmıyor mu komşulardan biri kabul etse hemen vereceğim
(16,851 puan) tarafından
Yakın olaydık keske :) bizde kız tarafı alır sandığı çeyizlerini koyar eşimlerde erkek tarafı alırmış ben evlenirken eşimle konuştuk gerek yok dedim ama süslü ya seviyorum ben yedek depolama alanı olarak bakıyorum ben böyle şeylere
(3,848 puan) tarafından
Şikayet ediyorum ikisi de dolu :)) evde yer olsa güzel aslında küçük olan full yazma dolu büyük olanda da pikelerim nevresimlerim büyük küçük havlularım var
-Reklam-
0 oy
(6,239 puan) tarafından

Dursun orda koymuşsun zaten :)

Ben hiç istemedim sandık falan . Gerçekten koymaya yer bulunmuyor 

(3,848 puan) tarafından
Gözüme batıyor ama biri kabul etse komşulardan hemem vereceğim, güzel yorumlar alırsam belli alışırım diye şeaptım ☺️
(6,239 puan) tarafından
Bence güzel sandık ama gereksiz :)))))
0 oy
tarafından
Çok ferah cici olmua odasi
(3,848 puan) tarafından
Sandık olmasa daha cici olacak gözüme batıyor sanki odayı o kaplıyor gibi
tarafından
Kaldırın başka yer varsa ama sandık kötü değil kızınız kullanır ilerde bisyler koymak icin
0 oy
(2,378 puan) tarafından
Kabul ediyorum ver bana;)))) güzeller bence cnm 
(3,848 puan) tarafından
Kargo parası sandık parasından fazlaya gelir :))
0 oy
(1,534 puan) tarafından

Sandık biraz alaturka evet ama bence pek sevimli durmuş :) Pembiş diye galiba :)

İstersen LetGo'da ücretsiz ilan ver beğenen gelsin evden alsın. Ben öyle karyola bile verdim öğrenciler geldi aldı ::D

(3,848 puan) tarafından
Evet öyle olabilir de öğrenci ne yapsın bunu kitap mı koyacaklar :))
0 oy
tarafından
Sandıklar çok hos duruyir bence kaldırma verme kimseyede
(3,848 puan) tarafından
Hoş mu :)) göze batmıyor mu yani
tarafından
Pembis olması kurtarmış canım benim gözüme batmadi
0 oy
(3,325 puan) tarafından
Bana da annem aldı off başıma bela valla letgoya koydum ama yüksek fiyatta koydum satılmadı :) ucuza da gitsin istemiyorum bir sene sonra kesin atarım 
(3,848 puan) tarafından
Atmaya da kıyamıyorum evde de istemiyorum başıma bela oldu resmen
(3,325 puan) tarafından
Benimde oyle, letgoya koy belki bir umut ucuz fiyatta eklersen satılabilir ben birde öyle deneyecegim
0 oy
(6,473 puan) tarafından
Bence göze batmıyor benimkilerde 3 lü çıktımı evden gerçi bilmiyorum dur aklıma gelmişken sorayım eşime dünya eşya vardı içinde 
(3,848 puan) tarafından
Benim ki de 3 lü küçük olanı kaldırdım
0 oy
(11,136 puan) tarafından
Ben kaç kere çöpe atacak oldum sığmıyor çocuk odasında yer yok yatak odasında yok evde fazlalık 
(3,848 puan) tarafından
Atmaya da kıyamıyorum evde de istemiyorum başıma bela oldu
0 oy
(931 puan) tarafından
Benim 4 tane sandıkla yavaştan postan çıkıyım:)) 
(3,848 puan) tarafından
Ev büyük o zaman nereye koydunuz bu kadar sandığı :))
(931 puan) tarafından
Yok Can'ım kirada otururken çocuk odası'na koymuştum büyükten küçüğe doğru üst üste ama o sırada eşim o odayı kendisi kullanıyordu bilgisayar fln vardı kızım küçüktü bizimle aynı odada kalıyordu zaten 7 aylıkken deprem oldu evin alt kısmı yıkıldı en üst katta olduğumuz için eşyalara bir şey olmadı şuan eşyalarım çadırda konteyner da kalıyoruz başka konteyner da oturuyorduk 1 buçuk senedir kalkacak dediler daha dün başka yerde konteynera taşındık şuan yeni konteyner evimizdeyiz Allah nasip ederse toki' de kiracılar için yeni yapılıyor önümüzdeki yazın biter o zmna kadar buradayız burdan da evimize çıkarız:)
0 oy
(502 puan) tarafından
küçük sandığı büyüğün içine koyabilirsin ama ben olsam oyuncak dolabı yapardım hepsi sığar icine
(3,848 puan) tarafından
Oyuncak dolabımız var zaten ayrıca iki sandıkta doli ever şikayet ediyorum ama içleri de boş değil
(502 puan) tarafından
o zaman letgoya koy sat canım
0 oy
(1,812 puan) tarafından
İstemiyorsan ikinci elçiye sat gitsin yada ihtiyacı birine verebilirsin senin sandığın sonuçta kime nee
0 oy
(727 puan) tarafından
Sat sende benimde işime yaramayan eşyalara tahamülüm yok
0 oy
(3,742 puan) tarafından

Yatağı duvara kadar yaklaştır beşiğin ayak ucuna koy birini diğerini oyuncak  dolabının yanina koy içine sürekli kullanmadığım şeyleri yerleştir 

(3,848 puan) tarafından
İçleri dolu zaten bu şekilde sakladım ki gözüme batmasın diye sizin dediğiniz gibi yapınca direkt gireceğim daha da batacak gözüme :))
(3,742 puan) tarafından
O zaman hiç elleme canim orda kapanmış zaten
0 oy
(2,135 puan) tarafından
Benimkinde kücük olanda kızmın tokaları var dolabında digerindede cantalarım yatak odasında senin samdıga da benzyor hatta kotü durmamıs orada 
(3,848 puan) tarafından
Evet şikayet ediyorum ama içleri full dolu aslında :))
0 oy
(6,446 puan) tarafından
Başka boş oda yok demi aslında yeri iyi niye karışıyorsun canım ☺
(3,848 puan) tarafından
Gözüme batıyor abla geçen gün sana da dedik ya koyacak yer bulamıyorum diye :))
0 oy
(161 puan) tarafından

Benim de aynen böyle alaaddinin sihirli lambası gibi kalmıştı çocuk odasında sandık :) atamaya kiyamadim ayaklarini söktüm (geri takılabilir vidalı) kutu gibi duran hurçlar varya ona koydum kaldırdım dolabın içine o tarz hurclarin içine sigdirabilirsen biraz daha sade modern görünür çocuk odasında daha uyumlu durabilir.

(3,848 puan) tarafından
Bu kadar büyük güç var mı ki
(161 puan) tarafından
Benim sandığım orta boydu büyük bı hurca sığdı canım seninki daha büyük bulunur mu bilmiyorum ayaklarını cikarincada biraz fark ediyor
0 oy
(306 puan) tarafından
Bende de var sandık benim ki küçük atacaktım eşim attirmadı lazım olur dursun diye ama sizinki çok göze batmıyor 
(3,848 puan) tarafından
Atmaya da kıyamıyorum evde de istemiyorum :)))
(306 puan) tarafından
Ben kalabalığı sevmiyorum gereksiz geliyor bana benimki de dolabın üzerinde duruyor dolap uygulamasından satmayı denedin mi
(3,848 puan) tarafından
Yok denemedim aslında ikisi de dolu gözüme batmayacak bir yerde kalabilse işimi de görmüyor değil :))
(306 puan) tarafından
O zaman bence yerini değiştirmeyin orda çok göze batmıyor annenizin dediği yere koyarsanız gözünüze batmaya başlar
(306 puan) tarafından
Benimkiler bomboş duruyor alacaklarından haberim yoktu yoksa aldırmazdım bide yazmalar için cam sandık vardı onu da anneme verdim
0 oy
(778 puan) tarafından
Benim de var ama annem de senin daha güzel ama bnm ki beyazdı.Kız kardeşimin düzleştiricisi maşası bigudi ıvır zıvır var içinde senin kızda büyüyünce içine koyar belki ama bnm ki üçlüydü iki küçüğü atmış anam
(3,848 puan) tarafından
Benim de üçlü bir de küçük var. Ben şikayet ediyorum ama içleri full dolu :))
0 oy
(260 puan) tarafından
Bence güzel durmuş 
(3,848 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 257 göst.
25 Ekim 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 299 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde eylul_ (1,835 puan) tarafından soruldu