0 oy
316 göst.
Aile kategorisinde (210 puan) tarafından
Kızlar günaydın az önce eşim aradı aile hekimi arayıp çok kilo almışsın böyle giderse kalp krizi geçirveksin senin iştahını kesmek için ilaç yazıyorum alıp almamak sana kalmış demiş sizce de çok tuhaf değil mi? Evet eşim kilolu ama öyle çok çirkin bi kilosu olmadığı için ben rahatsız olmuyorum sağlığı için de bi kaç kez diyet yaptırmayı denedim yapamıyor o yüzden üstelemedim Dr randevusu alıcam gidip kontrolllerini yaptırsın öyle kendi kafasına göre ilaç yazması benim tuhafıma gitti hayır alma ilaç falan dedim sizce haklı mıyım

17 Cevaplar

+1 oy
(3,712 puan) tarafından

İlaçtan prim kazanacak galiba kilolu birilerini arıyor :D

(210 puan) tarafından
Büyük ihtimalle canım başka kapıya dedim ama yazması bile onun yararına olmuştur
-Reklam-
+1 oy
(5,227 puan) tarafından
İştahı kesen o ilaç 10 bin tl ve sigorta ödemiyor. O ilacı içmesin kan tetkikleri olmadan. 
(210 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Zaten öyle bir şey olamaz canım tetkiklerini olmasını ben de söylüyorum  en kısa zamanda yapmasını sağlycam bu şekilde telefonla aranıp yazılan ilacı kullanmaz ben de kesinlikle izin vermem çok saçma demek ki bu işten kazançları var ben de ondan şüphelenmiştim insan sağlığı zerre umurlarında değil tek dertleri para olmuş çok yazık
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Aklımdan geçen tek yanıt Enteresan Enteresan işler 
(210 puan) tarafından
Dimi benim de çok tuhafıma gitti zaten almayı da kullanmayı da düşünmüyoruz
(1,088 puan) tarafından
Yanlış hatırlamıyorsam prosedür değişikliğine gidilmiş di mesela 6 ayda bir gidmezseniz araması gibi onların puanı oluyor ve bu puan maaslarina yansıyor o yüzden aramış olabilir
(210 puan) tarafından
Olabilir canım inşallah altında başka şeyler yoktur kimseye güvenimiz kalmadı
(1,088 puan) tarafından
Kimin guveni varki?
0 oy
(5,894 puan) tarafından

İştah kesmek için ilaç mı yazdi ¿????

(210 puan) tarafından
Evet canım ilaç yazmış sen ister al ister alma demiş almıycak tabi ki öyle bakmadan etmeden kan almadan muayene etmeden telefonla ilaç mı yazılır
(5,894 puan) tarafından
Cinsmis demekki
0 oy
(2,157 puan) tarafından

Yok artık. Aile hekimi de olsa bu şekilde demesi tuhaftan öte komik yani bana öyle telefon gelse patlarım heralde gülmekten :D

Doktora gitsin tabi canım bı diyetisyene gitsin madem 

(210 puan) tarafından
:) gülmedim ama saçma geldi eşimi de korkutmuş kalp krizi geçirceksin falan deyip Allah korusun her kilolu insan ölüyor mu
(2,157 puan) tarafından
Hayır tabi canım ne kilolular var herkes ölse oohooo
0 oy
(3,225 puan) tarafından
Antalya damisin yoksa aynı şekilde esimide aramış aile hekimimiz
(210 puan) tarafından
İstanbuldayız canım aile hekimlerine yeni görev mi verildi acaba çok saçma
0 oy
(1,748 puan) tarafından

Emin misiniz arayanın aile hekimi olduğuna çünkü işsiz insan çok :D

(210 puan) tarafından
Evet aile hekiminin ismi belli canım
0 oy
(2,029 puan) tarafından
Sabah sabah eşini ve kilosunu rüyasında mi görmüş. Bence çok saçma ne alakaaa yani
(210 puan) tarafından
Ben de hiç anlamadım çok saçma kim bu şekilde ilaç alıp kullanır ki kimbilir niyetleri ne
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Hızlı mi kilo aldı kaç kilo ki neden öyle dedi bende hızlı kilo aldım korktum kız şuan. Umarım öyle bir şey yoktur 
(210 puan) tarafından
Yok canım 4 senedir evliyiz zaten zayıf değildi ama 4 sene içinde de 13 kilo aldı normal yani normal olmasa bile telefonla aranıp ilaç mı yazılır
0 oy
(3,718 puan) tarafından
Ya troll olduğunu düşünüyorum ya da aile hakimlerine gidip muayene olmaları için arandığını :)
(210 puan) tarafından
Yok canım aynen dediğim gibi olmuş galiba aile hekimlerine yeni görev verilmiş ama çok saçma asla bu şekilde ilaç kullanılmaz
(3,718 puan) tarafından
Canım hastalar muayene olmaya gitmeyince hekimlerden para kesiliyormus gelmeye tesfik diye heralde farklı yollar deniyorlar
(210 puan) tarafından
Vardır bi karın ağrıları çok da umrunda olduğumuzu sanmıyorum zaten işine baksın bu şekilde ilaç kullanacak kadar ***** değiliz hamdolsun
(3,718 puan) tarafından
Yani tahlil filan yapmadan kilolu diye ilaç mı yazılır ne saçma
0 oy
(1,496 puan) tarafından
Parası bitti herhalde ilaçtan prim kazanıyorlar ya
(210 puan) tarafından
Büyük ihtimalle öyle canım çok yazık
0 oy
(18,410 puan) tarafından
İştah kesen ilaç ilk kez duyuyorum. Doktorların yazdığını üstelik. Hani böyle abidik gubidik kahveler çaylar var da doktor söyleyince sasiriyo insan. Diyetisyene gitsin en iyisi. Garip hakikaten. Aile hekimi yerine başkası aramış olmasın. Biri isletiyo olmasın sizi . Bı teyit edin bence doktorun arayıp aramadigini 
0 oy
(3,792 puan) tarafından
Trigliserid diye bir değer var kan damalarinin kilo ve vücuttaki yaglanmasina göre yükseliyor.Ondan panik olmus olabilir.Kilosunu ciddiye alsın diye muhtemel öyle söyledi.

Başka bir dr daha gidin kan tahlilerinide götürün ikinci bir görüş alın.

Geçmiş olsun
(210 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım eşim gayet iyi hamdolsun sadece fazla kilosu var ya ne kısa zamanda randevu alıp gideriz inşallah
0 oy
(3,181 puan) tarafından
Alla alla yeni görev mi verilmiş aramazlar normalde. Kafasına göre ilaç kullanmasın canim gidip kan tahlil versin bir uzman doktora görüsün daha iyi
0 oy
(71 puan) tarafından
Almayın tabiki gidin diyetisyene o daha sağlıklı ilaç nedir ya 
(122,344 puan) tarafından
kiz sen dua postundaki yorumu niye sildin
(71 puan) tarafından
Ne postu ?
0 oy
(1,119 puan) tarafından
greve gittiler ya sistem degisti diye simdi boyle cikar yol bulmuslar onlarda eskiden ölsek kalsak kimin umrundaydi eeee maaas kesilince simdi arayip gitmissin gb ilac yaziyorlar
0 oy
(1,835 puan) tarafından
Öyle kafasına göre ilaç yazamaz ki çok kilo aldın kalp krizi geçiricen. Ne saçma.  Şimdi şöyle aramasinin sebebi şu e nabiza bak sadece 2 arayıp konuştu ya muayene etti diye görülüyor bundan ücret alıyor. 

2. İlaçtan prim kazanacak . Asla almayın gidin normal bir Dr a o size gerekeni uygular zaten 
(210 puan) tarafından
Aynen canım çok mantıklı dediğin ben de hiç anlam veremedim ayrıca kuşkulandım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 155 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 296 göst.
18 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 06_nur_66 (49 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 525 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Esra_esra (2,589 puan) tarafından soruldu