4. Ay atak dönemi. Genirme yani üst gazını, alıyorkusunuz bebeğinizin...... Ben 4.ayda atak sandığım, vakit bebeğin, daha çok, gazı, olduğunu bundan kendini geri attığını farkettim. Belkide reflüden de ama bence bunu da bi dikkate alın derim. Mama bir süre kullandım bir kaç defa çok bilemicem ama her 30 ml e bir ölçek konuluyordu sanırım. Doğru yapıyorsanız belki mamanın tadını, beğenmemiş olabilir, belki de toktur. Bebeğiniz günde ne kadar idrar yapıyor kaç bez değiştiriyorsunuz mutlaka takip edin, bebeğinizin davranışlarını gözlemleyin. Bazen çabuk acıkabilir bazen daha geç ama uzun süre aç kalıyorsa kaşıkla deneyin şıtıngayla alışık değilseniz riskli oolamilir soluğuna kaçması durumuna karşı. Bir hekime mutlaka danışın. Kafanıza göre ek gıdaya başlamayın. Bebekler doğum, kilosunun 2 katına çıktıysa bağırsakları yeteri olgunluğa gelmiş demek oluyor ama kafasını dik tutamıyorsa, siz yemek yerken ağzını açmıyor ve ilgisi yoksa ek gıdaya başlamanız hem boğulmalara karşı hemde sağlığı açısından riskli olabilir. Geçmiş olsun.