+3 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1,110 puan) tarafından

Kızlar sigara kullanmıyorum ve külünden nefret ediyorum ama gel gör ki her sabah kül temizlemek zorunda kalıyorum üst komşum yukardan sigarasını içiyor her sabah yatak odamın penceresinin önü kül dolu temizliyorum bugün baktım yıkamış olduğum balkonumda kül olmuş ne yapsam nasıl uyarsam.kirmadan beni yanlış anlamadan nasıl dile getirsem uzun süredir bu duruma tahammül ediyorum ama artık bıktım 

14 Cevaplar

+7 oy
(16,193 puan) tarafından

Küllük alip hediye et. Balkon yıkamaktan yoruldum dersin. 

(922 puan) tarafından

Aşırı mantıklı 👍🏻 +

-Reklam-
+2 oy
(11,054 puan) tarafından

Numarası varsa mesaj atın Bence belki farkında değildir

(1,110 puan) tarafından

Numarası var ama işte nasıl söylesem acaba 

(11,054 puan) tarafından
+1

Samimiyetinize bağlı canım. belki farkında değilsindir ama balkonumda ve penceremde sürekli sigara külü oluyor biraz daha dikkat edebilir misiniz diyebilirsin

+2 oy
(3,052 puan) tarafından

Fotoğraf çekip sigara içmiyorum ama her gün kul temizliyorum kultablasi kullanin de

+2 oy
(359 puan) tarafından

kültablası al kapısına koy 

(359 puan) tarafından

annem maden suyu şişesini küllük yapardı, balkon için. şişenin içine atardı, rüzgardan falan da küller uçmazdı

+2 oy
(4,864 puan) tarafından

Fotoğrafını çekiyorsun sonra mesaj at güzel bir dille baktın yine aynı sonra sert olursun. Ben sürekli çekiyorum çamaşırlarımın üstünde bile kül var, üst komşum değil ama onun üstundekiler sağolsun küllük diye birşey kullanmıyor apartman grubundan saydirdim şuan yapmıyorlar yaz olsun bakalım aynısı olucak mi 

+1 oy
(1,362 puan) tarafından

Küllük hediye et yada bir hısımla çık yeter senin külünden gına geldi de 😄 samimi komşunsa eger. Ben bir kere öyle yaptım çünkü çocukluk arkadaşımdı koşa koşa çıktım yeter kız senin külünden bıktım dedim 

0 oy
(20,344 puan) tarafından

Yani küllük olur çöp kovası olur çöp konteyneri olur al hediye et sizin evde yok diye düşündüm de :) 

Ben bu konuda çok dertliyim çıngar çıkarırım kesin 

0 oy
(4,148 puan) tarafından

Sigara içerken külünün aşağı gideceğini düsünemeyen insanla konuşulmaz. En azından güzellikle anlatmaktan anlamas. Bir tane küllük al üstünüde not yaz. Sanırım evinizde küllük yok benim camin önü kül olduğuna göre yaz. Hediye et

0 oy
(2,482 puan) tarafından

Bizimde öyle balkonun içi kül oluyor pislikler bazi insanlar laftan anlamıyor bide çocuklar attı diyor yalan söylüyor sanki çocuklar sigara içiyor Allah'a havale ettim ben beter olsn

0 oy
(523 puan) tarafından

Yönetici yok mu yöneticiye resim at o arar konusur

0 oy
(1,756 puan) tarafından

Küllük alıp hediye edebilirsiniz. Nazikçe bir uyarı olmuş olur.

0 oy
(1,005 puan) tarafından

Söylemeden olmaz benim balkonda tavandan 2-3 haftadır akıtıyordu direk videosunu çekip kendisine attım hemen özürler diledi yaptırdı haberi yoktu çünkü . Az önce de balkondan sesleniyordu halen su akıyor mu diye. Tabi her komşu da aynı anlayış yok

0 oy
(434 puan) tarafından

Bence direk söyledin 

0 oy
(11 puan) tarafından

Düzgünce gidip konuşsana canımm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 390 göst.
2 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Minikmeleklerim (7,791 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 549 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Vesile hakan (845 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 1,903 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 462 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sedadz (950 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,927 soru

23,699,953 cevap