Öncelikle çok geçmiş olsun
Ama şunu diyim kızım dedi diye onun kızı olmadı o yüzden inan o tatlı canını sıkma na deymez
Kayınpedere kizmakta haklısın o pis Gargamel burunlarıni birşeye sokma salar ölürler
Oncelikle benim bebisimi de herkes oglum diye seviyor canim annem kaynanam gorumcem canim oglum diyolar yani hic takilmadim bu işe dogrusu
Bunu kaynanam da yapıyor bende aşırı sinir oluyorum çok haklısın bende zor şeyler yaşadım erken doğurdum vs o zaman hiç sahip çıkmadılar şimdi tel torun kızım gibi davranıyorlar bende bir gün dayanamadım madem çok değerli nerdeydiniz hastanede yatarken evde günlerce yemek yemedigim zamanlarda doğurduğum gün göstermelik geldiniz annem İstanbuldan geldi diye geldiler yoksa gelmzlerdi annemden utandilar daha da ağzından duymadım bazen tepkimi sert vermen gerekir sende koy tepkini ilerisi daha kötü yoksa çünkü eşimle tartismamda bile sen gidersen git ben bakarım çocuk falan vermem sana diye bana tehditler savurdu kaç kere sen kimin çocuğunu kimden alıyorsun tırnağını bile göstermem dedim bana çocuk bizim diyor he sizin ben burdan gidersem çocuk mu bırakırım size öyle büyük tartisma da değil he küçük bişey aramızı bozuyordu resmen küçük kavgayı büyük hale getiriyordu Allah tan eşim gördü oda tepkisini koydu daha ağzını acamiyor
1,490,739 soru
24,362,750 cevap
347,245 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın