0 oy
613 göst.
Aile kategorisinde (29 puan) tarafından
Üzgünüm dertlerimi paylaşabileceğim kimsem yok. Bende buraya yazıyorum. Bugün kızım hasta diye kayınvalide kayınpeder eşim köyün aile hekimine gittik. Bildiğim üzere alerjisi nüksetmiş. Nefes alamıyor hırıltı şeklinde nefesi. Tabi muayene esnasında kayınvalide eşim ben içeride. Ben çocukla çıkınca kayınpeder doktora gelin abartıyor bir şey yok demi diyor. Geldiğimi görünce laf değiştirdi. Eve geldik siz abartıyormuşsunuz vs bilmem ne. Ben diğer odaya geçtim. Kayınvalide kızıma benim kızım dedi eşimde senin kızın şu ilde dedi. Kayınvalide başladı eşime sende başladın benim kızım o diye. Eşimi dolduruyor. Gerçekten delirmek üzereyim. (Hamilelikte düşük riskim ve bebeği kaybetme durumlarıma rağmen sürekli benim kızım alacağız diye sözüm ona şaka yapıyordu. Kızdım uyardım defalarca kez) Eşimden de ailesinden de tiksiniyorum gerçekten bana dua edin. Çok ihtiyacım var

19 Cevaplar

+3 oy
(3,563 puan) tarafından

Öncelikle çok geçmiş olsun 

Ama şunu diyim kızım dedi diye onun kızı olmadı o yüzden inan o tatlı canını sıkma na deymez 

Kayınpedere kizmakta haklısın o pis Gargamel burunlarıni birşeye sokma salar ölürler 

(29 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim. İnanın kızıma gram değerleri yok. Öyle olunca sinirleniyorum. İzin zehir oldu iyice
-Reklam-
+1 oy
(13,437 puan) tarafından
Eşin ailesi bebeği sevse sahiplense suç sevmese umursamasa suç 
(13,437 puan) tarafından
Ediyorum tabiki :) ama öyle değil mi Büşra burda bile kaç kadın vardır babaanne dede çocuğumu sevsin diye bekleyen
(29 puan) tarafından
Onlar benim kızımı elimden almak için seviyormuş gibi yapıyorlar. İnsan bilmez mi kim değer veriyor kim değer vermiyor
(488 puan) tarafından
++++++
(13,437 puan) tarafından
Yaaa Allah aşkına iki gün eşimle tatile gidicez bebek sizde kalsın desen bakmazlar bi bahane bulurlar
Onlar çok sevdiği için öyle söylüyor boşuna kendinizi üzüp kendinizi karşı tarafa doldurmayın
(29 puan) tarafından
İnanın amaçları emelleri iyi niyet değil
0 oy
(175 puan) tarafından
Kızını mı alacakmış elinden. Şaka ayaklı? 
(29 puan) tarafından
Aynen öyle. Sürekli dillerinde kızımı alacaklarını söylüyorlar.
(175 puan) tarafından
Dikkatli ol. Her şakanın altında bi gerçek yatar
(29 puan) tarafından
Bende bu durumdan korkuyorum
(175 puan) tarafından
Abimi babannem büyüttü.. Annem çok çekmiş, evladının peşine düşemedi nerden senin çocuğun oluyor diyip soğutmuşlar, çocuk gelin, eziyet, deli bir koca.... Abim 2 yaşındaymış aldıklarında. Altüst oturuyorlar diye görüyormuş... Sonra işte evler ayrıldı, boşanmalar oldu vs... Abim 29 yaşında ben 27.ne annem abimi görüyor ne abim anam diyor.. Birbirlerinin hiçbirşeyi olmayı tercih ettiler... Demem o ki hayatım sana ders olsun, b+ktan hayatlar var.. Şaşırmamak lazım.. Sakına sakın da ne evladını bırak nede kendilerine evlat gibi büyütmelerine izin ver. Aynı çatı altında evlat edinenleri de gördüm. Anasına düşman yetiştiriyorlar torununu.
önce (4,833 puan) tarafından
Aynı akrabamız öyle oldu görmüşken yazayım dedim kaynana kızını vermedi geline yanında kaldı alt üst oturuyorlardı. Anne bile dedirtmediler. Sonuç kız evlendi anne bile demeden en son kaynana ayırdı oğluyla koca cocukları varken. Düğününe bile çağırmadı kız babaannesi o kadar soguttuki herkesten
önce (175 puan) tarafından
Böylelerinin öbür tarafta sonunu merak ediyorum....  Nerdeyse benim durumumla aynı anlattıkların. Tek fark abim bekar... Anlamıyorum hadi anana bana küssün benle neden bağını koparırsın. Ben kardeşiyim yani.. İşte geçmişi anımsatıyorum ona. Belkide yaşayamadıklarını görüyor bende... Amann ölcez nasıl olsa hesap günü gelcek..
0 oy
(370 puan) tarafından
Mal ailesi. Takma kız cevaplarını ver içine oturmaz bu kadar
(29 puan) tarafından
Versem ne değişiyor ki. Arsız insanlar
(370 puan) tarafından
Saygini bozmadan cevabını ver bir iki üç artık cesaret edemezler eskisi gibi
(29 puan) tarafından
Defalarca kez dedim ve demeye devam ediyorum. Dedikleri şey kimse benden hırslı olamaz
0 oy
(894 puan) tarafından

Oncelikle benim bebisimi de herkes oglum diye seviyor canim annem kaynanam gorumcem canim oglum diyolar yani hic takilmadim bu işe dogrusu

Ama senin kizini senden kim alacak yani inan sacma
Neyse kizin icin gecmis olsun bnce biraz daha sakin kal haliyle o sevmedigin icin onlari kucuk seyler bile gozune batiyor Allah yardimcin olsun
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Psikolojik olarak mahvettiler beni. Korkum kızımı almaları. İyi niyetli bir şekilde kızım kelimesini kullanmıyorlar
(894 puan) tarafından
Canim benim senin kizini senden nasil alacaklar o senin yavrun Allahin izniyle hic bisey yapamazlar korkma korkutma kendini
(29 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim.
0 oy
(46 puan) tarafından
Benim kayınvalidem de sen buna bakamıyosun ben alcam büyütcem deyip duruyodu umursamadım. Bi gün benim yanımda oğluma seni ben doğurdum annen benim dedi :) yoo çatır çutur ben doğurdum anası da benim anca kendini avutursun dedim artık öyle şeyler söylemiyo. Ne meraklılar torun üstünde söz sahibi olmaya al götür desen 2 gün zor bakarlar 
(29 puan) tarafından
Onlar kendi evlatlarını da karşı köye ailesine göndermiş 6 aylık iken 10 günlüğüne. Hemde sebepsiz neymiş sevmeye göndermiş. Kayınvalidem bu yüzden rahat.
0 oy
(611 puan) tarafından
Bir dönem cocugu biz alırız durumlarına bnde maruz kalıyordum arkamdan yüzüme karsı dgl. Bnde esime dedimki cocugu bnm istegim olmadan kimse alamaz göremez bile...polise sikayet eder içeri attırırım onları dedim...bu konu lar bitti.tabi Bn kendi ayakları üstünde duran biriyim.szn bulunduğunuz ortamı bilmiyorum kimse alamaz cocuj anneye muhtac.boşanmada bile annenin cok sapkın bir durumu yoksa cocuj annede kalır
(29 puan) tarafından
Ben atanamadım. Kaybetme korkusunu kızımda iliklerime kadar yaşadığım için kaldıramıyorum. Ve defalarca kez hamileliğimden beri uyarıyorum gene aynı
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Böylelerinin dilini beline bağlamak lazımda  denk gelmiyor her insan insana .. 
(29 puan) tarafından
Orası öyle tabiki
0 oy
(3,821 puan) tarafından
Hiç canını sıkma kimse kızını alamaz senden muz cumhuriyeti değil burasi esin arkanda olsa da olmasa da bunun anca böyle gülünmeyen şakası yapılır herşeyi ciddiye alma o ihtiyarları da takma kafaya :D
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim. İnsan evladı olunca bazı konularda şaka falan kaldıramıyor. Özellikle de evladını kaybetme korkusunu iliklerine kadar yaşayan biri
0 oy
(16,615 puan) tarafından
Üç sene oldu oğlum doğalı benimki de arada yollarsın bizde kalır ikinci olunca bunu bize verirsin falan diyordu ben çalışıyorum güya bakamıyorum diye ilk zamanlar tersledim de kızdım da üzüldümde şimdi hiç takmıyorum siz kendinize yenisini kendiniz yapın derdim artık onu bile demem günün sonunda o çocuğu ben kucaklayıp eve getireceğim kendimi üzmeye değer mi ? ...t ürür kervan yürür hesabı umursamaz olmayı denesen çok rahat edersin 
(29 puan) tarafından
Keşke ah keşke öyle olabilsem. Eşim ailesi için bebeği bile verir ki. Kayınvalidem sırf sevmek için kendi bebeğini ailesine 10 günlüğüne karşı köye göndermiş birisi
(16,615 puan) tarafından
Canım kendine bunları dert ettiğini belli ettikçe daha çok üstüne gelirler. Ben en son on çocukta doğursam alın size verim demem dedim son bir yıldır gülüyorum sadece alabilme ihtimali zaten yok ben kendimi biliyorum asla bırakmam o konuşsun dursun sanki sinek vızlıyor
(29 puan) tarafından
Keşke bende sizin gibi umursamaz olabilsem. Söz konusu kızım olunca tetikte bekliyorum .
0 oy
(7,865 puan) tarafından

Bunu kaynanam da yapıyor bende aşırı sinir oluyorum çok haklısın bende zor şeyler yaşadım erken doğurdum vs o zaman hiç sahip çıkmadılar şimdi tel torun kızım gibi davranıyorlar bende bir gün dayanamadım madem çok değerli nerdeydiniz hastanede yatarken evde günlerce yemek yemedigim zamanlarda doğurduğum gün göstermelik geldiniz annem İstanbuldan geldi diye geldiler yoksa gelmzlerdi annemden utandilar daha da ağzından duymadım bazen tepkimi sert vermen gerekir sende koy tepkini ilerisi daha kötü yoksa çünkü eşimle tartismamda bile sen gidersen git ben bakarım çocuk falan vermem sana diye bana tehditler savurdu kaç kere sen kimin çocuğunu kimden alıyorsun tırnağını bile göstermem dedim bana çocuk bizim diyor he sizin ben burdan gidersem çocuk mu bırakırım size öyle büyük tartisma da değil he küçük bişey aramızı bozuyordu resmen küçük kavgayı büyük hale getiriyordu Allah tan eşim gördü oda tepkisini koydu daha ağzını acamiyor 

(7,865 puan) tarafından
O an diyemiyosun şok geçiriyorsun ama sonra fazlasıyla diyorum aşko uzun zamandır da benle uğraşmıyor baktı eşim de dediklerine kulak asmiyor vazgeçti
(29 puan) tarafından
Ben gerek sert gerek tatlı dilli bir şekilde uyardım ama hala aynı kadın. Eşim zaten aileci. İnsan o durumlarda bir şey diyemiyor
(7,865 puan) tarafından
Çok haklısın ben anlıyorum seni
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(175 puan) tarafından
Millete kötü örnek olmasaydın nur karı hanım :)
0 oy
(716 puan) tarafından
Bu kadar canını sıkma bnce Ben kimlikte dedemin kızıyım.Dedem Kendi nüfusuna almış kimliğimi gidip o çıkarmış kimseye bişi demeden.Annem çok ağlamış ama bişi olmadı yani bn yine kendi annemin babamın kızıyım.
(29 puan) tarafından
Duygu değişimi olmadı değil mi ailenize karşı
(716 puan) tarafından
Hayır canım bide müstakil iki katlı bi evde altlı üstlü hep iç içeydik kışın babaannemin kucağında yatardım yine de annem annem babaannem babaannemdi bnm için
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için. Kafamda en azından bir şeyler netleşti
(716 puan) tarafından
Rica ederim hiç takma kafana neneler ne kadar da iyi olsa annenin yerini alamaz
0 oy
(7,608 puan) tarafından
Ortada ağlayacak bir durum yok canım benim kızım demesi ile onun kizi olmadı ya . Anlamadığım bir sağlık ocağına neden sülalece gittiğiniz 
(29 puan) tarafından
Hep birlikte gitmek istediler ne bileyim. Eşim ailesine laf söyleyemez
0 oy
(1,786 puan) tarafından
Geçmiş olsun ev içinde değilsen direk kendi evine git ama ev icindeysen asla takma sen takip uzulfukce lnlarin hoşuna gider üstüne tersle boylelerine saygiziz olacaksın seni baş üstüne koyacaklar
(29 puan) tarafından
İzin için geldik aile ziyaretine. Beni delirttiler 4 günde
0 oy
(691 puan) tarafından
Sen kizini doktora goturdun mu goturdun ilaclarini aldin mi aldin kayinpederin abarttigini soyledi diye hicbir sey degismedi. Kaynanan da kizim diyebilir kizi oldugu icin degil sevdigi icin diyor. O kiz ona anne demeyecek onunla yasamayacak uzulme 
(29 puan) tarafından
Haklısınız çok teşekkür ederim
0 oy
(50,788 puan) tarafından
zaten kayinpedere ne o niye geliyor kari koca ikiniz gidin iste 

gecmis olsun
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Hiçbir fikrim yok hep birlikte muayene olduk
0 oy
(534 puan) tarafından
Abartmayın Allâh aşkına ne var kızım dedıyse benım annemde der kaynanamda biz bile yıgenlerımize veya komşumuzun çocuklarına oğlum kızım deriz bu konuda haksızsın ama hastalık konusunda kayınbabanlar haksız abartıyorsunuz ne evladı bu . . Bide onlar niye sizle gelmiş ki sağlık ocağına 
(29 puan) tarafından
İyi niyetli bir kelime değil onlar için. Hiçbir fikrim yok. Kendileri gelmek istedi. Hep beraber muayene olduk
0 oy
(483 puan) tarafından
Çocuğum en ufak bir şey olsa hemen acile giderim herkes konuşur ne gerek var ne olmuş ki gezmeye yer arıyorsun götüreceğim arkadaş kime ne çocuk benim acısını da ben çekerim kimseyi dinleme moralini de bozma gerekirse hastaneye randevu al al kızı bin arabaya git söyle hastaneye götürüyorum karışamazsınız
(29 puan) tarafından
Ben biraz pasif biriyim galiba. Eşim zehir eder bana bebeği öyle götürdüm diye. Ve elimden alırlar
(483 puan) tarafından
Onlara dişlerini göstermen lazım
(483 puan) tarafından
Bende 12 yıldır ev içindeyim
(29 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun seninde
0 oy
(2,399 puan) tarafından
Kayınpeder her şeye sokmasın burnunu ayrıca onun kızım demesiyle kızım olmaz. Beraber mi yaşıyorsunuz 
(29 puan) tarafından
Yok izin için gelmiştik. İyi niyetli söylemiyorlar ki o kelimeyi
(2,399 puan) tarafından
Nasıl yani
(29 puan) tarafından
Kendilerini biliyorum niyetleri pek iyi değil.
(2,399 puan) tarafından
Anlıyorum canım zaten hep gelinler kötüdür

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 694 göst.
0 oy
9 cevap 392 göst.
21 Kasım 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 252 göst.
1 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,645 puan) tarafından soruldu
0 oy