0 oy
69 göst.
Diğer kategorisinde (167 puan) tarafından
Kan değerlerim çok düşükmüş bir an önce düzelmesi gerekiyormuş erken doğuma sebep oalbilirmiş. ilaç yazdırdı doktor yiyecek olarak ne tüketmeliyim. Sebze meyve ve  yiyecek olarak şunları ye diyebileceğiniz? 

4 Cevaplar

0 oy
(6,015 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Kırmızı şalgam çok iyi geliyor 

Çekirdekli kuru siyah üzüm 

Pekmez 

Daha da vardı da aklımda bunlar kalmış 

image

önce (22 puan) tarafından
Tm canımm
önce (6,015 puan) tarafından
Pazarda falan bulursan turşusunu yap hem suyundan iç hem de ye çokta güzel oluyor canım bak fotoğraf atıyorum kırmızı pancar yaa ben şalgam yazmışim☺☺
Canım kırmızı pankarta yıyılmıuor ya şalgam suyu yine biraz ıcılırde kırmızı pancar yıyılmıuot ya
önce (6,015 puan) tarafından
Nasil yiyilmiyor canım onun tadında bir şey yok ki gayet güzel bence yani bana göre güzel tabi ☺
Toprak kokuyor valla canım ya
-Reklam-
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Ciğer et böyle şeyler yükseltir canm 
(167 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
0 oy
(4,072 puan) tarafından
Ciğer dalak pekmez kuru üzüm kırmızı pancar 
(167 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
0 oy
(760 puan) tarafından
Benmde çok düşüktü bana damardan serumlu kan ilacı verdiler 1 ay içinde bütün değerlerim toparlandı.ilac ücretli bir ilaç ama damaryolu olduğu için çabuk toparladi.
(167 puan) tarafından
Değerleriniz kaçtı acaba? Bende mi aynısını yapsam
(760 puan) tarafından
Benm hamileyken 8 di doktor bana doğum çok riskli doğuma gelirken 2 kişi getir sana kan versinler dedi.3 sezeryandi.dogumda 2 ünite kan verildi.o da anca giden kanın yerini doldurdu.dogumdan 1 sene sonra 10 oldu.agustos ayında yeniden kan değerlerine baktirdigimda ferittin Demir feln diplerdeydi.doktor hap vereyim dedi ben sürekli hap kullanamıyorum dedim.doktorda o zamn serum vereyim biraz maliyetli ama çabuk toparlar dedi.suan 12 kanım .çok çok yüksek değil ama bana yetiyor .bizim ailemizde genetik kansizlik
(167 puan) tarafından
Benimde 9 şu an. 25 haftalığım doğuma kadar toparlayabilir miyim bilmiyorum. Kan ilacı verdi bide şu ekmeğe dökülüp yenilen damladan yazdı günde 15 damla..  Bende unutkanlık sürekli uyku hali halsizlik baş dönmesi ve sürekli olarak iüşüme hali vardı ama ben kansızlıkla alakası olabileceğini düşünmemiştim. Yiyecek olarakta ne gerekirse yemeye çalışıcam yeter ki eski haline döneyim. Yürümeye konuşmaya bile takati kalmayan biri oldum. Siz bu kadar etkilendiniz mi?
(760 puan) tarafından
Hayır aksine ben çok hareketliydim.3 tane çocuğum var 2-4-9 yaşlarında sabah 6-6.30 gibi uyanıyoruz .bütün gün ayakta yemek iş güç birde 1.5 yıldır diyet yapıyorum.herkes şaşırıyordu bu kanla bı enerji ne gibi.serumlardan sonra 8 kilo aldım.enerjim daha çok arttı ve sürekli yeme isteği başladı bende.

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,208 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
10 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,615 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 142 göst.
8 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde yolunyolcusu (176 puan) tarafından soruldu

403,381 soru

12,083,071 cevap

36,360 kullanıcı

...