0 oy
119 göst.
Diğer kategorisinde (1,716 puan) tarafından
Merhaba kızlar ben iki sene önce kardiyoloji doktorna gittim ritimholter takıldı ve geceleri de çok çarpıntım olduğu fark edildi o yüzden sanelog isimli bir ilaç verildi ben onu 1 ay kullandım sonra hamile olduğumu öğrenince bırakmak zorunda kaldım bu geçen iki sene üzerine daha öncede çarpıntım oluyordu ama bugün ki kadar şiddetli değil ben şimdi ritimholter testlerimle sağlık ocağına gitsem ve ilacın ismini versem reçete edebilirlermi doktora git diyenler olcaktır eminim ki ama gebeyken gittiğimde holter sırasına almışlardı neredeyse 1,5 sene oldu hala arayacaklar ve şuan asla randevu bulamıyorum uzun oldu özür dilerim ama Bilen varsa Bi cevaplarsa çok sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
(1,263 puan) tarafından
Bu şekilde ciddi ilaçları rapor olmadan yazacaklarını sanmıyorum. Yine de bir sor istersen 
(1,716 puan) tarafından
Raporum var ysni ritimholter raporuyla yazmışlardı ilacı direkt
-Reklam-
0 oy
(4,859 puan) tarafından
Yapmazlar canım aradan cok zaman geçmiş
(1,716 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim cevap için:)
(4,859 puan) tarafından
Rica ederim inşallah verir :)
(1,716 puan) tarafından
Amin inşallah yarın gidip öğreneyim
0 oy
tarafından
bazı ilaçları uzman doktorun yazması gerekiyor aile hekimleri yazamaz. raporu varsa belki.

2 sene geçmiş, 2 sene de çok şey değişir tekrardan kardiyolojiye gidip muayene olman gerekebilir. testler, tahlillervs yenilenmeli. belki ilacın dozu değişecek ya da başka ilaç verilecek
(1,716 puan) tarafından
Evet ama maalesef yaşadığım şehirde hastaneye asla randevu bulamıyorum düşünün normal doğum yapabilmek için ritimholter takılıp bakılması gerekiyordu doğum oldu üstünden bir sene geçti hala ritimholter takılıcak
tarafından
maalesef bazı şeylerde böyle sıkıntılar olabiliyor. umarım sorunsuz çözülür sorununuz
0 oy
(1,717 puan) tarafından
Yeşil receteli ilaçları yazmiyorlar ama saneloc sanırım dediğiniz ilaç adını sanelog yazmışsiniz. Öyleyse normal reçeteli bir ilaç migren tedavisinde de kullanılıyor yazabilir diye düşünüyorum 
(1,716 puan) tarafından
İnşallah ya bakalım yarın ola hayır ola

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 498 göst.
0 oy
7 cevap 213 göst.
0 oy
38 cevap 918 göst.
0 oy
5 cevap 194 göst.

Kategoriler