0 oy
290 göst.
Diğer kategorisinde (1,282 puan) tarafından
Eşim birkaç gündür moralsiz duruyor. Sorunca bıktım artık işten, psikolojim bozuk diyor (askeri personel). Ne istiyorsun diye soruyorum cevabı hep köye yerleşip kendi işimi yapmak istiyorum oluyor (bağcılık). Kızlar ben ne köyde ne de kaynanamla yapamam. Bazen şeytan diyor sırf bedel ödetmek için köye taşınayım veyahut doğuya tayin verdireyim. Bende 2 senedir sıkıldım bu konudan lanet olsun. Mutsuzum, en sonunda bana kendini boşatacak akıl verin lütfen. Doktora gitmeyi de kabul etmiyor

5 Cevaplar

+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Bir çok arkadaşım var uzman çavuş subay astsubay.vs çoğunun ortak problemini bu olduğunu gördüm .Gecistirin olumlu ve ılımlı olun.o annesiyle geçinir ve en sonunda siz onun gözünde geçimsiz dırdır yapan biri olup üstüne köyden kopamayan caresizlikle ağlayan biri haline gelirsiniz 
(1,282 puan) tarafından
Kız kaynanam çok dırdır mutlaka iki oğlunu da herhangi bi konuda deli eder. Eğer eşim oraya giderse onu çok yönetir, cenesiyle deli eder.
(1,783 puan) tarafından
Taramalı tufekgibi senide maf eder hep huzursuz olursun bebeğin varsa onla ilgilen yoksa  kendinle ilgilen  ılımlı olursan eşinde düzelir
(1,282 puan) tarafından
7 aylık kızım var. Önceleri hep ılımlı yaklaştım baktım değişen birşey yok saldırgan tavırlar sergilemeye başladım. Bu böyle giderse kapının önüne koyucam.
(1,783 puan) tarafından
Ne kadar saldırgan olursan o kadar suçlu olursun yaoma bence ilgilenme somurtsun dursun
-Reklam-
0 oy
(2,705 puan) tarafından
Sakin oyle bi hata yapma anlik ofkeyle

Esin annesiyle cok guzel gecinip gider bir omur

Olan yine sana olur asla koparamazsin sonra koyunden anasindan
(1,282 puan) tarafından
Ama bu nereye kadar sürecek bacım. Evlendikten sonra bı anda anasına köyüne bağlandı. Bazen evli evine köylü köyüne diye düşünüyorum bende gencim ya bı köye tıkılıp kalmak istemiyorum.
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Gitsin yapsın o zaman eşin mutlu olacak diye sen mutsuz mu olacaksın 
(1,282 puan) tarafından
O da zamanla mutsuz olacak. Çünkü aynısını babamda yaşadık kendi aile apartmanimiz deyip amcamlarla altlı üstlü oturuyoruz. Babamın kendisi de böyle yaptığına çok pişman ama belli etmiyor. Şimdi bende aynısını tekrar yaşamaktan korkuyorum.
0 oy
(2,813 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ama hicbir şeye lanet etmeyin çünkü lanet ettiğin şeyden hayır göremezsiniz Allahbkorusun. Hayvanlara ve hatta eşyalara dahi lanet etmek caiz degil
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Benim eşimde askeri personel ve gerçekten meslekleri çok sıkıntılı son 2 yıldır nerdeyse görevden gelmiyor bu sebeple bırakmayı düşünüyor eğer köye yerleşmek isteseydi kabul ederdim çünkü böyle hepimiz mutsuz oluyoruz öyle hep yan yana mutlu olurduk belki ya da en azından denedik derdik
(1,282 puan) tarafından
Benimki trafik biriminde öyle göreve gitme fln da yok. Kaynanam olmasa bile ben köyde yapamam hiç alışık değilim köy işlerine bana ağır gelir.

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,251 göst.
+1 oy
9 cevap 406 göst.
0 oy
10 cevap 366 göst.
0 oy
6 cevap 379 göst.
5 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

408,339 soru

12,267,608 cevap