0 oy
118 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (315 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

kizlar bebegim 20 gun snra 8 aylik olacak ama ne destekli ne desteksiz oturmuyor kucakta 5 dakka duruyor sonra kendini geri atıyor nasıl yapmam lazim akil verir misiniz lutfen 

6 Cevaplar

0 oy
(234 puan) tarafından
Mama sandalyesinde de mi aynı şekilde ?
(315 puan) tarafından
ona koymadim cnm dahlik bu sey carya oturmalik bisey ondan aldim duruyor 5 dakika belki oda sonra kendini geri atiyor
(234 puan) tarafından
Normal ama bnce mama sandalyesinde oturmaya başlayabilir o şekilde destek alır .Her oturusunda yere arkasına yastıkla destek sağlayabilirsiniz arkasında hep bı destek olsun.O şekilde alışır cesaretlenir
(315 puan) tarafından
simdi resim atcam.cnm.bakarmsn boyle bsy aldik ona yine fazla klmiyor onda
(6,214 puan) tarafından
bu hicbinise yaramio iki kere oturrtum bina okadar. ikea stil mama sandalyesinde arkasina yastik koyarak oturdun iyle alisiyir. yerde de c seklinde emzirme yastiklari varya onu koy ortasina oturt.mis gibi.
-Reklam-
0 oy
(315 puan) tarafından
baska bilgisi olan varmi acaba 
0 oy
(967 puan) tarafından
Attığınız resimdeki ürün oturması için iyi ama yere sabitleniyor mu? Çünkü kendilerini ileri geri atıyorlar, mutlaka düşer. Sürekli gözetim altında oturtmak lazım. Ben bebeğimi mama sandalyesinde oturtuyorum. Ağır olduğu için zor hareket ettiriyor. 
(315 puan) tarafından
vakumlu canim yere sabit kaliyor ama malsefki oturmuyor kendini öne birakiyor geri yaslanmiyor yasliyorum durmuyor
(967 puan) tarafından
Bir süre yanına oturtup oyuncaklarla beraber oynayın. Zamanla alışır bence. Oyuncakları yukarı kaldırıp bakmasını sağlayın. Ya da otururken eline bir şeyler verin yesin, oyalansın.
(315 puan) tarafından
tesekkur ederim cnm yarn deniycem
0 oy
(1,186 puan) tarafından
Bebeklerde ,6-8 ay arası desteksiz oturma dönemi. 5.aydan sonra da destekle oturması bekleniyor canım. Fakat 2 ayı daha var desteksiz oturmayi öğrenmesi için. 9.ayda da oturan bebekler var onlarda da çoğunda bir sıkıntı olmuyor. Koltuğun kenarında dene önce. Üçgen şekilde kot iki kolu da koltuğa temas etsin. Kısa kısa böyle başla. Her gün arttır. Mama sandalyesinde en kolay öğrenir. Baş kontrolü vardır mutlaka o yüzden bir sıkıntı olmaz. Mama sandalyesine koy iki tarafına da bebek yastığı ya da yumuşak battaniye koy bir iki hafta böyle yap. Sonra arkasına yastık koyarak desteksiz için alıştırma yaparsın. Destekli de oturmadığına göre yatarak mi yemek yediriyorsun. O da çok sıkıntılı sonra mama sandalyesinde yemeye alisamaz. Hem yemek için hem oturma için mama sandalyesi çok faydalı olur
(315 puan) tarafından
dahalik almadigim icin mama sandlyesi koyamiyorm en kisa zmanda alicam.insallah dediklerinizde uyguluycam
(1,186 puan) tarafından
Al canım en kolay orda öğrenir bu oturaklar da ayaklar yere değiyor birde önünde mama yedirmek için alan yok. Diğer türlü mama sandalyesinde önündeki boşluğa oyuncak koyarsın bebeğin oyalanirken hem oturmayı öğrenir hem de yemeğini rahat yer
(315 puan) tarafından
haklisin canm en kisa surede alicam
0 oy
(826 puan) tarafından
Koltuk köşesine oturt kollarının altından etrafını destekleyecek şekilde sar düşmesin diye. Birde bacaklarının arasına oturt ayakların onu destekler ben o şekilde yapıyorum
(315 puan) tarafından
anldm cnm yrn deniycem seninki kac aylik
(826 puan) tarafından
Benimki iki gün sonra 7 aylık olacak
(315 puan) tarafından
yenimi ogretiyorsun cnm
(826 puan) tarafından
Yok ya hemen hemen bir aydır tamda bir ay sayılmaz
(315 puan) tarafından
ya peki basldimi destekli yada desteksz oturmya
(826 puan) tarafından
Destekli oturuyor tabi desteksizde bacak aramda arada bacaklarımı açıyorum bir tık duruyor yana yatmaya başlıyor o şekilde alıştırmaya çalışıyorum desteksiz icin
(315 puan) tarafından
anldm.cnm bnde yrn itibri ile baslyim galiba bu biraz sabir isi gibi bsy
(826 puan) tarafından
Sürekli yapmana gerek yok yani ben öyle dinlenmek için oturduğum zamanlar yapıyorum. Koltuk köşesine oturtugum zamanlar etrafını iyice guvenledikten sonra işimi de yapıyorum önüne oyuncak koyuyorum kendi oyalaniyor arada kayıyor düzeltiyorum
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Bunlar da mantıklı al bence banyo yaptırırken falan kolaylık olur. Benim çocuğum da 9 aylıkken anca oturabildi canım bence normal daha oturmamasi

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 417 göst.
0 oy
3 cevap 101 göst.
+1 oy
1 cevap 40 göst.

411,228 soru

12,378,524 cevap

43,002 kullanıcı

Kategoriler

...