0 oy
134 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (192 puan) tarafından
kizlar kili verirken kili durakladı 68 asaga düşmüyor birkere 67.700 oldu yine 68 oldum yaaa neden boyle oldu anlmdmki yediklerimede dikkat ediyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(5,654 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

:) e normal kanka . iyide verion he masallh daha gecenlerde 73 dun be mubarek. napdinda verdin ole :) takili kalakaldim bende gram gran i100 grem ver 200 gram al gibi gdiyorum. online diyetisyen paketi aldim . diyetisyenle devam ediyorum

(8,831 puan) tarafından
Tartinda var zaten uygulaması var
(5,654 puan) tarafından
tabi yag oranini vs olcemiyor haliyle. mezura olcumu kilo olcumu. benim tartim yag mag da olcuyor. genel bir form gonderiyor dolduruyorsun beslenme duzenin vs normalde hoyle yiyordum son zamanlarda soyle soyle beslendim gibi gibi. ama tabi yuzyize oldugu zaman kendi tartisiyla odem yag su kas mas olculmuyor . onu da evimin iki yan tarafinda herbalife var zayiflama kluni orda olcum yaptiriyorum.
(11,032 puan) tarafından
Of of 50 Gr almışım bu hafta 300 Gr de yağdan ;( çok motive düşüşü yaşıyorum şuanda şeytan diyor bırak
(5,654 puan) tarafından
brakma birakma .  bu hafta almissan ertesi hafta iki kat veirrsin normalde vereceginin. kaybetme yani motivasyonu
(11,032 puan) tarafından
Ya 20 kg verdim bu hafta çok Açlık atağı çektim aşırı zorladı ;(
-Reklam-
0 oy
(3,844 puan) tarafından
Vucut kendini korumaya aliyo belli bi donem. Diyetedevam ediceksin 2 3 hafta kirilmaz ama bi anda kirilma yasar vucut. Normal.
(192 puan) tarafından
8 kisimdan beri mucadele veriyorum resmen ama yok
(3,844 puan) tarafından
1 haftada kirilmaz zaten 1 ayda kirilir. Ben faha yeni diyeti biraktim.3 ay gittim, 3. Ay 1 kilo zor verdim 1 ayda. Cunku artik vucudum korumaya almisti kendini.
0 oy
(192 puan) tarafından
kizcelereeee sorummmm varrrr
0 oy
(470 puan) tarafından
Bende 5 kilo verdim 71 de kaldım diyete 1 hafta ara verdim  ara verdiğim vakit vücut şaşırıyor zaten de tuvalet sıklığın çok az zor kilo veriyorum

Bu süreçte tabaktaki miktarları biraz artırabilirsin 1 hafta sadece, spır yapmıyorsan ekleyebilirsin, 2 öğün yapiyorsn 3e çıkarabilirsin sabah erken saatte kahvaltı öğlen salata ve tavuk akşamda salata va yapabilirain yani, tabakta değişiklik yapabilirsin yabi sabah yeşillik yoksa ekle falan

Yine kabak detox var 3 günlük falan onları yapabilirsin

Eğer internetten araştırırsan bunları yazar sana 
0 oy
(591 puan) tarafından
Ay ben de öyleyim. 2 senedir 66 da kaldım ne yukarı ne aşağı. Sadece bu sene hamileydim 73 oldum. Şimdi yine 66 yım. Bebek kendine Bi gelsin diyete başlicam da bakalım gidiyor mı 
0 oy
(753 puan) tarafından
İyisin yaa cok iyi nolur banada yardim et bende kilo veriyim panda gibi dolaniyom kiz evde :D
0 oy
(461 puan) tarafından
Çoktan çok azdan az gider demişler :) kilon azaldıkça verdiğin kilo da azalacak durma noktasına gelecek 8 kasımdan beri mücadele veriyorum demişsin dur daha 6 gün olmuş biraz sabır önemli olan veremiyorum diyip pes etmemek şaşırtma yap detoks yap spor yapıyorsan biraz daha ağırlaştır sporunu zorla kendini illa bir yerden sonra tekrar vermeye başlayacaksın sıkma canını 
(192 puan) tarafından
anldim cnm spor pk apmiyorum bebegim oldugu icin yediklerime dikkat ettim brz volim yukseltim bklm
(461 puan) tarafından
Vaktin olduğu zaman evde yapılan egzersizlerden yap faydası olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 70 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,597 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

403,373 soru

12,082,678 cevap

36,359 kullanıcı

...