0 oy
135 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (192 puan) tarafından
kizlar kili verirken kili durakladı 68 asaga düşmüyor birkere 67.700 oldu yine 68 oldum yaaa neden boyle oldu anlmdmki yediklerimede dikkat ediyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(5,657 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

:) e normal kanka . iyide verion he masallh daha gecenlerde 73 dun be mubarek. napdinda verdin ole :) takili kalakaldim bende gram gran i100 grem ver 200 gram al gibi gdiyorum. online diyetisyen paketi aldim . diyetisyenle devam ediyorum

(192 puan) tarafından
canm dikkat edyorum yediklerimi aksam sadece yogurt salata yada corba yiyorum gece su tuketimini lestim odrm.olmasin diye online diyet nasil gidiyor peki
(5,657 puan) tarafından
harika valla her ogun diyetisyene goto atiliyor. iki ogun seklinde satedim ikide  ara ogun yazdi.aralikli oruc tarzi yani. resim attiriyor her ogunde haliyle insan zorunlu hissediyor. bugun 3. gun.. cilt bakimi randevum var yanima hazirladim aksamdan yiyecekleri:)  oraya goturcem
orda yicem:)
(192 puan) tarafından
anldm cnm peki kac gunde yada ayda kac kilo verdin
(8,834 puan) tarafından
Cannannn 1 buçuk kilo vermişim canannn
(5,657 puan) tarafından
oh masallh artar insallah:) 1600 verdim bende sukur. Bu diyetisyen işi iyi oldu ya fotoğraf atıyorsun ya her öğünde insan kendini zorunlu gibi hissediyor yoksa çoğu zaman üşenip yapmıyordum ozel diyet yemegi
(5,657 puan) tarafından
bir kucuk bebeis ben surekli diyette oldugum icin belli bi sure yok:)) 5 eylul 17 ekim arasinda on kilo verdim . sonra 4 unu geri aldim. simdi iste o 4 u vermeye calisiyorum:)
(11,032 puan) tarafından
Casperiye cnm online paketi ne kadar acaba
(5,657 puan) tarafından
1500  aylik.  yuzyuzesi 2800 mus .  onlie daha cok hosuma gttu surekli hergun fotolasma ve birebir gorusme irtibat olunca.  istanbul maltepede diyetisyen
(11,032 puan) tarafından
He bende yüz yüze gidiyorum da 3 aylık 5000 ödedim ondan sordum acaba online mi devam etsem sonra diye
(5,657 puan) tarafından
aslinda diyetisyen bana yakin .  online surekli irtibatta olma olayini sevdim . bir sonraki ay yuzyize gderim yapabilirsem diye disunmustum ama bidahaki ay da online yapicam muhtemelen. gidip binolcum yaptirirm sonra onlune devam ederim bir ay daha diye dusundjm. verecek kilom 5 kilo zaten belki bi sonraki aya da kalmaz  ama yonede gideyim ameliyat olacagim bidaki ay o surecte diyetisyen takipli olmak istiyorum.Çünkü ameliyat sonrasi vücutta çok fazla ödem oluyor ve burun ameliyatı olunca tat ve koku alamıyorsun ne yersen ye patates tadında geliyor o yüzden kolay yenen tatlı matlı supangle puding gibi şeylere Abanmıştım ilk ameliyatımda şimdi sağlıklı beslenmeye çalışayım diye düşünüyorum
(11,032 puan) tarafından
Yaaa ne güzel online diyeti hala anlamadım cnm ben neye göre diyet yazıyor mesela gittiğimde yağ ölçümü vs yapıyor evde nasil yapacağız onu
(8,834 puan) tarafından
Tartinda var zaten uygulaması var
(5,657 puan) tarafından
tabi yag oranini vs olcemiyor haliyle. mezura olcumu kilo olcumu. benim tartim yag mag da olcuyor. genel bir form gonderiyor dolduruyorsun beslenme duzenin vs normalde hoyle yiyordum son zamanlarda soyle soyle beslendim gibi gibi. ama tabi yuzyize oldugu zaman kendi tartisiyla odem yag su kas mas olculmuyor . onu da evimin iki yan tarafinda herbalife var zayiflama kluni orda olcum yaptiriyorum.
(11,032 puan) tarafından
Of of 50 Gr almışım bu hafta 300 Gr de yağdan ;( çok motive düşüşü yaşıyorum şuanda şeytan diyor bırak
(5,657 puan) tarafından
brakma birakma .  bu hafta almissan ertesi hafta iki kat veirrsin normalde vereceginin. kaybetme yani motivasyonu
(11,032 puan) tarafından
Ya 20 kg verdim bu hafta çok Açlık atağı çektim aşırı zorladı ;(
-Reklam-
0 oy
(3,847 puan) tarafından
Vucut kendini korumaya aliyo belli bi donem. Diyetedevam ediceksin 2 3 hafta kirilmaz ama bi anda kirilma yasar vucut. Normal.
(192 puan) tarafından
8 kisimdan beri mucadele veriyorum resmen ama yok
(3,847 puan) tarafından
1 haftada kirilmaz zaten 1 ayda kirilir. Ben faha yeni diyeti biraktim.3 ay gittim, 3. Ay 1 kilo zor verdim 1 ayda. Cunku artik vucudum korumaya almisti kendini.
0 oy
(192 puan) tarafından
kizcelereeee sorummmm varrrr
0 oy
(470 puan) tarafından
Bende 5 kilo verdim 71 de kaldım diyete 1 hafta ara verdim  ara verdiğim vakit vücut şaşırıyor zaten de tuvalet sıklığın çok az zor kilo veriyorum

Bu süreçte tabaktaki miktarları biraz artırabilirsin 1 hafta sadece, spır yapmıyorsan ekleyebilirsin, 2 öğün yapiyorsn 3e çıkarabilirsin sabah erken saatte kahvaltı öğlen salata ve tavuk akşamda salata va yapabilirain yani, tabakta değişiklik yapabilirsin yabi sabah yeşillik yoksa ekle falan

Yine kabak detox var 3 günlük falan onları yapabilirsin

Eğer internetten araştırırsan bunları yazar sana 
0 oy
(591 puan) tarafından
Ay ben de öyleyim. 2 senedir 66 da kaldım ne yukarı ne aşağı. Sadece bu sene hamileydim 73 oldum. Şimdi yine 66 yım. Bebek kendine Bi gelsin diyete başlicam da bakalım gidiyor mı 
0 oy
(771 puan) tarafından
İyisin yaa cok iyi nolur banada yardim et bende kilo veriyim panda gibi dolaniyom kiz evde :D
0 oy
(461 puan) tarafından
Çoktan çok azdan az gider demişler :) kilon azaldıkça verdiğin kilo da azalacak durma noktasına gelecek 8 kasımdan beri mücadele veriyorum demişsin dur daha 6 gün olmuş biraz sabır önemli olan veremiyorum diyip pes etmemek şaşırtma yap detoks yap spor yapıyorsan biraz daha ağırlaştır sporunu zorla kendini illa bir yerden sonra tekrar vermeye başlayacaksın sıkma canını 
(192 puan) tarafından
anldim cnm spor pk apmiyorum bebegim oldugu icin yediklerime dikkat ettim brz volim yukseltim bklm
(461 puan) tarafından
Vaktin olduğu zaman evde yapılan egzersizlerden yap faydası olur

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 226 göst.
23 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ayparca (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 71 göst.
18 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (192 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,603 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.
21 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Acemi anne36 (1,336 puan) tarafından soruldu

403,404 soru

12,084,348 cevap

36,365 kullanıcı

...