0 oy
604 göst.
Diğer kategorisinde (3,307 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benimle birlikte çok hamile vardı hatta aşağı yukarı çoğumuz şubat mart nisan gibi doğum yapacaktık 

Bir de bir cok kişi 2022 de kız doğurdu benim etrafımda da bu uygulamada da sizin cinsiyet ne :D
Kızım 11 şubat doğumlu 
Kreşe giden var mı gelişimleri nasıl gidiyor benim kız 15kg 99cm maşallah konuşması yerinde seneye inşallah kreşe başlıyor 
Bide kardeş geldi mi ardından nasıl gidiyor zor mu 2 küçük çocuk bende hala tek cocuk cesaretim yok açıkçası zor bir cocuk kızım 

41 Cevaplar

0 oy
tarafından
04.04.2022 doğumlu benim kızım da
-Reklam-
0 oy
(591 puan) tarafından
Eylul 2022 li ogluşum❤️
0 oy
(441 puan) tarafından
Şubat 2022 li kızım var. Aynı şekilde seneye anaokuluna başlayacak. 
0 oy
(62 puan) tarafından
20 Ağustos kızım 
0 oy
(6,529 puan) tarafından
Ekim doğumlu kızım var ☺❤
0 oy
(4,405 puan) tarafından

15 Ekim 2022 oğlum :) 

95 cm 14 kilo çıktı geçen ay kontrolde şu an kreşe gitmiyor. 11  tane yeğenim var 8 tanesiyle aynı binadayız 4ü aynı yılın çocukları o yüzden her gün ev kreş ortamına dönüyor :) konuşması iyi maşallah her şeyi söylüyor ama sadece çok nadir cümle kuruyor

0 oy
tarafından
21 Ağustos 2022 erkek bebeğim oldu 
0 oy
(136 puan) tarafından
Kızım 2022 Ağustos doğumlu 10 kilo minik bir civciv çok inat hep aglar ağlamaktan zayıf kaldı çocuğum:)))
0 oy
(982 puan) tarafından
14Temmuz 2022 kızım var :) 
0 oy
(279 puan) tarafından
14 Şubat erkek bizimde, konuşmuyor ama kelimeleri var yemek konusunda zorda kalıyorum bazen biberonu bırakmadı, ayranı çok seviyor . Şubat'ta kızım olacak inşallah bende seneye kreşe vermeyi düşünüyorum 
0 oy
(1,409 puan) tarafından
Benimde Mart 2022 doğumlu kızım var o sene çoğu kişinin kızı oldu benimde tabiki temmuzdan sonra erkeğe döndu gibi.Benim kızımda 14 kilo boyuda kendi yasitlarina göre uzun ben ve babası uzun boyluyuz.Konusma konusunda idare ederiz kendini anlatır yani seneye nasip olursa sübyan okulu ya da kreşe vereceğim gelişmesi için bakalım herşey nasip kismet.
0 oy
(1,342 puan) tarafından
2022 kasım doğumlu benim kız :)
0 oy
(1,007 puan) tarafından
Kızım Ekim doğumlu 22li gerçekten kiz senesi gibi biseydi bence de
0 oy
(2,551 puan) tarafından
2021 Aralık var olmaz mı bacım ;) kızım da 14 kilo 95 cm seninkinin  maşallah boy kilosuna benimkinin de konuşması falan güzel seneye kreşi istiyorum kendiside gitmek istiyor bakalım nasıl olucak. Valla bir cesaret ikinciye yeni hamileyim bakacaz artık:) 
0 oy
(200 puan) tarafından
Benim kızım 2022 Ekim doğumlu kreşe gidiyor 1 yıldır seneye anaokuluna basliycak inşallah canm. Kreş çok iyi geldi evde kalınca sıkılıyor hemen okulda hem sosyallesiyo hem öğreniyor hem de egleniyo gelişimi de güzel çok şükür. Ben de çalışıyorum ayrıca biraz zor olsa da 2.yi dusnmeye basliycam artık eskisi gibi zor değil kızım yemeğini yiyor üstünü cikariyo henüz giyemiyor tam ama öğrenir yakında onu da, WC gidebiliyor bazen yanında gidiyorum ama 2.olursa olana kadar daha iyi olmuş olur herşey
0 oy
(770 puan) tarafından
Kasım doğumlu oğlum var haftada 2 gün oyun grubu a gidiyoruz.
0 oy
(520 puan) tarafından
Yaşasaydi burda ondan bahsedebilirdim.   Allah bagislasin uzun omru olsun inşallah 
0 oy
(1,151 puan) tarafından
Hiç Haziran doğumlu yok 26 Haziran 2022 doğumlu kızım 9 erkeğin içinde tek kız doğdu hastanede 17 kilo 97 cm konuşması vs çok iyi tek sorun dahaca bezden çıkarmadım baslicam Allah izin verirse bu hafta
0 oy
(135 puan) tarafından
2022 kızım var konsuusyr hafif 12 kilo
0 oy
tarafından

Merhaba bende 15 şubat 2022 de doğurmuştum kullanıcı adınızı hatırladım o zamanda vardınız ama ben çocuk doğunca silmiştim kolik bir bebekti elime alamıyordum ve silmiştim en son oğlum şu an 14 kg 96 cm biraz fazla hastalık sürecimiz oldu bizim bronşitten domuz gribine kadar bütün hastalıkları çekti yavrucuğum şu 3.4 aydır iyi çok şükür kilomuzu yemek düzenimiz yeni oluştu kreşe falan göndermedim seneye kadar düşünmüyorum konuşmaya gelince de hiç susmuyor sürekli konuşma halinde dediğimiz her şeyi tekrar edip bir daha de unutmuyor bu konu da zorlanıyorum kötü bir sözü bilinç dışı söylersem unutmayacak çünkü biliyorum 

Ha bir de kardeşimiz var o da 2023 Kasım doğumlu hahahaah ilk doğumdan sonra ne büyük konuştuysam oğlum bir yaşındayken hamile olduğumu öğrendim hemde 2 aylık :) kardeş kıskançlığı yönünden çok şanslıyım doğduğundan beri kardeşine bir parmak sayısını geçmeyecek kadar anca vurmuştur o da oyuncak yüzünden kıskançlığı yok paylaşmcı bir yapısı var zaten sorun yaşamadık ama ikisine yetişmek çok zordu şu an küçük oğlum 12 aylık ve 2.3 aydır rahatız ilk zamanlar çok ağlıyordum bir şeyi yapsam diğeri muhakkak kalıyordu ama şimdi çok iyi oldu İyiki doğurmuşum tavsiye ediyorum :)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 333 göst.
28 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 145 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,592 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 825 göst.
7 Eylül 2024 Aile kategorisinde indigo (1,770 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 387 göst.